Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO Mamami a to pech, ze akurat w sobote padła i jeszcze przed gośćmi. Współczuję!
My dzis do rodziców jedziemy na cały dzien, bo juz kilka tygodni ich nie widzielismy. Nie wiedzą nawet, ze byłam w szpitalu, bo mama by zawału dostała, a mnie by telefonami zamęczyła.
Przyjemnego weekendu Dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 08:00
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , u mnie noc.w miarę znosna, raz tylko o 3 wstawalam na siusiu i spałam do tej pory także nie jest źle. Jedyne co to nogi mniw okropnie bola, Młody właśnie wstał pije sobie mleko i ogląda poranne swoje ulubione bajki
o corka tez juz wyspana wstala, czekam na męża aż wrócimy z pracy,jadę do koleżanki po swojskie jajka i potem do teściowej. Miłej soboty wszystkim
Ciacho- jak się czujesz lepiej coś ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 08:14
-
4me trzymaj się tam, na pewno okaże się, że to tylko panika z Twojej strony, ale trzeba sprawdzać!
Ciacho, a Ty jak tam?
Moja młoda co mi wczoraj zapodała serię nieprzyjemnych ruchów przed zaśnięciem to jestem przerażona co będzie dalej. Myślałam, że mi pępek wyjdzie na wierzch tak go wypychała. Strasznie nieprzyjemne uczucie, aż mąż do niej zaczął mówić żeby matki nie męczyła. Pierwszy raz aż tak mocno i boleśnie ja odczułam, ale chyba w ramach rekompensaty szybciej zasnęła i nie przeganiała mnie do toalety jak zwykle -
nick nieaktualnyZerknijcie sobie w aplikacji rosmana czy jesteście zapisane do klubu rossne i macie status "spodziewam się dziecka" w 34 tygodniu dostaje się e mail i do odbioru są pampersy 22 sztuki paczka za 1 grosz te New.born 2-5.kg
na dodatek teraz dają fajne promocje i rabaty np. Dziś przez aplikacje kupiłam.6 opakowań pampers.premium Care po 22 sztuki kadże rozmiar dwa 3-6 kg za paczkę 5.99 , przy czym za 132 sztuki.pampersow zapłaciłam 35 zł, a jednak ten rozmiar chwilę dziecko ponosi
może komuś się info przyda sprawdźcie dostępność w waszych rosmanach
Szczesliwa ledwo zywa, Veri, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Kurcze wlasnie nie wiem jak ustawić ten status ja mam tylko opcje dodaj dziecko czyli już urodzone
Ja odinstalowalam aplikacje i założyłam ja na nowoI założyłam od nowa.rosne i.wpisalam tylko.dziecko w brzuchu bo moje dzieci już za stare na program rosne hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 09:52
-
Ktoś tu widzę zadomowil się no nowo na dobre
Dziewczyny, któraś z Was decydowała się na wózki maxi cosi albo xlandera? Albo miała wcześniej? Zaczęłam o nich myśleć bo to już nie takie kobyly jak kiedyś, a ciągle nie postanowiliśmy co chcemy
Mamami, wspolczuje, moje konto by krzyczało z rozpaczy jakbym miała teraz lodówkę kupowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 10:07
iwwk lubi tę wiadomość
-
Xlander ma chyba 3 lata gwarancji(inne maja 2 raczej), ogólnie wydają się fajne, a jakis konktetny model? Masz u siebie mamaija? Polecam tam mają politykę, że jak w necie znajdziesz taniej to zejda z ceny. Przynajmniej w Gda tak było :p my już zamówiony valco snap 4 trend sport, ile ja tej nazwy się uczyłam 🤣
-
Samari0702 wrote:Ja odinstalowalam aplikacje i założyłam ja na nowo
I założyłam od nowa.rosne i.wpisalam tylko.dziecko w brzuchu bo moje dzieci już za stare na program rosne hehe
Mamami wspolczuje:( ale standard ze wszystko spada na glowe narazSamari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka. U nas wszystko ok. Dzieki. Wiecie oczywiście w nocy maly sie tak rozszalal, ze boksowal jak kiedys... Moglam poczekac do rana i wtedy nie byłoby po co jechać
ale serio dwa dni byly slabe, zeby nie powiedzieć, ze w ogole nie wyczuwalne wiec to bylo jedyne sensowne rozwiązanie.
Narazie nici z planow wyspania sie bo trzy wiertary naparzaja na jeden raz! Spa tez słabe bo wyglądam średnio i ciągle ktos tu przylazitv na monety. Kawa na monety. Monet brak wiec czekam na jakas dostawe.
Jest sama w pokoju - to chyba jednak dobrze-wiec mawet nie ma sie do kogo odezwac.
Jedyne czego sie teraz boje to obiadu:D
Moj maz chce tu przyjechac z młodym i mowi, ze nie rozumie dlaczego nie chce sie zgodzic, ze to nie zakazny tylko patologia ciazy. Przesadzam? Czy on przesadza? W sumie miloby bylo gdyby ktos mnie odwiedzil...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:08
Izka37, Rudzik1 lubią tę wiadomość
-
Samari0702 wrote:Zerknijcie sobie w aplikacji rosmana czy jesteście zapisane do klubu rossne i macie status "spodziewam się dziecka" w 34 tygodniu dostaje się e mail i do odbioru są pampersy 22 sztuki paczka za 1 grosz te New.born 2-5.kg
na dodatek teraz dają fajne promocje i rabaty np. Dziś przez aplikacje kupiłam.6 opakowań pampers.premium Care po 22 sztuki kadże rozmiar dwa 3-6 kg za paczkę 5.99 , przy czym za 132 sztuki.pampersow zapłaciłam 35 zł, a jednak ten rozmiar chwilę dziecko ponosi
może komuś się info przyda sprawdźcie dostępność w waszych rosmanach
Super info. Ale mi się niestety nie wyświetlają żadne ekstra promocje oprócz tych standardowych. Chyba że nie wiem gdzie patrzeć?
MaMaMi83 wrote:No to mi sie dzien zaczal.
Lodówkę szlak trafil.
A jutro mam gosci
Ja pikole.....
A nie masz kogoś z dużym samochodem, komu zapłacisz i Ci przywiezie? Jakiś sąsiad?13.08.2015 r.
11.05.2019 r.