Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiasteczko hmm ja przedwczoraj maila dostałam i wczoraj odbierałam, A info o darmowej oliwce miałam w aplikacji
zarejestrowałam apke na maila męża u niego telefonie i już po 1 dniu dostał neo ma że są pampersy do odbioru musi iść do rosmana, także sprawdź w apce czy masz wszystko dobrze zapisane
-
Ciasteczko jak bedziesz kupowac zapytaj czy w zestawie jest materacyk.
https://www.empik.com/chicco-baby-hug-lezaczek-wielofunkcyjny-spectrum-4w1-chicco,p1220043787,dziecko-p tu masz na zdjeciu taki bialy.
Z tego co ja czytalam na roznych forach dziewczyny pisaly ze musialy dokupic, akurat w tym co ja kupilam jest razem w zestawie.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Byłam dziś w rosmannie dokupić kilka rzeczy no i odebrać pieluszki i mi kasjerka powiedziała że u nich nie ma tych pieluch i mam szukać w innym rosmannie ehh bo ja mam chęci i ochotę na szukanie
Byłam dziś w szpitalu i mam termin cc na 18 kwietnia. Najpierw miało być na 23 ale ze względu na miesniaki będzie szybciej a i jeśli 8.04 na wizycie u mojego gin okaże się że znów urosły to mam się stawić wcześniej. Do anestezjologa jestem umówiona na 9.04. Mąż dostanie niezły prezent na urodziny jeśli nic się nie zmieni bo sam jest z 18 kwietnia. Kurcze został mi miesiąc jeszcze nie do końca to do mnie dociera ale denerwuje się już.4me, Milka1991, kama2784, Fikus, Veri, Szczęśliwa Mamusia, ago91, Pani Moł, Oleander lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mam wpisane - termin porodu 05.05, nic więcej tam nie ma.. kurczaki
gdzie moje free pampki?
Ręczniki kupiłam 3 z akuku z kapturem - sa ogromne, a po tym płynie dla dzieci niezły peeling - koszmar .. serio nie można niczym zmiękczyć? Chyba za mało kocykow mam - 1 minky, 1do fotelika, 1 bambusowy .. czy to wystarczy? Mam masę pieluszek (tetra, flanela, muślin i bambus). Rożek mam 1 minky - czy to wystarczy? Do wózka mam tylko prześcieradło plus któryś kocyk - czy to za mało? -
Ciacho ja tam normalnie plynu do plukania uzywam, czemu nie mozna. Jest milion do wyboru do wrazliwej skory dla dzieci. Co bedziesz dziecku peeling robic ;P
3 reczniki wystarcza, kocyk mozesz jeszcze jeden lub dwa dokupic w razie gdyby jeden ci sie upitrasil bo dziecie ulewa (ja mam chyba z 5-6 ale po ostatniej przygdzie z wirusem co mala cala noc rzygala to mi kocykow zabraklo i dokupilam jeszcze), pieluszek zdecydowanie wystarczy, jedyne co sie tak naprawde uzywa to duzo tetry do wycierania i podkladania wszystkiego i pod wszystkoRozek jeden wystarczy, do wozka tez wystarczy, mozesz pieluszke muslinowa albo bambusa podkladac nie musi byc kocyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:22
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tymi pampersami to jest ogólnie cyrk. Byliśmy z moim odebrać z jego apki, A babeczka przy kasie nawet nie wiedziała o co chodzi. Że jej się jakiś gratis z rossne wyświetlił Ale ona nie wie o co chodzi. Podeszła bardziej ogarnięta i dostaliśmy. Ja dalej czekam na maila, bo podobno po skończonym 34 tyg są do odbioru.
-
nick nieaktualnySamari, masz farta i na bardzo uprzejmych ludzi trafiasz. Zazdroszczę. Ja miałam ostatnio w Ikei taka sytuacje, że straciłam wiarę w ludzi. W sklepie ciepło, więc byłam rozpieta. Brzuch widać. Miałam 3 rzeczy, więc szybko by poszło. Nikt mnie nie puścił. Mało tego, jeden facet z żoną (Z mega naładowanym wozkiem) wbił się w kolejkę przede mną, a jego żona jeszcze mi na brzuch spojrzała. Na szczęście zareagowała kasjerka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChusy- to dokupię kocyki
ten bambusowy jest bajka- ale cena trochę ehmm.. Muszę też dobrać jakieś 2 śpiworki jeszcze. Ty w czym pierzesz rzeczy dla noworodka? Ja płyn do prania Persil dla Dzieci (ale ten niemiecki) bo Lovela mi śmierdzi
A to czyli nie tak prosto z tymi pampkami.. yhmm...w regulaminie jest napisane, że od 34 tyg.
Oleander- ja wymiotuję dalej-co 1/2 dni- to u mnie standard i już mnie to ani nie dziwi ani nie rusza.. chyba będę bulimiczką.. potrafię zwymiotować na żądanieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny😵🙄Oleander wrote:Chusy mam je z motherhood i są mieciutkie
Ciasteczko a to u nnie nie aż tak źle. Dzis się gorzej czuję i zapomniałam że muszę jeść co dwie godziny bo inaczej będzie zwrotserio obawiam się co to będzie po ciąży.. plus ta zgaga- mam wrażenie, że mój przewód to sito.
A ja mam flanelowe takie sztywne po praniu że kosmos- weber- hahah chyba szmaty z nich będąnajprzyjemniejsze są bamboo i muślin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiacho
Ja kupiłam kocyk 100% bawełniany , mam po moim synu dwa polarkowe kocyki jeden grubszy jeden cieńszy i więcej nie kupuje, bo do wózka mam kołderke minky-bawełna i poduszkę minky, a do łóżeczka ja używam normalnej kołderki dla dziecka I podusi i zakładam pościel.
Z pieluch mam 3 flanelowe, 10 tetrowych i więcej nie potrzebuje w sumie. Rożek mam póki co jeden ale dokupie jeść że jeden w razie awarii czy prania ja tylko w rożki dziecko małe nosiłam więc dla mnie must have , no ręczniki 2 wystarcza ja mam jeden i jescze jeden dokupie na zmianę w razie niespodzianki po kąpieliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:39
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko masakra współczuję ci baardzo, u mnie wymioty już sporadycznie a i tak mam dość jak teściowa mi opowiada że ani razu w ciąży nie wymiotowała, a ja 4 hardkorowe miesiące plus teraz jeszcze się zdarzy..
Też mam za dużo tetr, nie wiem kiedy i jak i skąd się one wzięły ahahahhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:44
-
nick nieaktualny