Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde Ciacho chyba zes mi tego swojego wirusa przeslala internetami.. Od wczoraj mnie meczy taka biegunka ze normalnie sie ze mnie leje brzydko mowiac, slaba jestem jak nie wiem i niedobrze mi jak cholera. To albo wirus albo cos zezarlam. Widze ze wszystko lapie jak leci w tej ciazy, jakis mam magnes w tylku na wirusy i bakterie.
MaryJane ja mam babyzen yoyo, jest lekki, zwrotny, sklada sie jak kanapka. Ale nie wiem jaki by byl na innych terenach niz chodnik bo z nas mieszczuchy
-
MaryJane wrote:Dziewczyny, błagam Was, jeszcze raz, na jakie konkretnie wózki się zdecydowałyscie? Bo kurde ciężko znaleźć żeby był lekki, ładny i stabilny, dający radę na różnym terenie haha
zainspirujcie mnie, bo już nie raz o tym pisałyśmy ale nie pamiętam i fajnie to w kupie mieć
My mamy Invictus V Plus. -
nick nieaktualny
-
Ja zawsze chusteczkami myłam przy każdej zmianie pieluszki. Teraz zrobię tak samo.
A jeśli chodzi o rzeczy do szpitala to polecam zabrać laktator i duży plastikowy pojemnik. Ja wyparzałam go właśnie we własnym pojemniku po każdym użyciu. Jak sobie przypomnę, jak mi się mleko lało, wszystkie noworodki mogłabym na oddziale wykarmić.
Ja mam Bebetto Holland wózek, został mi po synu. A spacerówkę mam Valco Spap 4 - polecam.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyChusy
O masz ci los teraz u Ciebie ?? Lekka dieta i do łóżka leżeć i odpoczywać mąż niech młoda się zajmie ! Dużo zdrówka wam przesyłam,pisz jak u was
A u mnie dla odmiany zaliczyłam w czwartek przypal , siedzimy u męża chrzestnej na kawie A mój mąż z tekstem "kochanie masz bluzkę mokra", głośniej mógł się drzecfaktycznie patrzę A tam na cycu mokra plama
opcje są dwie -koniec z jasnymi bluzkami lub wkładki laktacyjne wyjścia nie ma.
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:
Chusy współczuje .. chyba jakiś wirus panuje- to istna masakra.. leci woda
zdrówka życzę !!!
Bravo Iwwk
Ok -do pupci kupuję mydło Biały Jeleń (do wody) + te Chusteczki.. nie wiem już sama..
Biały jelen to jest fajne mydło , ale właśnie używam to do pielęgnacji blizny po cc i pierwsze tygodnie do mycia je stosuje dopóki szwy mam założone
Dla dziecka mam awaryjnie kupione bambino- chociaż kosmetyki są średnie to mydlo zawsze to bioręCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
4me ja wlasnie z ta mysla ze nie majac wanny jakos musze kąpac dziecko kupilam prysznic z glebokim brodzikiem i nalewalam wody jak do wanny. Teraz juz młoda jest na tyle duza ze spokojnie korzysta z prysznica ale czasem jeszcze lubi nalac sobie wody do brodzika.
4me lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Wlasnie leze w lozku i tak nie mam sily nic robic. Malz kochany posprzatal (uwielbiam jak faceci sprzataja, powkladal zabawki do koszow, ale te co pod sofe i stol wpadly juz nie tknal, no to slodkie jest
)
4me jakos sie stresuje ja w wanience kapac bo cora jest mega ruchliwa, boje sie zeby ten plastik nie wytrzymal, do tego zachlapane wszystko dookola bankowo. Dobrze ze umywalka jest duza, a raczej zlew bo ja w kuchni kapie a mamy te glebokie duze zlewozmywaki. Jak sie zrobi cieplej to sie wyprowadzimy do normalnej wanny, tylko musze to krzeselko dokupic do kapania.4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi83 wrote:4me ja wlasnie z ta mysla ze nie majac wanny jakos musze kąpac dziecko kupilam prysznic z glebokim brodzikiem i nalewalam wody jak do wanny. Teraz juz młoda jest na tyle duza ze spokojnie korzysta z prysznica ale czasem jeszcze lubi nalac sobie wody do brodzika.
Chociaz szczerze to mialabym dylemat, gdyby drugi raz przyszlo do remontu czy cos zmieniac. Za to moj maz od razu, bo mowi, ze pozbawialismy młodego dzieciństwa tym brakiem wannyejj przesadza mlody i po 40 min w wanience siedzi dalej i zabawki tez mu sie mieszcza
-
nick nieaktualnyAsiul
Ja mam właśnie katarek plus do odkurzacza i na nic bym nie zamieniła, wcześniej kupiłam fride ale dla mnie to była porażka płuca to by trzeba było mieć jak dobry saksofonista i co.chwila lapalam infekcje, a gruszka to nie udał i mi się wyciągnąć nic , takie ja mam doświadczenie z aspiratooramiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 21:38
Asiul lubi tę wiadomość
-
Dzięki wielkie, spisuje wszystko i jutro będę oglądać
Powiem Wam ze marzę o sobotnim sprzątaniu, a muszę leżeć Jak ta sierota. Mój mąż sprząta, ale wiecie Jak to chłop, środki głównie, połowy zapomni i jeszcze się obrazi Jak na coś zwrócę mu uwagę, alleluja. To co ja zrobię w 3 godziny to on ma zrobione w pół :o próbowałam coś się po domu poruszać więcej ale brzuch od razu twardnieje raz za razem, także wróciłam na kanapę bo już serio się bardzo dobrze czułam w porównaniu do tego co było 2 tygodnie temu
-
nick nieaktualny