Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Wlasnie mam masaz żołądka hahahha mlody ugniata juz dobre pol godziny. Jakie smieszne uczucie
Ech te nasze maleństwa ❤️❤️ , mój to czasami tak coś Mi ugniecie że na prawdę mnie to boli i jest to wręcz na prawdę nie przyjemne , a nic się mnie nie słucha oj będzie miał charakter , wczoraj to nawet falę zrobił za dużo chyba tam ma miejsca.
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Jakie łóżeczka turystyczne kupowalyscie? To będzie nasze główne łóżeczko, musi mieć podwyższony poziom, kółka i na przyszłość możliwość samodzielnego wyjścia.
Ja mam Lionelo Sven plus turkusowo-szare do tego mam.materac kokosowo-piankowyaktyde85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie babsko wkurzyło w rejestracji, dzwoniłam żeby zmienic termin wizyty która jest ZA MIESIĄC a ona do mnie z pretensjami i że mam jej podać powód!! No bez przesady żebym się obcej kobiecie tłumaczyła ze swojego życia, a jeszcze mnie pouczuła że tego terminu mam już nie zmieniać :o dodam że badanie prywatne za 300zł aaa no musiałam się wygadać bo mi ciśnienie podniosła
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:A ja z innej beczki - fsjne kurtki / plaszczyki/ parki wiosenne ktos cos widzial. Cos na swieta trzeba zalozyc
Mi siostra poradziła abym może jakąś np
narzutę lub sweter sobie kupiła tak na Kwiecień , jak to staropolskie przysłowie mówi Kwiecień - plecień bo przeplata trochę zimy trochę latai coś w tym jest
, ja już od miesiąca obserwuje na OLX , płaszcz ciążowy taki na wiosnę
.
Oleander Co za babanie ma co się wiesz denerwować
, ja nigdy nie miałam takiej sytuacji i bez problemu prywatnie bym się dostała , nawet jakbym nie była zapisana to i tak mnie przyjmie kiedyś właśnie tak było że dana tam Pani weszła z inną Panią , i tak powiedziała że nie ma numerku , że się nie zapisała i czy ją dziś przyjmie i bez problemu ją przyjął tylko że musiała poczekać aż wszystkie Panie przejdą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:29
-
4me na IP(ginekologiczna) możesz w każdej chwili podjechać, przyjmą Cię bez gadania.
Dziewczyny mi szyjka znowu poleciała z 2,2 do 1,3cm. Już się pogodziłam z pobytem do końca w szpitalu, tu będę pod stałą kontrola. Byle jak najdłużej w dwupaku, toteż wierzę, że będzie dobrze. -
nick nieaktualnyBibs wrote:4me na IP(ginekologiczna) możesz w każdej chwili podjechać, przyjmą Cię bez gadania.
Dziewczyny mi szyjka znowu poleciała z 2,2 do 1,3cm. Już się pogodziłam z pobytem do końca w szpitalu, tu będę pod stałą kontrola. Byle jak najdłużej w dwupaku, toteż wierzę, że będzie dobrze.
A który to już u Was tc , cały czas jesteś w szpitalu ?. Na pewno będzie wszystko dobrzewiadomo nie od dziś że żadna z nas nie lubi szpitala , ale dla naszych maleństw zniesiemy wszystko jesteście pod stałą kontrolą i opieką będzie wszystko oki
.
-
Witamy w 30tc oj jak to fajnie brzmi już tą 3 z przodu.
Dziś mamy wizytę już się nie mogę doczekac
Ja myślę żeby kupić kokon.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj
Ciepłego dnia życzę trzeba korzystac z ładnej pogody zaraz ide na spacer z dzieciakamiSzczęśliwa Mamusia, Chusy, Izka37, kama2784, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBibs wrote:4me na IP(ginekologiczna) możesz w każdej chwili podjechać, przyjmą Cię bez gadania.
Dziewczyny mi szyjka znowu poleciała z 2,2 do 1,3cm. Już się pogodziłam z pobytem do końca w szpitalu, tu będę pod stałą kontrola. Byle jak najdłużej w dwupaku, toteż wierzę, że będzie dobrze.
Do mnie już przyszlo zamowienie z gemini - no ekspres! Zamowilam w piątek wieczorem a dziś o 11 już było
Ja żadnej kurtelki już ciążowej nie kupuję - mam na wiosnę długie rozpinane swetry, długą polarową bluzę i ponczo. Gorzej, że w zimowej się już nie dopinam, uuups!!oby juz prawdziwe chlody nie wrocily.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Kama super, że wychodzisz!
Szczesliwa_mamusia dziś mam 29+5 także prawie 30 skończony.
Izka, Samara nic nie mówią, ja mam już taka naturę, że szyjka krótka od samego początku, w poprzedniej ciąży też to miałam to się nazywa niewydolność szyjki macicy, a jak już druga ciąża to tam jest wszystko bardziej osłabione.
Słodka oj tak, też się nie mogę doczekać tek trójki z przodu.
Z Gemini to super się uwijaja, a co sądzicie o tym ich pakowaniu, ostatnio wszystko było tak zafoliowane że pół dnia to rozpakowywalam, chyba trochę przesadzaj z tym...Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari , słodka i inne wizytujące się dziś dziewczyny trzymam mocno kciuki ❤️.
Samari Ja ostatnio byłam u mojej Pani dentystki i też spóźnienie , śmiałam się potem że mój Pan gin i Ona to chyba jakieś rodzeństwo czy co, bo zawsze kiedy nie przyjdę do nich to jest to opóźnienie
.
Ja zawsze zapisuję się na 8 rano specjalnie o 8 wyjechaliśmy jakoś 15/20 po 8 a tam dopiero druga z kolejki Pani weszła więc też sobie po siedziałam .Samari0702, slodka100 lubią tę wiadomość