Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki, jakoś żyje, tak naprawdę to jest emocjonalna mordęga :o każdy bol, klucie, rwanie przyprawia mnie o dreszcze. Na dodatek mały strasznie szaleje dosłownie prawie w spojeniu i pachwinach, a ja się dziwię że mnie wszystko ciągnie w dół. Nie ma jakichś sposobów na podciagniecie go wyżej hahah?
jutro rano będę dzwonić do mojego lekarza, ciekawe co powie na sytuację bo nawet nie zdawałam mu wcześniej relacji
-
nick nieaktualnyMoj maly wczoraj tak szalal tez pól dnia wtedy tez wiecej brzuch twardniał. Polozne mi tu mowia, ze nawet glaskac nie moge przy twardnieniach a moj synio ciagle mi na brzuchu glowe kladzie i sie przytula wiec to tez pewnie miało wpływ.no i jeszcze ta infekcja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwwk wrote:Mary tak jak Nistera pisze, jak mi młoda uwierała tak w szyjkę to nogi do góry i w końcu się trochę odsunęła. Moja ginekolog wczoraj mówiła, że mogę tak mocno czasem czuć to ciągnięcie, bo jestem szczupła, może u Ciebie też tak jest.
-
Ooo forum sie naprawilo:D
A ja mam dzis rozstroj nerwowyogladalam slub cywilny na you tubie i sie rozplakalam i sie darlam ze niechce haha ja wiem ze gdyby nie ciaza to bym podchodzila na luzie a tak to hormony dzialaja 2 razy bardziej:P teraz np jest spoko za to moj przyszly maz zaczyna schizowac haha
-
puszek369 wrote:Mam jedną koleżankę, ale ona na noworodkach. Na Polnej chcesz rodzic? Dzisiaj mówili o Polnej w tvn :p
Nie, na polnej nie, bo nie chce się pchać do szpitala 3 ref, no chyba że by była konieczność. Widziałam te sale po remoncie w tv i na zdjęciach. Piękne są, ale właśnie je shejtowalam za brak okien. Masakra nie wyobrażam sobie rodzić w pomieszczeniu bez dostępu świeżego powietrza, nienawidzę klimymoże to pierdola, bo wysmiali mój komentarz o braku okien, ale ja bym się tam nie czuła dobrze. I jeszcze takie niskie te sale, klaustrofobia mi się włączyła
Także nie na Polnej już pomijając te sale, ale położna może być z Polnejw końcu i tak by szła jako os. towarzysząca.no chyba żeby się okazało, że na polnej można mieć jednak swoją położna opłacona stamtąd, to by mnie jedynie przekonało
-
nick nieaktualnySzczesliwa a zdradzisz o której godzinie powiecie sobie TAK?
Jak ja się cieszę że ten stres przedślubny mam już za sobą hehe, bo w dzień ślubu wszystko ze mnie zeszło i była już tylko radość
także życzę też dużo spokoju i radości żeby wszystko poszło po waszej myśli
-
mumoftwo wrote:aktyde gdzie chcesz rodzić?
puszek a Ty w ktorym szpitalu pracujesz w Pzn?
Ja rodziłam dwa razy w św. Rodzinie - szczerze polecam
Puszek z Trójmiasta jest. Ja rodziłam też w św rodzinie. Teraz myślę albo znowu o św rodzinie, ale tylko dlatego, że w razie co mają zzo, albo o luty kiej albo... sama już nie wiem, nigdzie nie jest idealnie. Najchętniej to bym rodziła w domu ;P -
kama2784 wrote:Zostawili mnie na obserwacji. Szyjka długa,zamknieta. Miekka ale raczej przez to, ze rodziłam. W moczu bakterie. Dostaje antybiotyk. Czekaja na wyniki posiewu jeszcze ale antybiotyk juz biore, bo wyniki złe wyszly. Brzuch mnie pobolewał od srody dolem ae myslalam, ze to przez te twardnienia a to przez infekcje. Zrobili usg to mały wazy 1600 już. Zadtsnawiali sie nad sterydami na płuca ale narazie poczekaja co z tymi twsrdnieniami będzie. Dostaje jak narazie nospe i magnez ma to. Powiedziala dr, ze moze byc ze tak to mocno odczuwam porpstu te twardnienia. Jest w miare ok ale tesknie tak za synkiem, ze becze co chwile
c
A wiesz jaki miałaś wynik tego moczu? Ja cod ruhue badanie mam bakterie, ale zazwyczaj nieliczne, albo dość liczne tak jak w dzisiejszym i dokładnie tak samo boli mnie dół brzucha. Trochę mnie już martwi, że moja gin nic z tym nie robiła. W pierdej ciszy miałam bakterie w moczu dopiero na koniec to od razu mi dali antybiotyk.
W ogóle znowu mi poleciały jeszcze bardziej wyniki krwiw pierwszej ciąży, cały czas idealne, a teraz... Ciekawe czy mi zapisze w końcu żelazo...
-
Oleander wrote:Szczesliwa a zdradzisz o której godzinie powiecie sobie TAK?
Jak ja się cieszę że ten stres przedślubny mam już za sobą hehe, bo w dzień ślubu wszystko ze mnie zeszło i była już tylko radość
także życzę też dużo spokoju i radości żeby wszystko poszło po waszej myśli
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:A wiesz jaki miałaś wynik tego moczu? Ja cod ruhue badanie mam bakterie, ale zazwyczaj nieliczne, albo dość liczne tak jak w dzisiejszym i dokładnie tak samo boli mnie dół brzucha. Trochę mnie już martwi, że moja gin nic z tym nie robiła. W pierdej ciszy miałam bakterie w moczu dopiero na koniec to od razu mi dali antybiotyk.
W ogóle znowu mi poleciały jeszcze bardziej wyniki krwiw pierwszej ciąży, cały czas idealne, a teraz... Ciekawe czy mi zapisze w końcu żelazo...
aktyde85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny