Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eluska to niezle, ja tez mam troche znajomych, ktorym sie do dzieci nie spieszy. Takie czasy
O tak wspolne ciaze zblizaja. Ja z moja sis zawzse mialam taki sredni kontakt, odkad jestesmy obie w ciazy gadamy o wiele wiecej.Eluska lubi tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:Ja pierdylam, mialam tyle rzeczy do zrobienia a wszystko olałam. W domu syf a ja chyba pojde spać😳
Xgril ale super trzymam kciuki 😘 moja siostra rodziła w jednym dniu z siostrą swojego męża. Dziś obie dziewczyny mają po 17 lat, ale wtedy u mojej siostry był to 35 tyg a u tamtej 40.
-
33Sylwia wrote:U mnie to samo a ja jeszcze pod kołdrą 😬
Xgril ale super trzymam kciuki 😘 moja siostra rodziła w jednym dniu z siostrą swojego męża. Dziś obie dziewczyny mają po 17 lat, ale wtedy u mojej siostry był to 35 tyg a u tamtej 40.
U mnie moja przyjaciółka ma termin na początek czerwca(dziewczynka) także czekam 😊😁 a szwagra dziewczyna na koniec września(chłopak)
U Nas szaro i ponuro o 6 wstalam ale po 8 stwierdziłam że może się kimne jeszcze i tak o 10 wstalam 😁😁😊😊 Teraz wstaje i muszę trochę dom ogarnąć -
U mnie to nikt nie jest w ciąży oprócz mnie, a ostatnie dziecko pojawiło się w najbliższej rodzinie 12 lat temu, więc trochę już czasu minęło
W Poznaniu też grzeje, właśnie zajadam arbuza i piję lemoniadę -
nick nieaktualny
-
Ja wypilam kawę zjadłam kawałek ciasta bez cukru 🙈 mąż nie chce jesz bo brak cukru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b20f45bb393.jpg
Więc posypałam mu cukrem pudrem😂😂 ogolilam nogi obralam pyry ogarnęła z lekką chatę teraz będę odkurzacKamsza, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Kolezanka mojej kolezanki urodzila miesiac temu. Znamy sie, ale tak malo raczej i glownie przez ta moja znajoma. Ale co zabawne - ona 3 lata temu miala termin 2 miesiace po mnie, tym razem ja mam 2 miesiace po niej
No i moja kuzynka teraz w czwartek ma cc, ale ze nie rozmawialam z nia od mojego slubu (prawie 6 lat), to jakos emocje zadne Blizsza jest mi ta kolezanka kolezanki -
Ej sraczka sraczką, to jest przepoważny temat sama jak sobie tak 'z dupy' pomyślę o porodzie i że już jest czerwiec to dostaje w 3 min 😂😂😂
X daj znać jak urodzi 😍😍xgirl lubi tę wiadomość