X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • MaryJane Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tych pampersow w rossmanie już chyba nigdzie nie ma od kilku dni, koło środy oglądałam i już się na nic nie załapałam z tych super promocji. Pampers zmienia szatę graficzna i były promocje ale zakładam że rozeszły się jak bułeczki :D Chyba ze macie szczęście i u Was cudownie będą ale nawet wysyłkowo sa niedostępne :)

4me, wieści dobre, po weekendzie na pewno do domu :) a jak sama jesteś na sali to chyba Cię może synek odwiedzić na chwilę, u nas dużo dzieci przychodziło w szpitalu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:29

gann3e3k0unlohxb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me moj mąż sam przyjeżdżał. On nie chcial brać syna bo zarazki, a ja nie chciałam bo i mnie i jemu bylo by ciezko siw rozstać.

• 4me Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge sie wypisac na wlasne żądanie ale lekarz, ktory mnie wczoraj przyjmowal powiedzial, ze to nie bedzie rozsądne. Wiecie jak mowi cos takiego lekarz to wiadomo, ze wyjście jest tylko jedno...
    Mi od razu tez mysl w glowie kielkuje, ze oni wiedza lepiej, znają rozne przypadki i tak jak ja sobie tlumacze, ze przeciez sie rusza to to moze jednak nie wszystko. Zwlaszcza przy tych moich ograniczonych przeplywach...
    Teraz w sumie moj cel to wyjsc w pn. Cos mnie pielegniarka straszy, ze mam na pn nie liczyc bo ordynator jest dopiero w pn a on musi zbadac kazda pacjentke. Jesli serio wszystko bedzie ok do pn a tylko dlatego mnie beda trzymac by jakis okreslony doktor mnie zbadal to sie zastanawie, czy juz nie wyjsc na własne ryzyko.

I chyba im napisze by wpadli. Bez niego nie przyjedzie w ogole bo nie ma go gdzie zostawić a ja tu oszaleje z nudow. W ogolw to oddzial to chyba ma ze 4 pokoje i to wszystko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:34

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula

Ja zamówiłam zapłaciłam i anulowali mi zamówienie bo towar niedostępny buu przed chwilą e maila dostałam :/ A już się ucieszyłam, trudno będę czekać do.34 tc chociaż na ta paczkę mała za 1 grosz.. A ciekawe jaka cena będzie tych Premium Care po zmianie szaty graficznej , i czy będą to te same pampersy czy "ulepszone" . A co do Lidla to właśnie co pisałam to z infolinii taka informacje dostałam , że inny producent jest ,ale jeszcze nie widziałam tych "nowych" pampersow, i postanowiłam właśnie kupić inne bo nie wiadomo jak z jakością, no my tylko uzyskaliśmy tych bo syna pampersy bardzo ucxulaly... znów córka uczulenie na dady miała i weź tu nad z mądry które kupić :D będziemy testować :)

• Izka37 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 me to dobrze że tak podchodzą do pacjentów. Jestem w miłym szoku. Przynajmniej będziesz przebadana:)do kolejnej wizyty.

4me lubi tę wiadomość

ug3773sblvjhwzbs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak- M zrobił mi jajecznicę na maśle i troszke zjadłam :) za pare dni stanę na nogi, ale jestem 5 kg chudsza i bardzo słaba
    Robię pranie - przegielam z ilością ciuszków na start - mam Ok 130 sztuk .. XD
    4me - widzisz :) cieszę sie bardzo!!!! Skorzystaj od razu niech Cie przebadają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    Tak- M zrobił mi jajecznicę na maśle i troszke zjadłam :) za pare dni stanę na nogi, ale jestem 5 kg chudsza i bardzo słaba

Pranie ?? Do łóżka marsz !!!! Maz niech pierze i prasuje A Ty lez do góry brzuchem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me

Mój mąż też z dziećmi przyjeżdżał jak w szpitalu leżałam, to godzinę wysiedzieli później już im się nudziło to wtedy wlaczalam im abc na szpitalnej wizji i mogliśmy z mężem posiedzieć w spokoju :) ja też zawsze tak trafiłam że sama na sali byłam zazwyczaj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:57

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciachooooo pranie kobieto brzuch do gory i leżysz pranie nie zając nie ucieknie
    Noooo i 130szt i ty mowisz ze z wyprawka jestes w tyle!!!!

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, a synek nie będzie płakał jak będzie musiał wrócić do domu? Jak nie to spokojnie niech Cię odwiedzi, jak tak to lepiej nie, żebyś się nie stresowala.

