Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFikus wrote:Zamówiłam w tym samym kolorze, wg mnie ta kolorystyka była najładniejsza
No tylko jedno co mnie zdziwiło to to że na zdjęciach ten turkus wygląda na jednolity A w rzeczywistości to są bardzo drobne chude turkusowe-białe paseczkiale ładnie to wygląda bo ja je rozkladalam żeby sprawdzić czy wszystkie elementy są
Fikus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOglądam sobie panią gadżet i zobaczcie na jako wynalazek trafiłam z ów programu
stojak.kapielowy do mycia nawet nie wiedziałam że takie coś jest na rynku ale przyznam pomysł ciekawy 👍👍😀😀
https://www.chicco.pl/produkty/805866
4109098.stojak-kapielowy-bubble-nest.pielegnacja.akcesoria-do-kapieli.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 22:06
-
nick nieaktualnyAle mi sie dzisiaj dobrze spalo. Raz sie tylko obudziłam i szybko zasnęłam. Śnieg za oknem
Ruszam z praniem dziscieszę sie jak dziecko tym hehe. Tez mnie cos żołądek boli. Mam nadzieje, ze mnie nie rozłoży, bo jutro fryzier przelozony z pt, w ktory do szpitala trafilam. Jak jutro włosów nie ogarne to pochowam wszystkie lustra w domu.
-
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie dziś wskakuje 3 z przodu. Ale się cieszę
To już ostatnia prosta. Na wadze +13,5kg. Myślę, że skończę na ok. 18kg więc nienajgorzej. Wizyta w przyszły czwartek 21.03. Już się nie mogę doczekać. Ciekawe jak tam młody urósł i jak się miewa. Mój M w końcu poskładal komode dla młodego więc dziś zrobię przegląd ubranek i zacznę coś tam powoli układać
poza tym mega twardnienia brzucha ale niebolesne więc to raczej normalne, ratuje się magnezem, luteina i no spa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 07:36
kama2784, slodka100, Oleander, Rudzik1, Veri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka, u nas dziś noc słaba młody miał jakieś sny i płakał co 2 godziny także nie pospałam... I jak zwykle będę chodzić przetracona
idę ogarnąć jakieś śniadanie i w sumie nie mam planów na dzisiaj, wszystkie sprawy wyprawkowe już mam zamknięte w tym tygodniu dojada ostatnie paczki wszystko mam wyprane i wyprasowane ,do końca już tylko odpoczynek
Miłego dnia wszystkim
Kciuki za dzisiejsze wizyty czekamy na relację 👍👍👍🙂🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 08:06
-
nick nieaktualny
-
U mnie noc przespana, młoda popołudniu dała popalić, naciskala na szyjkę, gmerała mi tam łapkami, nieprzyjemnie i myślałam, że zaraz wyjdzie, chyba kara za to, że w dzień dobijałam się do niej i nie dałam spać
Na szczęście już to przerabiałam 2 tygodnie temu przed wizytą u lekarza i wiem, że to nic groźnego. W nocy spała grzecznie, a od rana już fika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 08:11
-
nick nieaktualnyPuszek kciuki
Aktyde płukanie zatok tak jak dziewczyny piszą, działa cudanic się nie bój haha to nie boli, oddychaj spokojnie ustami i będzie dobrze. Tylko najlepiej zrobić to wieczorem, laryngolog mówił żeby raczej nie wychodzić z domu zaraz po płukaniu jak jest zimno na dworze. Ja używam Fixin
U nas też śnieg :o no nie, gdzie ta wiosna??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 08:19
-
Hej dziewczyny! Ja nigdy nie plukalam zatok i tez pewnie bym sie cykala bo jak mi wleci woda do nosa to odrazu panika ze sie dusze i wlasnie oddechu zlapac nie moge:P
U mnie sniegu juz nie ma ale wczoraj usnelo mi sie kolo 17 budze sie o 19 a tam bialo:( a dwa dni te wiatry w nocy takie ze spac nie moglam i ta zgaga zyc nie daje... -
Milka, pamiętam Twoje zdjęcie, Ty jesteś taka chudziutka ze 13 kg to tylko pewnie dobrze Ci zrobiło
Puszek powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści
Aktyde dziewczyny dobrze mówią, irigasin działa cudateż się tego bałam ale jak już temat ogarnęłam to nawet satysfakcję z tego czułam haha
Mi mały też od wczoraj ciągle grzebie i kopie przy szyjce, czuję jakby wyjść tam chciałjeszcze mam koszmarne skurcze brzucha od rana ale to ewidentnie jelita, zablokowałam się już z 4 dni temu, wszystkie metody zastosowałam, te sobie dobrze znane też, wykończę się dziś już na pewno
chyba jeszcze tylko czopki Mi zostały...
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Witamy po doczytywaniu was przez 5 dni heh...
Melduję że niecala połowę ubranek mam wyprasowane i poukładane w szafach ufff... No jeszcze mi trochę zostało no ale przynajmniej wszystko poprane.
Też mam trochę katar ale nie jakiś mocny.
Ja to też mecze się prawie codziennie od połowy dnia że zgaga a do spania masakra no i pomaga mi bardzo płyn maalox lekarz w pierwszej ciąży mi go zalecił i od tamtej pory tylko on.
Ja się powoli zbieram do przychodni z małym z tą ospa
Juz się nie mogę doczekać kupna wózka na początku kwietnia no ale jeszcze czas oczekiwania ah...
Widzę że wiele z was już ma wozek
Samari chyba mamy podobny gustWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 09:10