Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl chlopiec czy dziewczynka?
Znajoma mi pisala ostatnio, ze jej znajoma urodzila pierwsze dziecko no i ma okolo tygodnia - jak to noworodek - spi i je calymi dniami i to jest TAKIE MĘCZĄCE Jako matka trzylatka myślę, że mam prawo śmiechnąć Dziewczyna nie wie, co mówi -
No moja młodsza siostra o 9 lat teraz też w ciąży razem ze mną 😂 jej pierwsze moje 4 termin ma na 21 lipca A ja na 27
Czarna_kawa, Sylka135, Kamsza lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Zadzwonilam do meza i bylam taka rozdygotana, ze pomyslal, ze to ja rodze😂😂😂 Ej dobra juz sie zamykam bo nie chce was wkurzac🤦😂😂
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Xgirl zupełnie Cię rozumiem. Pamiętam jak moja siostra rodziła, gdy byłam w pierwszej ciąży. Miałyśmy niecałe 2 miesiące różnicy w terminach. Na szczęście jej poród długo nie trwał,bo sama bym pewnie też zaczęła rodzić. 😂 Ogromne emocje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 09:34
-
mikaja wrote:Matko myslalam, ze nasz watek jest dosc ruchliwy, ale kwietniowki maja ponad 3000 podstron haha
Idzie sie czlowiek odlac, wraca a tam 10 nowych stronWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 09:48
-
Hahaha, śmieje się że sraczki, sorry nie mogę 🤣🤣🤣Xgirl duże kciuki za SIS!!! Cudnie, że macie tak blisko terminy😍👍
Casjopea, pana Andrzeja i kozę odesłać na księżyc, współczuję zakupowych przeżyć.
Adria, witaj! U Ciebie też fajna sytuacja z siostrzaną ciążą👍 to bardzo zbliża, na pewno się wspierałyście w całym ciążowym czasie i potem będziecie w bobaskowym💓 -
nick nieaktualnyX pochwal się jAK urodzi !
Ja jestem sensacja w rodzinie bo ogólnie z kuzynostwa to są 3 dziewczyny i 5 kuzynów. No i tylko moja kuzyska zdecydowała się do tej pory mieć dzieci ale najmłodsze ma 7 lat . Teraz jestem ja a po mnie długo długo nikt prawdopodobnie mimo że to stare chlopy. 2 kuzynka młodsza i tez teraz nie myśli. Ale nie mam rodzeństwa wiec może być trochę dziecko rozpieszczane przez ciocie u wujkow 😀😀