Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny w szpitalach kciuki żeby wszystko szczęśliwie się skończyło, dużo zdrowia i siły wam przesyłam ! 👍👍👍👍
Ja nadal mam brać zastrzyki.... chyba brzuch będę mieć jak sito masakra... czy was dopadła zgaga czy cokolwiek to jest ???? Chyba wścieklizny dostanę ...od tygodnia mam.takie palenie w klatce i przełyku jak by ktoś zapalke mi podłożyłskarb15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skarb, już na Facebooku Ci pisałam, tyle już przetrwaliscie to wierzę że i jeszcze kilka tygodni dasz radę, tak naprawdę 4 tygodnie i ciążę masz donoszona
Iwwk, ja wizytę mam w czwartek, we wtorek ostatnie prentalne, ale tam to mi lekarz nie sprawdzi jak szyjka i pessar więc muszę tydzień czekać jeszcze
Kiedy Ty masz te usg 3 trymestru?skarb15 lubi tę wiadomość
-
Na osobne 3 trymestru się nie zapisywałam i chyba na ostatniej wizycie moja ginekolog robiła, bo badanie trwało dłużej, sprawdzała poziom wód, przepływy mózgowe itd. A nigdy wcześniej tego nie robiła więc obstawiam, że to było to
Następną wizytę mam 28.
-
Mary Jane o ktorej masz prenatalne? Ja tez mam 19.03 o 9:40:) juz sie tak nie mogę doczekac musze sie dowiedziec wage wzrost i mam jakas schize co do plci ale na polowkowych gin zarzekala sie ze chlop na 100 i chyba bym sie zalamala jakby sie pomylila.
Dzis pierwszy raz poczulam jak mi brzuch sie tak napial stwardnial az zaczelo uciskac na zebra ale dosłownie to trwalo 30 sekund najdziwniejsze ze nie bylo to bolesne ani nie przyjemne. A Was to boli?? -
Szczęśliwa to będziesz szybciej spokojna bo ja dopiero na 19.30! Nie chciałam żeby mąż musiał wolne brać więc się ma wieczór zapisałam, ale będzie stresu
Mnie same twardnienia nie bolą, ale sa mega nieprzyjemne, Jak akurat stoje to mam wrażenie że wszystko leci Mi w dół a brzuch ma peknac.
Spotkałam się z ta położna, mówi że te twardnienia będą już coraz częściej i dłużej, a pod koniec mogą trwać i 3 godziny a być dalej tylko przepowiadajacymi
-
nick nieaktualny
-
Hehe no właśnie nauczylam sie ze jak jest okazja wziąść ranny termin to jednak wole a moze uda sie ze maz pojdzie ze mna
Mam pytanie: zmienilo sie cos w Waszym wygladzie podczas ciazy na plus co chcialybyscie zeby zostało?? Mi np bardzo powiekszyly sie usta😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to zamawiam.wyglad ale sprzed pierwszej ciąży czy jakoes 7 lat temu haha
bo teraz totalnie wyglądam jak jakas parówa nie nie już na siebie patrzeć nie mogę i modlę się żeby 1.5 miesiąca szybko minął i żebym się pozbyla tego sloniowego ciała. Kto do cholery ciążę nazwał błogosławionym stanem ??? Chyba jakiś facet który kobiet nienawidził 😂😂😂😂
-
Nie pociesze Was dziewczyny mi w ciąży i podczas karmienia piersi niezla rosna ale jak przestałam karmic pierwszego to wszytsko bardzo szybko wróciło do normy przed a nawet i mniejszej chyba. No ale wiadomo kazda ma inaczej!
Za to okresy mialam po ciazy troche mniej bolesne
A teraz z kolei od kilku tygodni leca mi wlosy jak szalone, dziwne chyba co nie?
-
Szczesliwa ledwo zywa wrote:Dokladnie dobrze ze sa plusy ktore rekompensuja te wszystkie zgagi i mdlosci:D marze juz o dniu gdy obudze sie bez mdlosci z normalnym apetytem!
Ja nie moge sie doczekac jak odzyskam wladze nad swoim cialem!!! Nawet jesli to oznacza nieprzespane noce i matke zombie-a oznaczaSzczesliwa ledwo zywa, Rudzik1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me, ja tez tak mialam z piersiami, ze w ciąży i podczas karmienia się zaokrąglily, a jak Mloda się odstawila i juz tez zrezygnowalam z pompowania laktatorem to tak..posmutnialy dodatkowo te piersi
teraz znow są fajne, ale pewnie stan po Dzidziutku jeszcze bardziej je sponiewiera. Oby
tzn oby kp dobrze poszlo.
U mnie tez zgaga no i jeszcze taka dusznosc, jakbym nie mogla zbyt gleboko powietrza nabrac. W ogole mam straszny spust z żarciem i mam wrażenie, że tyję z dnia na dzienna początku dlugo się trzymalam a teraz polecialam.
Bibs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny