Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak wszystkie to wszystkie
Ja należę do tych wielkogabarytowych 😜
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4e2cc0acfe4.jpgGlendolina, puszek369, Oleander, ago91, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, Agata :), aktyde85, Chusy, PatkaPP, Pani Moł, kama2784, Veri, Samari0702, 4me, Rudzik1, Nistera, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Co kobieta to inny brzus, nie mogę doczekać się fotek maluszków
My w lipcu chrzciny również, nawet mamy juz datę bo musimy/chcemy się dostosować do mojej mamy która zjeżdża z zagranicy akurat wtedy. Chyba też restauracja ale u nas na max 10 osób zrobimy, pomimo ogromnej rodziny, nie lubię takich masowych imprez a już na pewno nie z dzieckiemkama2784, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ale macie śliczne brzuszki
Spróbuję i mój pokazać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/998a4f5851f5.jpgGlendolina, Chusy, puszek369, kama2784, Agata :), Samari0702, Menka888, iwwk, Veri, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, Oleander, PatkaPP, Rudzik1, Nistera, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, slodka100, ago91, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPestkkaa wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę jakie macie AFI wód płodowych?
U mnie też 13 ,lekarz mówił że wszystko super , coś więcej będę mogła.powiedzieć w poniedziałek po wizycie bo pewnie doktorek będzie mówiłRety ale zleciało te 3 tygodnie ! A pamiętam jak czekałam od wizyty do wizyty i mi się dluzylo A teraz cyk i już mamy jutro 20... w czwartek idę na wyniki oby po tym zelazie się poprawiło 🙄🙄
-
nick nieaktualnyAjj niwdobrze, po kolacji taki cukier mi wywalił jak nigdy - 146! Nosz jasna dupa, nigdy po posilkach nie mialam przekroczen, a to tylko kanapka z pomidorem byla
az się zleklam, piję sobie wodę z cytryną i będę jeszcze sprawdzac jak tam co tam z tym chorernym cukrem
zaraz insulina i tak..
-
nick nieaktualnyPani Moł wrote:Ajj niwdobrze, po kolacji taki cukier mi wywalił jak nigdy - 146! Nosz jasna dupa, nigdy po posilkach nie mialam przekroczen, a to tylko kanapka z pomidorem byla
az się zleklam, piję sobie wodę z cytryną i będę jeszcze sprawdzac jak tam co tam z tym chorernym cukrem
zaraz insulina i tak..
Kochana spokojnie, może jakieś zanieczyszczenie typu reszta mydla była na palcu że zafalszowalo wynik ?. -
nick nieaktualnyChusy wrote:U mnie tez zelazo nawala, juz mi kazala wcinac tabsy rano i wieczorem.
AFI - 12 w 27 tyg.
A też miałaś anemie i za niska hemoglobine.? Jakie żelazo bierzesz ? Bo ja ciekawa jestem czy po.tym.tardyferonie mi się polepszy 🤔🤔🤔
Wiecie jak od tych zastrzykow boli mnie już brzuch masakra ! A gdzie jescze 28 zastrzykow.... chyba oszaleje 😭😭😭 -
Mialam anemie praktycznie od samego poczatku, ale wyniki mi sie pogorszyly gdzies kolo polowkowych i kazala brac podwojna porcje.
Mam zelazo polaczone z kwasem foliowym 100 mg zelaza/ 0,4 mg kwasu foliowego. A oprocz tego wsuwam jeszcze normalny zestaw witamin dla kobiet w ciazy.Samari0702 lubi tę wiadomość
-
Pani Moł wrote:Ajj niwdobrze, po kolacji taki cukier mi wywalił jak nigdy - 146! Nosz jasna dupa, nigdy po posilkach nie mialam przekroczen, a to tylko kanapka z pomidorem byla
zaraz insulina i tak..
Wywalilo po pomidorze pewnie, ale 146 to nie ma tragedii. Spadnie po wodzie z cytryna. U mnie po pomidorze (sliwkowym - bo tylko takie tesciowa miala) bylo po 1 h 152 w niedziele. A za 30 min spadlo na 98
Ile masz insuliny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 22:13
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Samari0702 wrote:A też miałaś anemie i za niska hemoglobine.? Jakie żelazo bierzesz ? Bo ja ciekawa jestem czy po.tym.tardyferonie mi się polepszy 🤔🤔🤔
Wiecie jak od tych zastrzykow boli mnie już brzuch masakra ! A gdzie jescze 28 zastrzykow.... chyba oszaleje 😭😭😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 23:08
-
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Na połowkowych 13 teraz nie mierzy mi dokładnie, bo jest w normie, zawsze powtarza, że dużo. Ja że 3-4 litry wody dziennie pije jak coś 🤣
Teraz nie wiem co robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 06:09
-
4me wrote:Coz ja biore/bede brala 46 tygodni czyli 322 zastrzyki, mozesz sie tak pocieszyc
Ja juz nawet nie czuje ze robie zastrzyk. Idzie jak w maslo. Choc myslalam ze jak brzuch bedzie wiekszy to i gorzej bedzie robic. Ale spoko przyzwyczailam sie.Izka37 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc