Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNistera wrote:Aaaaa mój syn ma czkawke, pierwszy raz haha jakie fajne uczucie 😍
A jeszcze nie dawno pisałam Wam że nie wiem jak to jest 😁mega śmieszne
Izka - ja mam giga i kupiłam kapphalIzka37, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarb my jak syna przenieslismy do jego pokoju to spalam miesiac na podlodze na msteracu. Jak plakal to go pogłaskałam i spal dalej. Po miesiacu wróciłam do naszej sypialni. Chodzi moim zdaniem o to zeby nie pokazywać mu, ze moze w nocy przyjsc spac do rodzicow. Od grudnia spal z nami znowu bo duzo chorował i po miesiacu nie chciał wrocic do siebie. Wrocilam ze szpitala to stwierdzilam ze musze wykorzystac to ze kilka nocy spal beze mnie i juz prawie tydzien spi u siebie. Rozkladam koldry na podlodze bo juz nie mam materaca i jak zasypia to wychodze. Większość nocy spi sam ladnie a jak sie budzi i placze to sie klade na podlodze. Nie pozwalam mu w ogole do nas przychodzić. Troche dla mnie meczace ale moim zdaniem to najlepszy sposob.
-
No właśnie z tym odprowadzeniem to męczące strasznie A jak już pisałam ja jestem miękka matka i mi się nie chce po prostu, czasami to nawet nie wiem kiedy młody do nas przychodzi w nocy. Dla mnie to i tak jest sukces że bez gadania idzie spać do siebie i dopiero e nocy przychodzi, choć już mu mówiłam że jak Tymek będzie i zacznie w nocy płakać to będzie szybko z powrotem do siebie uciekac 😂
-
skarb15 wrote:Jest ciężko bo maz ma inne zdanie niż ja . Ona się rozplacze i ten Nikusia kochanie chodź zero konsekwencji jak spala w jednym pokoju to spala sama A teraz w innym chwilę u siebie potem do rana z nami dla mnie to jest nie pojęte . Często nie zgadzamy się co do wychowania dziecka . Mu jej szkoda ciągle i robi z niej malusiego bobasa czego ja nie toleruje . Tymbardziej że teraz muszę lezec plackiem i nie będę jej ciągnąć A ten podgaduje .
-
puszek369 wrote:Dziewczyny, czy któraś jeszcze ma na tym etapie położenie miednicowe?
takze chyba jeszcze nic straconego
-
Po 15 mamy spotkanie z położną... mam nadzieję że się nie zawiodę. Jakoś mam ostatnio duże wymagania co do ludzi, którym mam za coś płacić i oczekuję dużo profesjonalizmu. A nie wiem czemu, czuję że to nie będzie to. A ciężko położna obecnie zalnalezc. No nic, zobaczymy, trzymajcie kciuki
-
aktyde85 wrote:Skarb, może oczy mu się otworzą, jak się drugi bobas pojawi i nagle dla niego zabraknie miejsca
tylko go czasem z sypialni nie wrzucaj, bo to ponoć pierwszy gwóźdź do trumny związku
-
puszek369 wrote:Dziewczyny, czy któraś jeszcze ma na tym etapie położenie miednicowe?
Bede wiedziec w srode wprawdzie miednicowego nie mam.
Ale czy poprzeczne to to samo co skośne? bo u mojej dr mialam wpisane poprzeczne a na echu skośne. Przy moim lozysku i jedno i drugie kwalifikuje sie do cięcia.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyIzka - ja też mam male gabaryty
mam 2 pary z h&m i dwie pary z lidla takich zupełnie miękkich i są okej - wygodniej z nimi niz ze zwyklym biustonoszem.
Puszku, u mnie na ostatniej wizycie (tydzien temu) był miednicowo ulożony Maluszek. Czekam aż zrobi zwrot, po ruchach trudno mi cokolwiek wyczaic - kica wszędzie, mam wrażenie. W poniedzialek idę znowu, może juz będzie odwrócony -
nick nieaktualny