Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ach znowu 4 dni musiałam was doczytywac lecicie dziewuszki jak szalone heh...
Ja uwielbiam chicco next2me poprostu jestem w nim zakochana bo bujaczek mam wysoki graco sweetpeace super no a krzesełko do karmienia to pewnie na chrzciny mała dostanie także komplet jak talala ale jak wy nie macie nic to faktycznie fajne to chicco wasze takie wszystko w jendym
W weekend w końcu popralam i poprasowalam wszystkie ciuszki dla małej na początek jeszcze tylko torby muszę wyprać pokupowac rzeczy brakujące i pakowanko
U nas już po ospach no ale starszy znowu przyniósł cos z przedszkola tym razem mocny kaszel więc znowu nie idzie do przedszkola aż na tydzień wrócił i od nowa dom
Miłego dnia życzę wszystkim mamuskom i powodzenia na wizytach
Szczęśliwa Mamusia, kama2784 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dzień kuriera, przyszła piżamka z aliexpress i torba do szpitala, jest ogromna, teraz już na pewno się zmieszczę
ja nie masuję krocza, to chyba trzeba codziennie a ja ledwo pamiętam żeby brzuszek smarować i witaminy łykać
ago91 lubi tę wiadomość
-
Ale masaż krocza to od 34tc z tego co mi i położna i lekarz mówił? Próbowałam robić w pierwszej ciąży, ale mi nie szło. Myślę, że może teraz spróbuję żeby mi mąż robił. Mnie to nie boli. Mnie nawet nie bolał masaż szyjki, jak mi lekarz z 2 cm zrobił 4cm haha ani przebicie pęcherza na wywołanie. I pomyślę o baloniku, ale to bardziej wszystko na ułatwienie rodzenia niż ochronę krocza, nie zależy mi na tym jakoś mega, fajnie by było wiadomo, ale jak nacięcie z kleszczaki przeżyłam, to i lekkie nacięcie ogarnę. Bardziej się boję o moją kość ogonową, bo mi pękła przy porodzie i to dopiero cholernie bolało, nacięcie po kleszczach to pikuś
Asiul lubi tę wiadomość
-
Właśnie do niedawna kilogramy skakały wręcz niesamowicie szybko, aż tu nagle stanęly. Pewnie zaraz znowu ruszą i woda się zacznie zbierać.
Na zatrzymywanie wody poleca się picie pokrzywy. Jeśli nie lubicie takich smaków to polecam herbatkę z pokrzywy taka eksoresową z trawą cytrynową z Lidlaw ogóle nie czuć smaku zielska
-
nick nieaktualnyByliśmy z synem u okulisty, narazie nie musi nosić okularów ma tam delikatne plusy ale kazała obserwować to i jeśli nic niepokojącego się nie będzie działo to za rok z nim przyjść do kontroli, bo ma tendencje do krotkowzrocznosci, ale zbadać się nie chciał dac za żadne skarby masakra.... w 3 osoby trzeba było to trzymać 🙄🙄 ale najważniejsze że poki co jest w porządku
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Kurczę gin mi przełożył wizytę z czwartku na sobotę. Jak żyć ?
tyle dobrego że o 9.20
Chusy wpisz mi proszę wizytę na 23.03
No to moja droga wizytujemy się razem❤, ja też wizytę mam w tą Sobotę o 8 rano a z racji że zawsze jest to opóźnienie to pewnie po 9 wejdę , mój Pan gin także przełożył wizytę i w Niedzielę miałam .
Pantera Dziękuje za odpowiedź.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:45
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPantera wrote:Właśnie do niedawna kilogramy skakały wręcz niesamowicie szybko, aż tu nagle stanęly. Pewnie zaraz znowu ruszą i woda się zacznie zbierać.
Na zatrzymywanie wody poleca się picie pokrzywy. Jeśli nie lubicie takich smaków to polecam herbatkę z pokrzywy taka eksoresową z trawą cytrynową z Lidlaw ogóle nie czuć smaku zielska
-
Słodka znam to... u nas kaszel od 2mcy u córki ale stwierdziłam, że muszę ją już wysłać jutro do przedszkola, ja mam wizyty a ona traci tam edukację, koncerty, teatrzyki itp
A czy ospa jest jakoś groźna w ciąży?
Aktyde zazdroszczę! Od czasu studiów (10 lat) nie miałam tej przyjemności! Miłego leniuchowania -
Eh ja to na pokrzywę mam uczulenie
Zawsze mi oczy po niej puchną i swędzą
Ja piję ok. 3 litrów wody, czasami dorzucam cytrynę, piję też miętę, póki co woda nie zatrzymuje się, a i masuję ciałko 2 razy w tygodniu szczotką z włosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:50
-
Paula_071 wrote:Dziewczyny, orientujecie się czy karta honorowego krwiodawcy z grupą krwi jest tez ważna w szpitalu do porodu?
-
nick nieaktualny
-
Puszku co sądzisz o takich gąbkach do wanienki https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/375769/s/badum-materacyk-kapielowy-misiek-maxi/
Widzieliśmy ostatnio u znajomych jak dziecko kąpali w tym, leży stabilnie na takiej gąbce, mąż jest zachwycony, mi się od razu zapaliła lampka z tymi bakteriami. Jeśli jednak jest to co jakiś czas wymieniane i przed każdą kąpielą wyparzane to co sądzisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:57
-
puszek369 wrote:Aktualne nazwisko? Powinno się mieć dwa wyniki. Ja musiałam wyrabiać krew kartę, kartę krwiodawstwa na panieńskie miałam
Wszystko aktualne. Mi powiedzieli w Diagnostyce, że teraz ponad 2 miesiące się czeka we Wrocławiu na kartę, więc nie zdążę jej wyrobić.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Iwwk ja nie lubię tego że względu na bakterie, ale jakby to wyparzac itp to myślę, że Oki. Na pewno lepsze jak te plastikowe, bo tam zwłaszcza u chłopców ciężar ciąża na jaderkach się opiera.
Ale to myślę, że lepsze jak gąbka, bo jak nie wysuszysz gąbki to plesn może być
https://www.mimulo.pl/lezaczek-kapielowy-kroliczki-bialy/product-23383?gclid=Cj0KCQjwpsLkBRDpARIsAKoYI8zIeRc_nWuw_LAIvgtz-Tm0YOU7tjIrhmCR5j38qxE421Z7XdK-APsaAuo7EALw_wcBiwwk lubi tę wiadomość