Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Noc tragiczna i u mnie, jak mała dała zasnąć to wichura już nie. Myślałam, że okna wyrwie. Obok mamy budowę to chyba wszystko z niej wywiało. Jadę na 11 do endokrynologa to pewnie po drodzę zobaczę skutki tego nocnego wiatru.
Jeszcze mnie okropne koszmary męczyły, chyba sobie nawkręcałam przed zaśnięciem dużo rzeczy. Mąż się obudził radosny, bo mu się śniło, że już na porodówce byłam, a on biegał i mi donosił wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 07:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
u nas też okropna noc, zasnęłam dopiero o 3 jak zeszłam spać do salonu na parterze bo tam nie było tak słychać.. Straszny wiatr, grad i burza, masakra :o
No kwietniówki już w gotowości, za chwilę to będzie u nas, jak to leci szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 08:31
Izka37 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me - kciuki za wypuszczenie!
Nooo ja żartowałam - krzesełka jeszcze nie kupujęCeny wszystkiego to kosmos.. a starałam się serio brać najtaniej i promocje.
Ja spałam 3 godziny i dalej jestem słaba, prawie nic nie jem, miałam zrobić bad ale przesuwam bo wyjdą tragicznie..
Nistera - a my rozpoczynamy 33 tc!!!!
oj oby tylko dotrwać do 40 tyg, ja nie chcę urodzić w kwietniu; przed chciałabym zdążyć ogarnąć kosmetyczkę i fryzjera
Nistera, Samari0702, Pani Moł, Pani Moł, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzka37 wrote:Dokładnie! Tak sie zaczęłam zastanawiać kto pierwszy z naszego wątku "sie rozpakuje"
.
No nic chyba naprawdę trzeba się ogarniać...
Nie ma co ukrywać ,że jeszcze miesiąc i pierwsze torby będą spakowane , emocje to dopiero się zaczyna w kwietniu bo teraz jescze taki luzik psychiczny jest bo "do maja tyle.czasu " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie też ciężka noc, spałam 4h.
Córka od miesiąca chora, 2 zapalenia oskrzeli i nadal kaszle, w dodatku jest zagrożenie tym rumieniem zakaźnym.
Już powoli psychicznie mam dosyć tych niekończacych się chorób jej i moich oraz siedzenia w domu
Wy tu już o pakowaniu i rozpakowywaniu z dwupaku... ja narazie jeszcze o tym nie myślę, jeszcze 2 - 2,5 mca zostało i to taki najcięższy fizycznie okres nas czeka
Jakby nie patrzeć to i tak znaczna większość rodzi około terminu, pomijając wyjątkowe przypadki np z tą szyjką czy planowane cc
U nas jeszcze musimy ogarnąć remont, aby zacząć kompletować wyprawkę ehh
Też Was bolą żebra przy siedzeniu i leżeniu? Mi już brzuszek na żebra zaczął zachodzić -
nick nieaktualnyPantera
Współczuję sytuacji w domu, wiem dobrze co to chore dzieci mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i moment się wyleczycie i.wyjdziecoe na.prosta. Jeszcze nie robiłaś wyprawki ? Kurczę to.sporo pracy Cię czeka... dużo siły i zdrówka.zycze -
nick nieaktualnyOjjj w kwietniu będą i emocje i pierwsze rozpakowania
ja jestem już gotowa na wszystko po porodzie w 35+5 tc a to przeciez i tak już duże dziecko bylo
no a mimo wszystko miesiąc przed terminem. Jakby tak z 37 tygodni się tym razem udało pohasać to już by bylo okej
Izka37, kama2784 lubią tę wiadomość
-
Już tak niedużo nam zostało, a dopiero się tu zbierałyśmy we wrześniu
Mi teraz czas bardzo szybko leci, październik u mnie trwał pół roku, a styczeń i luty dosłownie tydzień hahaha
Jeszcze tyle do zrobienia.
Mi też trochę poszło na wyprawkę, szczerze już nawet nie wiem ile, kiedyś to podliczę z ciekawości. Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że na dziecko nam się wydaje bardzo łatwo pieniądze, nie mamy z tyłu głowy myśli, czy to nam potrzebne i czy jest sens kupować. Jak sobie coś chcemy kupić to myślimy, zastanawiamy się, a dla młodej raz, dwa i sprawia to ogromną przyjemnośćIzka37, Oleander, kama2784, Veri, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do porodow to fakt tak jak Pantera.mowi większość osób rodzi w terminie lub około terminu , nie ma.co się nastawiac ze wybije 37+1 i każdy urodzi bo to są naprawdę przypadki gdzie ciążę są kłopotliwe i problematyczne , Dla dziecka najlepiej jest jak dłużej posiedzi w brzuchu urośnie i rozwinie się w swoim tempie , mi tam też do śmiechu nie jest że po 37 tygodniu będzie ciąża rozwiązana ale co mam zrobić dwa wcześniejsze porody rozwarcie w 36 tygodniu i ochodzący czop , ale po cc to też co innego
-
nick nieaktualny
-
Izka37 wrote:Puszku:)jak tam wczorajsze zakupy na targach? Było warto sie na nie wybrać?
Ciasteczko777, Izka37, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny