Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne brzuszki! To i ja się pochwalę.
My planujemy jakoś w sierpniu chrzcić, mam nadzieję, że wybrani rodzice chrzestni nie pokrzyżują planów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77d5649dffce.jpgPani Moł, puszek369, 4me, Agata :), ago91, Chusy, Milka1991, Glendolina, Oleander, Veri, Rudzik1, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKama, no i dokladnie! Lepiej serio powtorzyc chrzestnych niz kogos całkiem z pupy brać. Moja bratowa by byla ok, ale męża szwagra nie chcemy. Znajomych mamy w wiekszosci niekościelnych, w rodzinie zadnych takich mega bliskich kuzynow nie mamy, ewentualnie kuzynki ale tez niekoscielne, no i kolo sie zamyka, wracamy do mojwgo brata, a jak brat to juz bratowej nie wezmiemy, a z meza strony tylko siostra jest
no i będą ci sami i tyle
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdyby nie to ze najwiecej czasu na forum jestem na telu i sie nie wylogowuje to bym dodawala zdjecia ciagle ale na kompie ciagle hasla zapominam a tam latwiej wstawic zdjecie. Ale obiecuję ze wstawie przed porodem:D wlasnie fajne to jest ze kazdy brzuszek ciazowy a kazdy jednak troche inny.
Samari piękne wlosy! A teraz pomocy moje starsze dziecko ( czytaj maz) dostal antybiotyk i potrzebujemy dobrej oslony. Ogl uważam ze jest przeziebiony no ale coz nie bede podwazac jego doktora. W kazdym razie jak ma brac antybiotyk to niech chociaz ma dobra ochrone zoladka -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d9e8cb35508.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/238dfdb2bdf0.png
Ja robie co 4 tygodnie w tej samej bluzce na pamiatke zeby kiedys synusiowi pokazac jak rósł. Jedno z 15 tyg a drugie z 31 to z zeszłego tygodnia
puszek369, iwwk, PatkaPP, Szczesliwa ledwo zywa, Agata :), ago91, Chusy, Milka1991, Glendolina, Oleander, Pani Moł, Veri, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Pani Moł wrote:Oj 4me u mnie się nie rozciąga i jest grandissimo, mim i 178 cm
Ty masz taka ladna kiece, ze moze i cos tam ukrylas. Ja to ciagle w dresach ostatnio, maks jeansy zakładam...
W sumie to ostatnio najwiecej w pizamie
Gdyby nie to, ze musze po mlodego do przedszkola wyjsc to pewnie 3/4 tygodnia by w dresach przeminelo
-
Hej hej, jakie brzuszki dzisiaj piękne do pooglądania
Glendolina masz najmniejszy Ever jaki widziałam w tym tygodniu, Zazdro bo ja już ledwie się ruszam
Moj taki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c68ec6770702.jpg
Ja dziś miałam rajd po zusach bo oczywiście problem z wypłatą chorobowego, czekalam już 30 dni, teraz będę czekać kolejne 30. Bądź tu człowieku uczciwy i płac terminowo składki a i tak do czegos się przyczepia
Do tego dorwalo mnie znów przeziębienie i zdycham
Edit. Aktyde faktycznie Ty masz jeszcze mniejszy brzuszek szok
Ja mam całe 161cm i mnie wywala do przodu strasznie z brzuchem ale o dziwo rozstępów nie mam w ogóle.
Edit2. Zaczęłam w końcu pranko! Już chyba z 6 pran za mnąja piore w bobini i plucze też w bobini, zapach jest tak delikatny że prawie niewyczuwalny i wszystko jest super mięciutkie, jestem zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 19:34
puszek369, 4me, Glendolina, PatkaPP, Oleander, Chusy, Pani Moł, Veri, Rudzik1, Nistera, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MaryJane wrote:O rany, Ale fajna galeria się zrobiła
Aktyde, dawaj z ta grupa na fb to może z twarzami wrzucimy coś i pokoje będzie można wrzucać, wyprawki i takie tam
Chusy, wieloryba nie widziałaś chyba, cala wyglądasz na szczupła tylko brzuch z przodu
Jutro, dziś muszę się mężem zajść ;P -
nick nieaktualnyŁooo matko ale produkcja postów siedze i nadrabiam
piękne brzuszki kurczę same laski tu mamy!!
Gratuluję wizyt
A to mój bębenek, zdjęcie z wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 08:12
Chusy, PatkaPP, Glendolina, puszek369, ago91, iwwk, Pani Moł, Veri, 4me, Rudzik1, Nistera, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy dziękuję
ale już za krótka była haha nie pomyślałam że na brzuchu się skróci mądra ja 😁😁😁
My chrzciny będziemy robić w lipcu lub sierpniu, na pewno w restauracji, dużo imprez domowych przeszłam i z dzidziusiem tego nie widzę, tym bardziej że będzie dużo gości (mam 5 rodzeństwa a każdy już z dziećmi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 20:48