Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaryJane wrote:Dziewczyny, błagam Was, jeszcze raz, na jakie konkretnie wózki się zdecydowałyscie? Bo kurde ciężko znaleźć żeby był lekki, ładny i stabilny, dający radę na różnym terenie haha
zainspirujcie mnie, bo już nie raz o tym pisałyśmy ale nie pamiętam i fajnie to w kupie mieć
Mialam juz kiedys mutsy i myslalam, ze chce cos innego. Ale jak poszlam do sklepu porownalam z innymi to kazdy mi sie wydawal wieeelki. Plus pomierzylam wymairy gondoli z miarka w reku w tych wielkich i niby mniejszych mutsy i Wyszly niestety inne niz deklaruje wielu producentow w sieci bo mialam pospisywane... Wyszlo mi na to, ze mutsy wcale nie sa mniejsze, czasem nawet wieksze a znacznie zgrabniejsze.
Ja mam chyba mutsy nio jesli pamietam dobrze pamietam.
-
Oleander wrote:MaryJane ok haha Espiro Next
4me kurcze mnie tak nie przeraża wielkość brzucha po porodzie (bo w końcu kiedyś się tam wchłonie prawda?) ale przeraża mnie wisząca i pomarszczona skóra. Moja siostra ma piękny brzuch po dwóch ciążach i liczę, że mamy to w genach
Oleander lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary - ze wzgl na rozmiar po złożeniu- emmalujunga nxt 60.
4me- oooo Nieeeja już odchudzanie zaliczyłam
czyli słabo dalej z jedzonkiem .. ech - ale dają catering czy jak?
Szukam wszędzie D3 Vigantol 20 000IU dla dziecka i wiecie że nigdzie nie ma- czyżby wycofali??? -
Mój brzuch ponoć jest mały i ledwo zauważalny to mam nadzieję, że szybko wróci do stanu sprzed ciąży i nic tam nie będzie zwisać hehe
Wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi, którzy nie wiedzieli jeszcze o ciąży i nikt nie zauważył (pewnie głupio było zwrócić uwagę, że coś pulchna jestem haha), a jak powiedziałam, który tydzień to wielki szok, że ja prawie brzucha nie mam. Na plusie u mnie 8kg, ale ja mam wrażenie, że duży mam ten brzuszek i ogólnie, że kulka jestem. Mąż mówi, że to ja sobie wkrecam, bo nikt tego po mnie nie widzi. Może, dlatego, że wcześniej dość szczupła byłam, a teraz wyglądam normalnie i tylko ja widzę sporą różnicę
Co do wózka to my kupiliśmy bebetto Holland i jestem bardzo zadowolona. Lekki, łatwo się składa i jest pięknyDo tego cena spoko.
-
nick nieaktualny
-
MaryJane my kupiliśmy bebetto murano, wizualnie mi się spodobał i wydaje się całkiem spoko ale wiadomo wyjdzie w praniu
Dziewczyny pisałyście ostatnio a tym że jeszcze nie macie imienia wybranego na 100% no i kurcze u nas znów zagwozdka no wczoraj tak z mężem mówimy że kurcze Cezary nijak nam nie pasuje, podoba się ale nie pasuje jakoś dziwnie nam tym imieniem młodego nazywaćjesteśmy w kropce bo naprawdę żadne nam nie pasuje, na początku jeszcze myślałam Fabian ale kurcze to też nie to. Mąż się śmieje że nazwiemy go Wojciech tak samo jak mąż ma i będziemy wołać junior... ;/ albo zobaczymy na jaki dzień mi wyznaczą cc i sprawdzimy kto ma wtedy imieniny a mnie coraz mniej do śmiechu no żarty zartami a czas leci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:06
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Ciasteczko777 wrote:Mary - ze wzgl na rozmiar po złożeniu- emmalujunga nxt 60.
4me- oooo Nieeeja już odchudzanie zaliczyłam
czyli słabo dalej z jedzonkiem .. ech - ale dają catering czy jak?
Szukam wszędzie D3 Vigantol 20 000IU dla dziecka i wiecie że nigdzie nie ma- czyżby wycofali???
Cholera wie ale nie wyglada dobrze a ja jem oczami
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Serio pudełka z Rucoli??
A smakuje chociaż?
Hehehe Ciacho no co Ty to byl zart
Pudelek z Rucoli to my sie tu nigdy nie doczekamy. Jedzenie jest beznadziejne. I tylejedne co da sie zjeść to kanapki - jak ma sie swój ser lub szynkę
Ciasteczko777, Izka37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me wrote:Hehehe Ciacho no co Ty to byl zart
Pudelek z Rucoli to my sie tu nigdy nie doczekamy. Jedzenie jest beznadziejne. I tylejedne co da sie zjeść to kanapki - jak ma sie swój ser lub szynkę
No wiemmm- ech .. marzenia
ja po każdym szpitalu zawsze miałam minusik na wadze
ha ha
Ok- koszyk gemini mam już na 700 zł a drugi w melisa na 500.. masakra !!!!! ale mam w tym inhalator, termometr, laktator el canpol ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm ten link z vigantolem to w sumie stara sprawa z 2014 roku, ja kupiłam go akurat mam w domu - wiem że zmieniają szatę graficzną stąd chwilowy brak go w aptekach- na gemini jest taka informacja , U mnie pediatra kategorycznie odradza wszelkie olejowe kapsulki-mowi że ich wchlanialnosc jest znikoma tymbardziej że to są suplementy diety i wypisuje zazwyczaj na receptę witaminę D
można też się wstrzymać z kupnem witaminy D i zapytać w szpitalu lekarki neonatolog lub swojego pediatry
Screeny z gemini z ta informacja, a ja ten lek widzę dlatego że miałam go zamówiony i w swoich zamówieniach mogę wejść w link
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:52
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Pytanie - jak będziecie myć/ czyścić pupcie po 2 (np po dużej 2)? Pod kran i mydełko - jeżeli tak - jakie mydełko ???
Ja przy dwójce dzieci stosowalam mokre chusteczki,no chyba że naprawdę to była mega awaria to normalnie kapalam w wanience ja używam żelu hipp babysanftCiasteczko777 lubi tę wiadomość