Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde Mam nadzieję że dobrze napisałam
masz ładny brzusio
.
Co do chrzcin ja nadal nie mam chrzestnego, i nie mam kogo wybrać miałam kandydata ale wieczne wymowki i tłumaczenia nic na siłę nie to nie prosić sie nie zamierzam. Moich sióstr mężowie tez sie nie zgadzają wiec nie wiem gdzie mam szukać a moj maz nie uznaje żadnego ze swoich braci ciotecznych a nie będę z nim się o to kłócić .
Verbena Jak super ❤❤ Marzec zleci i zaraz Kwiecień .
Gratuluję udanych wizyt ❤❤.
agao Popieram dziewczyny wszystko zależy od księdza ,
idziesz do kancelarii parafialnej i tam mówisz co i jak .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 08:44
PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Izka37, puszek369, Glendolina, Veri, 4me, ago91, Samari0702, iwwk, aktyde85, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6d587146161.jpg
Moj bebzonio
Glendolina, Szczęśliwa Mamusia, ago91, 4me, Szczesliwa ledwo zywa, Veri, PatkaPP, Milka1991, Samari0702, iwwk, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczywiscie jak zawsze mam w kadrze towarzystwo
My tez będziemy chrzcić synia. Myslę, że jakos w 2 polowie sierpnia. Robimy w restauracji jak córce, przy maluchu juz jest dosc roboty ;)a w ogole to totalnie nie mamy pomysłu na chrzestnego (chrzestna jeszcze by sie jakas znalazla...) no i nie wiem czy nie odwalimy takiego numeru, ze wezmiemy tych samych chrzestnych, co ma corciaczyli moj brat i męża siostra.
-
Wszystkie pięknie wyglądacie
Glendolina, u Ciebie też maleńki brzuszek, u mnie już trochę większy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e800efd40ad9.jpgago91, puszek369, 4me, Glendolina, Veri, PatkaPP, Pani Moł, Milka1991, Samari0702, iwwk, kama2784, Paula_071, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie wiem w ktorym miesiącu ale nie zamierzam robic jakiegos wystawnego przyjecia. Rodzice, tesciowie rodzice chrzestni z os. tow. i siostra meza z rodzina. Tyle. Obiad w restauracji, tort kawa.
Duze przyjęcie bede robila w maju w zwiazku z komunia wiec potem nie bede juz rodziny "fatygować" i nie chce zeby ktos poczul sie zobowiazany.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Skoro dzis dzien brzucha to i ja wstawiam swoj.
Moze i nie najwiekszy ale zdecydowanie wiekszy niz w pierwszej ciążyno i kurtka juz zadna sie nie zapina wiec licze na wiosne od czwartku
puszek369, Glendolina, Veri, PatkaPP, Pani Moł, ago91, Milka1991, Samari0702, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, kama2784, Chusy, Agata :), Oleander, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9be52410c72f.jpg
Pani Moł, Ciasteczko777, ago91, Milka1991, Samari0702, iwwk, Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, 4me, kama2784, Paula_071, Chusy, Agata :), Glendolina, Oleander, Veri, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 16:30
puszek369, Szczesliwa ledwo zywa, Pani Moł, PatkaPP, 4me, iwwk, kama2784, Paula_071, ago91, Chusy, Agata :), Milka1991, Glendolina, Oleander, Veri, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani Moł wrote:Oczywiscie jak zawsze mam w kadrze towarzystwo
My tez będziemy chrzcić synia. Myslę, że jakos w 2 polowie sierpnia. Robimy w restauracji jak córce, przy maluchu juz jest dosc roboty ;)a w ogole to totalnie nie mamy pomysłu na chrzestnego (chrzestna jeszcze by sie jakas znalazla...) no i nie wiem czy nie odwalimy takiego numeru, ze wezmiemy tych samych chrzestnych, co ma corciaczyli moj brat i męża siostra.
Zaraz brzuszki Wasze dokladnie poogladam! Potem moje tez wrzucePani Moł lubi tę wiadomość
-
Ja już też po badaniach, lekarz żadnych zastrzeżeń nie ma, będzie raczej chłopczyk mały tak jak mówiłam ale wszystko w normie, 55 centyl, około 1580 gram, czyli całkiem dużo teraz nadrobił
ułożony ciągle główka w dół, wody w normie. Teraz tylko żeby w czwartek się okazało że pessar się trzyma i z szyjka nic gorszego nie dzieje
4me, iwwk, kama2784, PatkaPP, Glendolina, Oleander, Ciasteczko777, Veri, Rudzik1, Szczęśliwa Mamusia, Kainna lubią tę wiadomość