Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde Mam nadzieję że dobrze napisałam
masz ładny brzusio
.
Co do chrzcin ja nadal nie mam chrzestnego
, i nie mam kogo wybrać miałam kandydata ale wieczne wymowki i tłumaczenia nic na siłę nie to nie prosić sie nie zamierzam. Moich sióstr mężowie tez sie nie zgadzają wiec nie wiem gdzie mam szukać a moj maz nie uznaje żadnego ze swoich braci ciotecznych a nie będę z nim się o to kłócić .
Verbena Jak super ❤❤ Marzec zleci i zaraz Kwiecień .
Gratuluję udanych wizyt ❤❤.
agao Popieram dziewczyny wszystko zależy od księdza ,
idziesz do kancelarii parafialnej i tam mówisz co i jak .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 08:44
PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Izka37, puszek369, Glendolina, Veri, 4me, ago91, Samari0702, iwwk, aktyde85, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6d587146161.jpg
Moj bebzonio
Glendolina, Szczęśliwa Mamusia, ago91, 4me, Szczesliwa ledwo zywa, Veri, PatkaPP, Milka1991, Samari0702, iwwk, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiscie jak zawsze mam w kadrze towarzystwo

My tez będziemy chrzcić synia. Myslę, że jakos w 2 polowie sierpnia. Robimy w restauracji jak córce, przy maluchu juz jest dosc roboty ;)a w ogole to totalnie nie mamy pomysłu na chrzestnego (chrzestna jeszcze by sie jakas znalazla...) no i nie wiem czy nie odwalimy takiego numeru, ze wezmiemy tych samych chrzestnych, co ma corcia
czyli moj brat i męża siostra.
-
Wszystkie pięknie wyglądacie

Glendolina, u Ciebie też maleńki brzuszek, u mnie już trochę większy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e800efd40ad9.jpg
ago91, puszek369, 4me, Glendolina, Veri, PatkaPP, Pani Moł, Milka1991, Samari0702, iwwk, kama2784, Paula_071, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość

-
Jeszcze nie wiem w ktorym miesiącu ale nie zamierzam robic jakiegos wystawnego przyjecia. Rodzice, tesciowie rodzice chrzestni z os. tow. i siostra meza z rodzina. Tyle. Obiad w restauracji, tort kawa.
Duze przyjęcie bede robila w maju w zwiazku z komunia wiec potem nie bede juz rodziny "fatygować" i nie chce zeby ktos poczul sie zobowiazany.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc

-
nick nieaktualny
-
Skoro dzis dzien brzucha to i ja wstawiam swoj.
Moze i nie najwiekszy ale zdecydowanie wiekszy niz w pierwszej ciąży
no i kurtka juz zadna sie nie zapina wiec licze na wiosne od czwartku 

puszek369, Glendolina, Veri, PatkaPP, Pani Moł, ago91, Milka1991, Samari0702, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, kama2784, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9be52410c72f.jpg
Pani Moł, Ciasteczko777, ago91, Milka1991, Samari0702, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, 4me, kama2784, Paula_071, Chusy, Agata :), Glendolina, Oleander, Veri, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 16:30
puszek369, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, PatkaPP, 4me, iwwk, kama2784, Paula_071, ago91, Chusy, Agata :), Milka1991, Glendolina, Oleander, Veri, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jak dobrze, ze ktos pomyslal o tym samym co my hehe. Matke chrzestna chyba wezmiemy ta sama ktora ma synkek. To moja siostra. Wiem, ze sie ucieszy. Blisko bardzo jestesmy ze soba! Nie chce na sile brać nikogo.Pani Moł wrote:Oczywiscie jak zawsze mam w kadrze towarzystwo

My tez będziemy chrzcić synia. Myslę, że jakos w 2 polowie sierpnia. Robimy w restauracji jak córce, przy maluchu juz jest dosc roboty ;)a w ogole to totalnie nie mamy pomysłu na chrzestnego (chrzestna jeszcze by sie jakas znalazla...) no i nie wiem czy nie odwalimy takiego numeru, ze wezmiemy tych samych chrzestnych, co ma corcia
czyli moj brat i męża siostra.
Zaraz brzuszki Wasze dokladnie poogladam! Potem moje tez wrzuce
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Ja już też po badaniach, lekarz żadnych zastrzeżeń nie ma, będzie raczej chłopczyk mały tak jak mówiłam ale wszystko w normie, 55 centyl, około 1580 gram, czyli całkiem dużo teraz nadrobił
ułożony ciągle główka w dół, wody w normie. Teraz tylko żeby w czwartek się okazało że pessar się trzyma i z szyjka nic gorszego nie dzieje
4me, iwwk, kama2784, PatkaPP, Glendolina, Oleander, Ciasteczko777, Veri, Rudzik1, Szczęśliwa Mamusia, Kainna lubią tę wiadomość