Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskarb15 wrote:Trzymam się jutro będę dawać znać co i jak jutro mąż zawozi mnie na szpital.
Powiem że już sił nie mam.do tych szpitali . Dla mnie to jest 12 raz w szpitalu w ciazach ... wogole psychicznie mi to nie pomaga ciągle coś ..W tej ciazy to 4 raz byłam półtorej tygodnia temu 13 dni i teraz wracam dalej ..
No kochana zaciska te nogi !!! Tyle już biedna przyszłaś i wytrzymałas, to jeszcze chwilę dacie radę , u was już ciąża wysoko będzie wszystko dobrze. Pisz nam tutaj co i jak. Powodzenia 👍👍👍👍😘😘skarb15 lubi tę wiadomość
-
Witam. Dziś 2 urodziny mojego dziecka
Ale szybko mi ten maluch urósł. Dwa lata temu o tej porze, leżałam na sali porodowej i zaczynałam czuć pierwsze skurczyki. Siedziałam na piłce i opierałam się o męża, który był za mną
Cudowne chwile mimo bólu i całej krwawej otoczki...Gdy się urodziła miała 53cm i 2910g. Była malusia a teraz tak wyrosła że hoho. Moje szczęście, moje słonko rozświetlające mi każdy dzień, moja mała miłość bezgraniczna
A teraz czekam na drugie takie szczęście4me, iwwk, Fikus, Oleander, Samari0702, kama2784, Veri, Nistera, Pani Moł, Szczesliwa ledwo zywa, Paula_071, PatkaPP, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny poddaje sie i kupuje ta poduszke dla ciężarnych! Akurat na sam koniec i to drugiej ciąży to rychlo w czas...
Wieczorem wymiekam po calym dniu, brzuch twardnieje i wszystko boli. Rano jestem tak obolala po nocy, ze nie ma zadnego ukojenia. Nie da sie tak funkcjonowac.
Czy ma ktos moze typ C ale taki wiekszy tzw xxl, zeby miala 150 cm?
Juz troche je maciw wiec moze cos poleciacie, co sie nie ubije po 3 dniach? Albo zdecydowanie cos odradzacie?
-
4me ja mam z allegro używam od listopada jestem zadowolona, to jest firma medic dreamland, tylko nie polecam zestawu z materacykiem, żeby zrobić kojec, bo jak wypralam materacyk to to wypełnienie się zbilo i wyrzucilam. Poduszki nie Piore, ale pioreposzewske, bo jest na zamek, był jeszcze motylek do wozka z nim też się nic nie stało
Milka to wszystkiego najlepszego dla córeczki, mój teść też dziś ma uro :pbędziemy tam szli4me, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka
Wszystkiego najlepszego dla córeczki od e-cioc !! Spełnienia marzeń dużo miłości i radości którą codziennie wam wnosi do życia :
🙂🙂🙂🍰🍰🍰🍰🍰🍰
4me
Ja kupiłam w biedornce jakoś w październiku właśnie ta duża, śpię na niej cały czas i jest super- nie ubija się i nie odkształca ale.nie wiem czy będą jescze je miećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:26
Milka1991, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka zdrówka dla córeczki :*
4me ja też dziś o tej poduszce pomyślałam, bo śpię w hotelu z małą i nie miałam jak kołdry między nogi włożyć haha
Dziewczyny macie większy apetyt? Ostatnie dni ciągle głodna jestem :o
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam +9kg,juz sie zbliżałam w sumie do 10kg. No i spzital zrobil swoje mam +8kg obecnie.
Znalazlam piękna poduche, na tyle ladna, ze moze po porodzie by sie do czegos przydala ale oczywiście 130 plnja mam zbyt luksusowy gust hehehehe Co mi sie podoba to majatek...
Jade chyba dzis po farbę do łóżeczka i maluje je na raty jakos poki jeszcze jest szansa, ze to ogarne sama.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze tak patrzę na suwaczki i jescze lada moment i wszystkie będziemy po "30-stce" ❤ Wow kiedy to zleciało .... A jeszcze z 1.5 miesiąca i będą pierwsze "rozładunki", kurde te emocje towarzyszące przy tym oczekiwaniu na wieści z porodu są super i to najlepiej pokazuje że nie ważne ile się przeszło i co było tylko każdemu się udziela i potrafi się wspierać bo cel każdy ma jeden zdrowy bobas ! 👨👩👧👨👩👧👦👨👩👦👦👨👩👧👧👨👦👦👩👧👦🤳🤳🤳🤳🤳
-
nick nieaktualny
-
ja mam +12, przy 161cm startowałam z wagą 58kg i jak patrzę na zdjęcia przed to chudzina byłam, mam nadzieję że wrócę do tej wagi, teraz tłuszczu mi narosło, cellulit zrobił się okropny na nogach i pupie :<
najwięcej przytyłam w 2 trymestrze, teraz waga zastopowała, pewnie przez zgagę, bo tak mnie męczy, że aż jeść się nie chce.
ps. skończyłam 33 tydzień, matko jak już blisko!Samari0702, Oleander, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej - byliśmy na wizycie i dr z LM raz ze chce rozwiązać mi ciąże o tydz wcześniej (?? Jako jedyny - bo diab i druga gin nie widza wskazań do rozwiązania wcześniej- indukcji) to zmierzył synka i wyszło ze przez 2 tyg od usg robionym u innej dr (usg 3 trym) nic nie przytył i jest teraz w 30 centylu !?? Nie wierze .. jestem zła i smutna - to niemożliwe. Ponadto jak on chce indukować skoro on jest tak mały ??? I po co skoro nie mam cukrzycy / cukry są Ok?? Kazał mi od 37 tyg do 39 próbować naturalnie wywołać poród..
Co do rozmiarów to chyba wina usg - inne usg a tamta dr miała super sprzęt a ten dzis miał taki (zastępczy) że ani wydruku ani 3D.. Przytyłam od początku ciąży dokładnie 1 kg. Masakra ..a szyjka mega długa, zamknięta.. -
Ja mam 158 cm i ostatnio na wizycie dobilam do 70 kg startowalam z waga 61,5kg tak wiec blizej mi do kulki:D tez nadrabialam w 2 trym zwlaszcza w okresie swiat w samym tym czasie przytylam 5 kg teraz tez juz wolniej przybieram bo mniej jem wlasnie bo wrocily mi mdlosci i wtedy kiedy zawsze mialam napady glodu ( wieczor) to teraz umieram na zgagi