Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tych pampersow w rossmanie już chyba nigdzie nie ma od kilku dni, koło środy oglądałam i już się na nic nie załapałam z tych super promocji. Pampers zmienia szatę graficzna i były promocje ale zakładam że rozeszły się jak bułeczki
Chyba ze macie szczęście i u Was cudownie będą ale nawet wysyłkowo sa niedostępne
4me, wieści dobre, po weekendzie na pewno do domua jak sama jesteś na sali to chyba Cię może synek odwiedzić na chwilę, u nas dużo dzieci przychodziło w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:29
-
nick nieaktualny
-
Moge sie wypisac na wlasne żądanie ale lekarz, ktory mnie wczoraj przyjmowal powiedzial, ze to nie bedzie rozsądne. Wiecie jak mowi cos takiego lekarz to wiadomo, ze wyjście jest tylko jedno...
Mi od razu tez mysl w glowie kielkuje, ze oni wiedza lepiej, znają rozne przypadki i tak jak ja sobie tlumacze, ze przeciez sie rusza to to moze jednak nie wszystko. Zwlaszcza przy tych moich ograniczonych przeplywach...
Teraz w sumie moj cel to wyjsc w pn. Cos mnie pielegniarka straszy, ze mam na pn nie liczyc bo ordynator jest dopiero w pn a on musi zbadac kazda pacjentke. Jesli serio wszystko bedzie ok do pn a tylko dlatego mnie beda trzymac by jakis okreslony doktor mnie zbadal to sie zastanawie, czy juz nie wyjsc na własne ryzyko.
I chyba im napisze by wpadli. Bez niego nie przyjedzie w ogole bo nie ma go gdzie zostawić a ja tu oszaleje z nudow. W ogolw to oddzial to chyba ma ze 4 pokoje i to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:34
-
nick nieaktualnyPaula
Ja zamówiłam zapłaciłam i anulowali mi zamówienie bo towar niedostępny buu przed chwilą e maila dostałamA już się ucieszyłam, trudno będę czekać do.34 tc chociaż na ta paczkę mała za 1 grosz.. A ciekawe jaka cena będzie tych Premium Care po zmianie szaty graficznej , i czy będą to te same pampersy czy "ulepszone" . A co do Lidla to właśnie co pisałam to z infolinii taka informacje dostałam , że inny producent jest ,ale jeszcze nie widziałam tych "nowych" pampersow, i postanowiłam właśnie kupić inne bo nie wiadomo jak z jakością, no my tylko uzyskaliśmy tych bo syna pampersy bardzo ucxulaly... znów córka uczulenie na dady miała i weź tu nad z mądry które kupić
będziemy testować
-
nick nieaktualnyTak- M zrobił mi jajecznicę na maśle i troszke zjadłam
za pare dni stanę na nogi, ale jestem 5 kg chudsza i bardzo słaba
Robię pranie - przegielam z ilością ciuszków na start - mam Ok 130 sztuk ..
4me - widziszcieszę sie bardzo!!!! Skorzystaj od razu niech Cie przebadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:55
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Tak- M zrobił mi jajecznicę na maśle i troszke zjadłam
Pranie ?? Do łóżka marsz !!!! Maz niech pierze i prasuje A Ty lez do góry brzuchemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:55
-
nick nieaktualny4me
Mój mąż też z dziećmi przyjeżdżał jak w szpitalu leżałam, to godzinę wysiedzieli później już im się nudziło to wtedy wlaczalam im abc na szpitalnej wizji i mogliśmy z mężem posiedzieć w spokojuja też zawsze tak trafiłam że sama na sali byłam zazwyczaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:57
-
Mamami a endokrynolog powiedział ci żeby po porodzie odstawić euthyrox czy zredukować? Ile bierzesz? Mi powiedział żebym odstawiłam na 3 tyg (biorę 100) i zrobiła badanie TSH po tym czasie.
