Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:To ja chyba tylko ją i pannę rozkminilam. Panna to wiadomo. Nic trudnego 😉 A Polis wrzucila te same zdjęcia usg tu i tam 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Matko od 2 godzin się zbieram żeby chatę ogarnąć i jakoś mi nie wychodzi 😜
-
Mikaja kto wie, moze ja sobie tu planuje a jak Mala zobacze to tak mi odwali, ze ja na sekunde nie puszcze :> Ogolnie co by nie bylo nie chce sie do niczego zmuszac i meza tez nie bede chciala. Bedzie trzeba na biezaco ustalac czy tak jak jest, jest ok czy nie i czy jestesmy z sytuacji zadowoleni.
Dzieki za rady:* Pogadam z mezem. Choc mysle, ze bedzie ok. To chyba najwyrozumialszy czlowiek jakiego znam. Inny by ze mna nie wytrzymal -
Drobinka91 wrote:Zaraz pobawię się w detektywa. 🤭😁 Ciebie też znajdę! 😅
-
xgirl wrote:A jak jest sie na grupie fejsbukowej to nei widac profili, zdjec? Czemu musicie sie szukac? Sorry za glupie pytania;P
-
xgirl bo na fb mamy taka mala grupe dziewczyn stad - chyba ok 10 nas jest, a jest jeszcze taka duuuuza grupa lipcowek 29019 - mnie tam nie ma, a inne dziewczyny najwyrazniej sa i sie jakos tak wyszukuja po zdjeciach z usg albo info stad
Tez to co widza czloknowie grupy zalezy, bo np ja jestem w tej naszej malej grupie, ale w znajomych mam tylko 2 dziewczyny i tylko one widza moj profil, bo wiekszosc mam prywatnie ;p Taka mam nadzieje haha Wiec nawet, jak jestes z kims w grupie, ale nie masz tej osoby w znajomyvch, to wtedy Twoj profil nie jest widoczny - tzn widac tylko to co udostepnisz publicznie w ramach swoich ustawien ;p ja mam chyba wszystko pochowane na zewnatrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 12:39
-
Mala sie obudzila i chce mi rozniesc wnetrznosci ;p
Jejku nie moge sie jej doczekac 3 lata temu juz bylam spakowana do szpitala, przyjmowali mnie 26. maja Teraz jeszcze z miesiac musze czekac
Chociaz chcialabym, zeby sie troche pospieszyla ;p ale sama, bez wyganiania
Mozecie kichac/kaszlec normalnie? Czy musicie przytrzymywac brzuchal?
Mnie troche boli, jak kicham a nie przytrzymam wlasnie. Jak po ccWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 12:47
-
mikaja wrote:xgirl bo na fb mamy taka mala grupe dziewczyn stad - chyba ok 10 nas jest, a jest jeszcze taka duuuuza grupa lipcowek 29019 - mnie tam nie ma, a inne dziewczyny najwyrazniej sa i sie jakos tak wyszukuja po zdjeciach z usg albo info stad
Tez to co widza czloknowie grupy zalezy, bo np ja jestem w tej naszej malej grupie, ale w znajomych mam tylko 2 dziewczyny i tylko one widza moj profil, bo wiekszosc mam prywatnie ;p Taka mam nadzieje haha Wiec nawet, jak jestes z kims w grupie, ale nie masz tej osoby w znajomyvch, to wtedy Twoj profil nie jest widoczny - tzn widac tylko to co udostepnisz publicznie w ramach swoich ustawien ;p ja mam chyba wszystko pochowane na zewnatrz.
Tak, dokładnie. 😁 ja w sumie nie wiem czy profil mam widiczny dla Was czy nie. 🤔
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja np nie wrzucę tu żadnego zdjecia starszej córki czy Rycha. Tu wszystko zostaje nawet jeśli fota zostanie usunięta a nawet nie trzeba głupiego konta założyć żeby czytać i oglądać. Poprzednio miałyśmy grupę na fb właśnie i przyszedł taki czas, że nasze życie się tam przeniosło. Tam żeśmy sobie wzajemnie radziły, pokazywały dzieciaki itd. I bardzo długo tak funkcjonowałyśmy.
AAA kichać mogę normalnie. Chyba że siedzę na kiblu to kurde level hard i mam ochotę trzymać i brzuch i cipsko zatykać bo mam wrażenie, że Rycho wyrusza w podróż jak z katapultyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 12:55
Drobinka91, Casjopea lubią tę wiadomość
-
mikaja wrote:Dlatego ja swojej raczej nie wrzuce, bo wlasnie i tak bez sensu haha
Ale nie mowie nie na 100%mikaja, JaSzczurek lubią tę wiadomość