Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Btw jak jest normalny dzien (nie weekend, nie noc) , przychodnie otwarte to my w ogole mozemy na IP szpitala? Nie bedzie tak, ze nas odesla bo mozemy isc do ginekologa jakiegos?
zawsze ktoś musi zejść
czasem z dziwnymi rzeczami jeździli ludzie np raz u nas była babeczka z dodatnim testem ciążowym, tak tym sikanym i przyjechała, bo nie wiedziała co dalej
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , ja zaczynam dzien pozytywnie czyli równo o 9.00 ruszam na dzieciowe kosmetykowe zakupy
Wczoraj przyjechał teść z rzeczami dla maluszka od babć właśnie się piorą. Dostałam dla dziecka następną poduszkę, mam już ich wsumie 4 nie wiem co mam z nimi robić
Menka jak się bardzo martwisz to jedź na IP lepiej sprawdzić i mieć czysta głowę.
Wizytujacym udanych wizyt życzę.kama2784, Szczęśliwa Mamusia, slodka100, Milka1991, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Nie
zawsze ktoś musi zejść
czasem z dziwnymi rzeczami jeździli ludzie np raz u nas była babeczka z dodatnim testem ciążowym, tak tym sikanym i przyjechała, bo nie wiedziała co dalej
Puszek.no to nie zle jaja xD mina poloznych bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 08:31
-
nick nieaktualny
-
Menka jedź na IP, trzymam kciuki żeby było dobrze.
Ja miałam też noc fatalną. Wieczorem mnie mega pewna sprawa zdenerwowała. Temat męczy od dłuższego czasu, ale wczoraj już przegięcie. Postanowiłam odpuścić pewną rzecz i skupić się tylko na dziecku i mężu, bo zaczęło mnie to wykańczać psychicznie już. Wczoraj był płacz, panika, a jak kładłam się spać to strasznie kołatało mi serce, duszności, do tego brzuch bolał jak na okres. Nie mogę dziecku takich stresów fundować. Myślałam, że na IP pojadę, ale starałam się to wyciszyć i w końcu zasnęłam, ale ile można sobie niepotrzebnie samemu stworzyć takie głupie bóleTakże zrozumiałam, że nic za wszelką cenę, są rzeczy ważniejsze.
-
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny ale mnie pogoda dobila dzisiaj.. wczoraj bylo tak ladnie, zaczelam wyprawke ogarniac. Posegregowalam ciuszki, zrobilam trzy prania, powiesilam elegancko.
Obudzil mnie deszcz, tak lunal, ze w ciagu minuty wszystko mokre, od nowa do prania ;(
A tak sie cieszylam ze sobie juz poprasuje dzisiaj.
Dziewczyny jestesmy juz w 3 trymestrze, te spiecia i twardnienia beda coraz czestsze. Czesc z nich jest normalna ale co tam, lepiej sie przejechac, sprawdzic i spac spokojnie : ) Takze trzymam kciukasy za was zeby sie okazalo ze wszystko jest ok.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Puszku to ja ostatnio na jednej z grup na fb widzialam kobieta wrzucila zdjecie testu ciazowego i pyta sie co ma dalej robic i czy jest w ciazy. Wiec dziewczyny jej gratuluja a ona im pisze.... A wiecie ile ja mam lat 51! I ze ma juz wnuki
Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, 4me, puszek369, Nistera, Chusy, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, Izka37, Milka1991, Veri, PatkaPP lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMenka Pędź na IP żadna z nas nie lubi szpitala , ale jak coś zbadają zrobią USG i puszczą .
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Witam się po weekendzie:-) . Ale cieplutko na dworzu gdyby nie ten zimny wiatr to było by jeszcze cieplej , u nas plus 9 stopni a ma być aż 15 tak to może być. Dziś idę do domu a tu na takiej wierzbie zauważyłam bazie kotki jak nic Wiosna
. Dziewczynki zaprowadzone Ania znów ma powrót dziwnych nocy
, najwidoczniej taki jej urok że raz ładnie śpi a raz płacze . Samopoczucie oki nie wiem czy to ząb czy dziąsło okropnie mnie bolało , aż cała szczęka mnie zabolała i promieniował ten ból , więc nie wiem co dokładnie mnie bolało na szczęście już przeszło może się uraziłam albo co .
PatkaPP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKciuki za dzisiejsze wizyty
Menka, jak jestes mocno zaniepokojona to jedz, lepiej ufać intuicji i wiedzieć co się dzieje.
Mi w takich twardnieniach brzucha pomaga rada mojej poloznej jeszcze z poprzedniej ciąży - postarać się rozluźniać mięśnie... ramion i obręczy barkowejprzy tych twardnieniach się tak cale automatycznie spinamy, że się robi mocny dyskomfort, a jak się rozluznimy od góry to dziala tez na brzuch. Na mnie działa - ja się tak nakręcam wszelkim bólem, że zaraz cała jestem ponapinana i w stresie, a jak mi się przypomni o tym rozluźnianiu to serio trochę lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
byłam oddać krew i mocz do badań, opuchlizna nie zeszła mam nadzieję że to ciąża po prostu tak działa na mnie
Aktyde my kupimy kinderkraft joy jako dodatkowe do salonu, ale ma wszystkie funkcje o których piszesz
Kciuki za wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:56
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Jakie łóżeczka turystyczne kupowalyscie? To będzie nasze główne łóżeczko, musi mieć podwyższony poziom, kółka i na przyszłość możliwość samodzielnego wyjścia.
Ja kupowałam używane za 100 zł z naszej okolicy chociaż był po dwójce dzieci to zero rozdarć plam czy dziur na prawdę zadbany , nie wiem jakiej jest to firmy nigdzie nie mogę znaleźć teraz pełno jest takich tych turystycznych np z Caretero mają fajne łóżeczka turystyczne , nie używałam ale każde jest takie samo różnica na pewno też jest w cenie jeszcze zależy jakie się szuka nowe czy używane .
kama2784 , Samari0702 Patrzeć jak będzie 9 msc , i będziemy ustawiać się w kolejce do porodówki .kama2784, Chusy, Samari0702, aktyde85 lubią tę wiadomość