WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 miesiac to juz brzmi powaznie :P 2 miesiace do konca, kurcze leci strasznie szybko.

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo matulu - faktycznie !!!! 8 !! A ja bez torby :)

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mam masaz żołądka hahahha mlody ugniata juz dobre pol godziny. Jakie smieszne uczucie

Izka37, iwwk, Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi mógłby tak plecki wymasować przy okazji :D

Szczęśliwa Mamusia, MaMaMi83, Oleander lubią tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • Izka37 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam w końcu kliknąć zamówienie w Gemini a tu info że brak jednego produktu:)

Iwwk masaż plecków-marzenie:).

ug3773sblvjhwzbs.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwwk hahahahha oj przydaloby sie

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Wlasnie mam masaz żołądka hahahha mlody ugniata juz dobre pol godziny. Jakie smieszne uczucie

Ech te nasze maleństwa ❤️❤️ , mój to czasami tak coś Mi ugniecie że na prawdę mnie to boli i jest to wręcz na prawdę nie przyjemne , a nic się mnie nie słucha oj będzie miał charakter , wczoraj to nawet falę zrobił za dużo chyba tam ma miejsca :-P .

MaMaMi83 lubi tę wiadomość

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z innej beczki - fsjne kurtki / plaszczyki/ parki wiosenne ktos cos widzial. Cos na swieta trzeba zalozyc

Izka37, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Jakie łóżeczka turystyczne kupowalyscie? To będzie nasze główne łóżeczko, musi mieć podwyższony poziom, kółka i na przyszłość możliwość samodzielnego wyjścia.

Ja mam Lionelo Sven plus turkusowo-szare do tego mam.materac kokosowo-piankowy :)

aktyde85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie babsko wkurzyło w rejestracji, dzwoniłam żeby zmienic termin wizyty która jest ZA MIESIĄC a ona do mnie z pretensjami i że mam jej podać powód!! No bez przesady żebym się obcej kobiecie tłumaczyła ze swojego życia, a jeszcze mnie pouczuła że tego terminu mam już nie zmieniać :o dodam że badanie prywatne za 300zł aaa no musiałam się wygadać bo mi ciśnienie podniosła

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    A ja z innej beczki - fsjne kurtki / plaszczyki/ parki wiosenne ktos cos widzial. Cos na swieta trzeba zalozyc

Mi siostra poradziła abym może jakąś np
    narzutę lub sweter sobie kupiła tak na Kwiecień , jak to staropolskie przysłowie mówi Kwiecień - plecień bo przeplata trochę zimy trochę lata :-P i coś w tym jest ;-) , ja już od miesiąca obserwuje na OLX , płaszcz ciążowy taki na wiosnę ;-) .

Oleander Co za baba B-) nie ma co się wiesz denerwować ;-) , ja nigdy nie miałam takiej sytuacji i bez problemu prywatnie bym się dostała , nawet jakbym nie była zapisana to i tak mnie przyjmie kiedyś właśnie tak było że dana tam Pani weszła z inną Panią , i tak powiedziała że nie ma numerku , że się nie zapisała i czy ją dziś przyjmie i bez problemu ją przyjął tylko że musiała poczekać aż wszystkie Panie przejdą .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:29

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me na IP(ginekologiczna) możesz w każdej chwili podjechać, przyjmą Cię bez gadania.

Dziewczyny mi szyjka znowu poleciała z 2,2 do 1,3cm. Już się pogodziłam z pobytem do końca w szpitalu, tu będę pod stałą kontrola. Byle jak najdłużej w dwupaku, toteż wierzę, że będzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs wrote:
    4me na IP(ginekologiczna) możesz w każdej chwili podjechać, przyjmą Cię bez gadania.

Dziewczyny mi szyjka znowu poleciała z 2,2 do 1,3cm. Już się pogodziłam z pobytem do końca w szpitalu, tu będę pod stałą kontrola. Byle jak najdłużej w dwupaku, toteż wierzę, że będzie dobrze.

A który to już u Was tc , cały czas jesteś w szpitalu ?. Na pewno będzie wszystko dobrze ;-) wiadomo nie od dziś że żadna z nas nie lubi szpitala , ale dla naszych maleństw zniesiemy wszystko jesteście pod stałą kontrolą i opieką będzie wszystko oki ;-) .

• Izka37 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs-trzymam kciuki aby trzymało jak najdłużej!Wszystko będzie dobrze!
    A lekarze mówią czemu taka szyjka sie skraca?

ug3773sblvjhwzbs.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy w 30tc oj jak to fajnie brzmi już tą 3 z przodu.
    Dziś mamy wizytę już się nie mogę doczekac
    Ja myślę żeby kupić kokon.
    Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj
    Ciepłego dnia życzę trzeba korzystac z ładnej pogody zaraz ide na spacer z dzieciakami

Szczęśliwa Mamusia, Chusy, Izka37, kama2784, Milka1991 lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam u lekarza , jak zwykle spóźnienie więc będę znów czekać ponad godzinę ehh.... Ale się doczekam to napewno :)

Bibs- co lekarze mówią ? Który tydzień macie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs wrote:

Bibs, ojj, trzymaj się tam. Najważniejsze, że macie z Maleństwem dobrą opiekę.

Do mnie już przyszlo zamowienie z gemini - no ekspres! Zamowilam w piątek wieczorem a dziś o 11 już było :)

Ja żadnej kurtelki już ciążowej nie kupuję - mam na wiosnę długie rozpinane swetry, długą polarową bluzę i ponczo. Gorzej, że w zimowej się już nie dopinam, uuups!! :D oby juz prawdziwe chlody nie wrocily.

• Bibs Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama super, że wychodzisz!
    Szczesliwa_mamusia dziś mam 29+5 także prawie 30 skończony.

Izka, Samara nic nie mówią, ja mam już taka naturę, że szyjka krótka od samego początku, w poprzedniej ciąży też to miałam to się nazywa niewydolność szyjki macicy, a jak już druga ciąża to tam jest wszystko bardziej osłabione.
    Słodka oj tak, też się nie mogę doczekać tek trójki z przodu.

Z Gemini to super się uwijaja, a co sądzicie o tym ich pakowaniu, ostatnio wszystko było tak zafoliowane że pół dnia to rozpakowywalam, chyba trochę przesadzaj z tym... ;)

Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość

• MaryJane Autorytet

Wysłany: 4 marca 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibs, trzymaj się dzielnie, już bliżej niż dalej, sama nie wiem co mnie czeka, dowiem się w czwartek. W jakim czasie szyjka ci teraz spadła? Masz pessar założony?

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari , słodka i inne wizytujące się dziś dziewczyny trzymam mocno kciuki ❤️.

Samari Ja ostatnio byłam u mojej Pani dentystki i też spóźnienie , śmiałam się potem że mój Pan gin i Ona to chyba jakieś rodzeństwo czy co ;-) , bo zawsze kiedy nie przyjdę do nich to jest to opóźnienie :-P .
    Ja zawsze zapisuję się na 8 rano specjalnie o 8 wyjechaliśmy jakoś 15/20 po 8 a tam dopiero druga z kolejki Pani weszła więc też sobie po siedziałam .

Samari0702, slodka100 lubią tę wiadomość

‹‹ 879 880 881 882 883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