Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kochane właśnie taka jestem nie pozwalam sobie i chce by to uszanowal też rozlozylam materac bo nie siadne i czekam aż zaspi i wracam do siebie spać. Ona od kad mąż jej pozwolił i do mnie x pretensjami ze ona się boi sama ... No Kurde najlepiej nic nie uczyć tylko na wszystko pozwalać gdyby nie ja to by chodzilo ze smoczkiem było karmione z butelki i chodzilo w pampersach i wozilo się w wózku do teraz . Jak slyszalam o tym że chodzą za moja córka z jedzeniem jak byłam w szpitalu przez 2 tyg zamarlam dziecko od kad miało roczek i pół jadło samo . .. wrócilo do normy jak mama wróciła ...
W kwestii wychowania się bardzo różnimy za bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 14:39
-
MaMaMi83 wrote:Bede wiedziec w srode wprawdzie miednicowego nie mam.
Ale czy poprzeczne to to samo co skośne? bo u mojej dr mialam wpisane poprzeczne a na echu skośne. Przy moim lozysku i jedno i drugie kwalifikuje sie do cięcia.MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszku moja mała jest cały czas miednicowo, wcześniej poprzecznie, chyba nie ma ochoty ustawić się główka do dołu
trochę się martwię bo na usg wyszło że mam ilość wód poniżej normy wiec mała nie ma miejsca żeby się swobodnie przekręcić, ale zobaczymy
-
A ja to w sumie nie wiem nawet, w szpitalu ułożony był główkowo i mocno mi naciskał to główka już na szyjkę. Ostatnio ten nacisk jakby minął trochę a ja czuję go głównie znowu prawie w pachwinach i spojeniu, a w nocy mocno po bokach więc teraz różnie może być. Za tydzień ostatnie prenatalne to się dowiem
Mojej kumpeli się teraz mała właśnie odwróciła w 34 tygodniu dopiero główkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 14:43
-
puszek369 wrote:zawsze te ułożenia się kwalifikują do cc, nie ma znaczenia łożysko. Poprzeczne to dziecko w poprzek brzucha, skośne, że głowa opiera się o jeden z talerzy biodrowych.
To na bank jest skosnie, bo czuje go pod prawym biodrem i wydydaje mi sie ze tu ma glowe bo nawet czasem brzuch mam tu bardziej przesuniety. No i kopie po skosie w lewa strone.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Moj syn fika koziołki ciągle w 29 tc był miednicowo czułam kopnięcia w szyjke bardzo nie przyjemne A jak byłam w 31 t6 D to już dalej czułam w zebra wyżej od paru dni i widziałam też jak dziecko przeciagalo się z jednej i drugiej strony brzuszka właśnie wtedy odwracal się spowrotem glowkowo . Ale jak on ludzi fikac to nie wiem czy tak zostanie ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 15:33
-
U mnie jest glowkowo, wczoraj dzikie harce aż bolało a dziś spokój, czasem tylko czkawka albo lekkie przeciagania.
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚlicznie
!!! a jak udało Ci się przymocować do komody?
ja kupiłam organizer i też takie kosze z ikea (łatwiej doczyścić).. do mnie przychodzą już rzeczy i jestem w szoku jak duża jest wanienka - ogromna, a to tylko 100.. one wszystkie są takie duze ??? Torba skip hop świetnaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 16:05
kama2784, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko777 wrote:Ślicznie
!!! a jak udało Ci się przymocować do komody?
ja kupiłam organizer i też takie kosze z ikea (łatwiej doczyścić).. do mnie przychodzą już rzeczy i jestem w szoku jak duża jest wanienka - ogromna, a to tylko 100.. one wszystkie są takie duze ??? Torba skip hop świetna
Ciacho wrzucaj zdjęcia bo od Ciebie chyba jescze żadnego nie widziałam.
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Ciacho wrzucaj zdjęcia bo od Ciebie chyba jescze żadnego nie widziałam
.
siebie -kuli- nie wrzucę bo wstyd; brzuch mam tłuszczowy nieciążowy
Wanienka - https://patiimaks.pl/produkt/80d3bebebc25ea63db3aa3376971de98.html?gclid=EAIaIQobChMItdTfl_H84AIVDNiyCh1S8QVoEAQYAiABEgKkUvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Torba- https://www.empik.com/skip-hop-duo-signature-torba-cubes,p1136489859,dziecko-p4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny