Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez po wizycie. Mala ma 1200g okolo, pani doktor ja obudzila wiec zaczela ziewac na wizjiDo tego ma dobre maniery bo zatykala przy tym buzie raczka
Lekarka sprawdzila czy jestem odwodniona i jest ok pod tym katem, ale mowi ze jesli nie ma poprawy do jutra to isc do rodzinnego. Do tego obczaila te zylaki na nogach i dala mi namiary na podkolanowki uciskowe. Mam nadzieje ze to pomoze.Izka37, Oleander, Milka1991, puszek369, PatkaPP, 4me, Nistera, Veri, ago91, kama2784, Rudzik1, Ciasteczko777, Paula_071, slodka100 lubią tę wiadomość
-
4me jak piszesz o tych korkach na porodowke, to się zastanawiam, co będzie jeśli pojadę na porodowke, tak jak chce, czyli już na mocno rozkreconej akcji, a tu się okaże, że nie ma wolnej sali
Puszek co w takiej sytuacji? Dadza mnie na wspólną, gdy chcę rodzić z osobą towarzyszącą? Bo to już wolę jechać dalej i szukać innego szpitala... Czy jest sens dzwonić np. wcześniej i pytać, jak sytuacja w danym szpitalu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też zawsze dziękuję pielegniarkom (na położnictwie jeszcze nie leżałam) kawą i ciastkiem, tylko raz się zdarzyło że nie ale wtedy wyszłam na żądanie bo nie wytrzymałam tego cyrku.. Ale raz się taka sytuacja zdarzyła na kilka pobytów, zazwyczaj było bardzo miło, a to właśnie lekarze taką dziwną atmosferę "strachu" wprowadzali, jakby byli jakimiś nadludźmi..
Skarb trzymaj się jeszcze troszkę.. Mam nadzieję że leki pomogąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:02
-
Hej, dziewczyny, chyba was w końcu nadrobiłam, dużo piszecie
4me - super, że już wyszłaś. Ja w sobotę się martwiłam, że mały się zbytnio nie odzywa, za to wczoraj miałam imprezę przez pół dnia i w nocy, więc się już uspokoiłam
Skarb - trzymajcie się tam, oby jak najdłużej udało się wam być w dwupaku!
A tak przy okazji, gdyby któraś z was chciała kupić łóżeczko turystyczne Lionelo Sven Plus to jest teraz na nie promocja w Empiku, na stronie kosztuje 299 zł ale jak dodacie do koszyka to wchodzi rabat 20% i finalnie kosztuje 239,20 złaktyde85, 4me lubią tę wiadomość
-
Fikus wrote:Hej, dziewczyny, chyba was w końcu nadrobiłam, dużo piszecie
4me - super, że już wyszłaś. Ja w sobotę się martwiłam, że mały się zbytnio nie odzywa, za to wczoraj miałam imprezę przez pół dnia i w nocy, więc się już uspokoiłam
Skarb - trzymajcie się tam, oby jak najdłużej udało się wam być w dwupaku!
A tak przy okazji, gdyby któraś z was chciała kupić łóżeczko turystyczne Lionelo Sven Plus to jest teraz na nie promocja w Empiku, na stronie kosztuje 299 zł ale jak dodacie do koszyka to wchodzi rabat 20% i finalnie kosztuje 239,20 zł
O dzięki za info! -
aktyde85 wrote:4me jak piszesz o tych korkach na porodowke, to się zastanawiam, co będzie jeśli pojadę na porodowke, tak jak chce, czyli już na mocno rozkreconej akcji, a tu się okaże, że nie ma wolnej sali
Puszek co w takiej sytuacji? Dadza mnie na wspólną, gdy chcę rodzić z osobą towarzyszącą? Bo to już wolę jechać dalej i szukać innego szpitala... Czy jest sens dzwonić np. wcześniej i pytać, jak sytuacja w danym szpitalu?
przekłada się np indukcje na pc i przyjmuje rodzaca. Mogą odesłać pierwiastke z palcem czy coś, ale nie drugi okres
-
Oj różnie, część nawet do widzenia nie powie przy wyjściu, nie mówię mile są czekoladki, ale to takie częste nie jest, serio. Teraz często jest podejście przecież to ich praca... Owszem moja praca, ale praca pracy nie równa, ja też doceniam bardziej ludzi milych, czy kelnera itp, a to też ich praca, zawsze daje napiwki, chyba że dramat.
-
MaryJane wrote:Chyba większość dziękuję lekarzom i pielęgniarkom za opiekę w szpitalu jeśli oczywiście nie przebiega to jak u 4me
też teraz po szpitalu zrobiłam do dyżurki ogromny kosz z kawa, herbata i słodyczami
Chusy, waga się zgadza?
Troche tak zmacili piekny obraz na koniec. Poza tym opieka byla wzorowa.
P.S. Nie dotyczy sie jedzenia. Jak byla tragedia, tak jest nadal! Wczasy odchudzające
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Dobra wage napisalam, tak wazy tyle. Lekarka mi powiedziala ze waga jest ok, AFI ok, wszystko wyglada dobrze wiec sie nie zmartwilam jakos szczegolnie. Pewnie i tak wazy wiecej niz moj kurczak pierwszy w tym tygodniu
A no to dobrze z we porządku bo się zmartwialam jak to przeczytałam, bo mój w tym samym tygodniu 1546 gramów przez to zapytałam, ale najważniejsze że jest okej.
Jak się czujesz ?