Co do zakupów w niedzielę na stacjach BP kupisz wszystko
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
puszek369 wrote:4me, a synek nie będzie płakał jak będzie musiał wrócić do domu? Jak nie to spokojnie niech Cię odwiedzi, jak tak to lepiej nie, żebyś się nie stresowala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 12:13
-
Kruszynka91 wrote:Mamami a endokrynolog powiedział ci żeby po porodzie odstawić euthyrox czy zredukować? Ile bierzesz? Mi powiedział żebym odstawiłam na 3 tyg (biorę 100) i zrobiła badanie TSH po tym czasie.
Co do zakupów w niedzielę na stacjach BP kupisz wszystko
Ja sie lecze na niedoczynnosc od kilku lat wiec u mnie odstawienie nie jest mozliwe.
Mam wrocic do dawki sprzed ciąży czyli 88mg i po 4 tyg zrobic tsh ft3 ft4 i przyjsc do kontroli.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
4me wrote:Nieee on kocha tate ponad zycie. Zreszta od razu pozniej jada na urodziny gdzie bedzie tort... Nie ma lepszej frajdy dla mojego wyposzczonego dziecka
wiesz najgorzej jak w taki mega płacz wpadna, nie raz takie sceny widziałam i faktycznie serce się kraja.
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciachooooo pranie kobieto brzuch do gory i leżysz pranie nie zając nie ucieknie
Noooo i 130szt i ty mowisz ze z wyprawka jestes w tyle!!!!przegielam !!! Ale połowa to używane odkupione
trafiłam na nówko- używki. Wszystko to mam do Max 68. Bodziakow tyle że 2 tyg możemy zmieniać po kilka dziennie.. Siata też Ok 20 ciuszków rozm 70-100.. ale to chowam.
Ja tylko zrobiłam selekcje na pranie i wstawię resztę zrobi M i suszarka -
Samari0702 wrote:Paula
Ja zamówiłam zapłaciłam i anulowali mi zamówienie bo towar niedostępny buu przed chwilą e maila dostałamA już się ucieszyłam, trudno będę czekać do.34 tc chociaż na ta paczkę mała za 1 grosz.. A ciekawe jaka cena będzie tych Premium Care po zmianie szaty graficznej , i czy będą to te same pampersy czy "ulepszone" . A co do Lidla to właśnie co pisałam to z infolinii taka informacje dostałam , że inny producent jest ,ale jeszcze nie widziałam tych "nowych" pampersow, i postanowiłam właśnie kupić inne bo nie wiadomo jak z jakością, no my tylko uzyskaliśmy tych bo syna pampersy bardzo ucxulaly... znów córka uczulenie na dady miała i weź tu nad z mądry które kupić
będziemy testować
Dzisiaj byłam w Lidlu, widziałam że są już właśnie dwa rodzaje, jeden stary drugi nowy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b799bd9dbf1c.jpg13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ciasteczko777 wrote:Tak- M zrobił mi jajecznicę na maśle i troszke zjadłam
4me - widziszcieszę sie bardzo!!!! Skorzystaj od razu niech Cie przebadają
Wow, 130 sztuk??? SzalonaCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Ciasteczko no dobrze że ci się poprawia! 5 kg wow musisz być bardzo osłabiona130 sztuk hihi to może i ja coś jeszcze dokupie
Maatko zrobiłam obiad rosół, pieczeń surówkę i puree ziemniaczane i czuje się jakby mnie czołg przejechał, a w planach miałam gruntowne sprzątanie. No nic, zjem to co zrobiłam, poleżę potrawię i zobacze czy pójdę spać czy sprzątać -
Ja wlasnie wrocilam z malych zakupow jest paskuudnie na polu wieje i pada. I apropo niezapowiedzianych wizyt wpadla do nas ciotka i przy okazji musialam ja odprowadzac na przystanek bo mowi ze sie zgubi:P
Dziewczyny zazywacie jeszcze jakies witaminy?? Mi sie wlasnie skonczyly i nie wiem czy kupowac nast opakowanie