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Kruszynka91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami a endokrynolog powiedział ci żeby po porodzie odstawić euthyrox czy zredukować? Ile bierzesz? Mi powiedział żebym odstawiłam na 3 tyg (biorę 100) i zrobiła badanie TSH po tym czasie.
    Co do zakupów w niedzielę na stacjach BP kupisz wszystko

km5sroeqzvrm7hel.png

28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm

1.04 - 2260g
    4.03 - 1600g
    19.12 - 320g
    03.09.18 - pozytywny test!
    Beta 05.09.18: 462
    14 cykli starań
    Hashimoto - euthyrox 100
  • 4me Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    4me, a synek nie będzie płakał jak będzie musiał wrócić do domu? Jak nie to spokojnie niech Cię odwiedzi, jak tak to lepiej nie, żebyś się nie stresowala.
    Nieee on kocha tate ponad zycie. Zreszta od razu pozniej jada na urodziny gdzie bedzie tort... Nie ma lepszej frajdy dla mojego wyposzczonego dziecka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 12:13

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruszynka91 wrote:
    Mamami a endokrynolog powiedział ci żeby po porodzie odstawić euthyrox czy zredukować? Ile bierzesz? Mi powiedział żebym odstawiłam na 3 tyg (biorę 100) i zrobiła badanie TSH po tym czasie.
    Co do zakupów w niedzielę na stacjach BP kupisz wszystko

Ja sie lecze na niedoczynnosc od kilku lat wiec u mnie odstawienie nie jest mozliwe.
    Mam wrocic do dawki sprzed ciąży czyli 88mg i po 4 tyg zrobic tsh ft3 ft4 i przyjsc do kontroli.

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Nieee on kocha tate ponad zycie. Zreszta od razu pozniej jada na urodziny gdzie bedzie tort... Nie ma lepszej frajdy dla mojego wyposzczonego dziecka ;)
    A to spokojnie :) wiesz najgorzej jak w taki mega płacz wpadna, nie raz takie sceny widziałam i faktycznie serce się kraja.

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi83 wrote:
    Ciachooooo pranie kobieto brzuch do gory i leżysz pranie nie zając nie ucieknie
    Noooo i 130szt i ty mowisz ze z wyprawka jestes w tyle!!!!
    :D przegielam !!! Ale połowa to używane odkupione :) trafiłam na nówko- używki. Wszystko to mam do Max 68. Bodziakow tyle że 2 tyg możemy zmieniać po kilka dziennie.. Siata też Ok 20 ciuszków rozm 70-100.. ale to chowam.
    Ja tylko zrobiłam selekcje na pranie i wstawię resztę zrobi M i suszarka :)

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari0702 wrote:
    Paula

Ja zamówiłam zapłaciłam i anulowali mi zamówienie bo towar niedostępny buu przed chwilą e maila dostałam :/ A już się ucieszyłam, trudno będę czekać do.34 tc chociaż na ta paczkę mała za 1 grosz.. A ciekawe jaka cena będzie tych Premium Care po zmianie szaty graficznej , i czy będą to te same pampersy czy "ulepszone" . A co do Lidla to właśnie co pisałam to z infolinii taka informacje dostałam , że inny producent jest ,ale jeszcze nie widziałam tych "nowych" pampersow, i postanowiłam właśnie kupić inne bo nie wiadomo jak z jakością, no my tylko uzyskaliśmy tych bo syna pampersy bardzo ucxulaly... znów córka uczulenie na dady miała i weź tu nad z mądry które kupić :D będziemy testować :)

Dzisiaj byłam w Lidlu, widziałam że są już właśnie dwa rodzaje, jeden stary drugi nowy.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b799bd9dbf1c.jpg

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Fikus Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasteczko777 wrote:
    4me - widzisz :) cieszę sie bardzo!!!! Skorzystaj od razu niech Cie przebadają

Wow, 130 sztuk??? Szalona :P

Ciasteczko777 lubi tę wiadomość

h84fj44j8c2afjwv.png

17u9l6d89qpw7kc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula

O widzisz , niby też lupilu ale producent inny i ponoć nie będzie w stałej ofercie tych większych rozmiarów ,jedynie mają występować jako artykuły promocyjne od czasu do czasu , ciekawe jak z jakością tego nowego producenta hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2019, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ciasteczko no dobrze że ci się poprawia! 5 kg wow musisz być bardzo osłabiona :( 130 sztuk hihi to może i ja coś jeszcze dokupie :D :D

Maatko zrobiłam obiad rosół, pieczeń surówkę i puree ziemniaczane i czuje się jakby mnie czołg przejechał, a w planach miałam gruntowne sprzątanie. No nic, zjem to co zrobiłam, poleżę potrawię i zobacze czy pójdę spać czy sprzątać ;)

• Szczesliwa ledwo zywa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wrocilam z malych zakupow jest paskuudnie na polu wieje i pada. I apropo niezapowiedzianych wizyt wpadla do nas ciotka i przy okazji musialam ja odprowadzac na przystanek bo mowi ze sie zgubi:P

Dziewczyny zazywacie jeszcze jakies witaminy?? Mi sie wlasnie skonczyly i nie wiem czy kupowac nast opakowanie

o148o7es5xrrd9s8.png
‹‹ 914 915 916 917 918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