Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ago91 wrote:Masz zamiar go kupować??
Mary Jane bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze i oby tak jak jest bylo jak najdluzej!!domyslam sie co czujesz i bardzo dzielnie to znosisz. A ten szpital co Cie przenoszą jest w innym miescie? -
nick nieaktualny
-
Mary Jane dzięki za wieści. Trzymamy nadal kciuki.
Dobrze ze coś działają z tym szpitalem klinicznym. Myślę że to bardzo dobry krok. Daj znać co jakiś czas i tłumacz temu swojemu rozrabiace że jeszcze nie czas, bociany jeszcze nie przyleciały kwiatki nie zakwitly musi jeszcze siedzieć. Przesyłam dużo uśmiechu. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaryJane mocne kciuki! Fajnie, że się odezwałaś, cały czas myślimy o Was. Trzymaj się dzielnie kochana, będzie dobrze, musi być! A Ty Maluszku MeryJane grzecznie siedź i rośnij, bo tutaj dziewczyny małe czekają na kawalera urodzonego w terminie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:52
-
MaryJane, dobrze, że Cię przewożą do lepszego szpitala, będziesz tam mieć lepszą opiekę i wszystko na pewno bedzie dobrze, ściskamy mocno!
Co do materacyka to ja też chcę hevea, materac wysokoelastyczny (pianka) o grubości 10 cm. Jeszcze nie kupiliśmy, ale ten mi chyba najbardziej przypadł do gustu.
Co do gryki to u nas położna na szkole rodzenia odradzała, bo jak dzidzia go zasika to w gryce mogą się pojawić robakiCo do kokosa to ostatnio na jakimś blogu czytałam, że niby jest za twardy, ale nie wiem ile w tym racji. Najlepszy jest lateks i pianka.
-
nick nieaktualny
-
Dlaczego te bomble w brzuchu nie mogą każdego dnia być tak samo aktywne? Jednego kopie mnie po całym brzuchu, fika, fikolki robi, a drugiego jak dzis to cisza i cisza i tylko jakieś szturchniecia. Nie lubię tego
kama2784 lubi tę wiadomość
-
Ja polecam lozeczko z opuszczanym bokiem. Odkladanie dziecka na najnizszy poziom, modlenie sie by sie nie obudzilo i zeby nie wleciec z nim do lozeczka byly ponad moje sily. Po 7 miesiącach wymienilam wlasnie na takie z opuszczana barierka.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aktyde85 wrote:Dlaczego te bomble w brzuchu nie mogą każdego dnia być tak samo aktywne? Jednego kopie mnie po całym brzuchu, fika, fikolki robi, a drugiego jak dzis to cisza i cisza i tylko jakieś szturchniecia. Nie lubię tego
Rano do męża mówiłam że coś młody dziś zaspal bo zawsze jak mąż robi mi zastrzyk w brzuch to młody go kopie po ręce. A dziś cisza.
A teraz leżę w łóżku a młody robi sobie z mojego brzucha fale dla serferów2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
ago91 wrote:Jakie macie materace ? Szukam właśnie łóżeczka na necie chcę od razu z materacem, nie orientuje się wcale, który lepszy kokos pianką kokos 12.5cm grubości czy gryka pianką kokos 9cm grubosci?
Menka888, ago91 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie (krepujace) czy zauważyliście może u was problem z trzymaniem moczu ? Bo ja kilka razy dziennie przebieram wkładki i normalnie czuje sam mocz czy ja nie czuje czy o co może chodzić?
nie ukrywam że to dla .nie duży dyskomfort
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinderBueno wrote:Dziewczyny mam pytanie (krepujace) czy zauważyliście może u was problem z trzymaniem moczu ? Bo ja kilka razy dziennie przebieram wkładki i normalnie czuje sam mocz czy ja nie czuje czy o co może chodzić?
nie ukrywam że to dla .nie duży dyskomfort
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 23:04