Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Ja mam te daktyle ale nie potrafię ich samych jeść wiec chyba się zmarnują
kulek mocy nie mam weny robić a to dobry sposób na daktyle
może jutro :p aczkolwiek zaraz będzie ciąża donoszona wiec nie wiem czy nie za późno na nie i tak :p liście malin jem w kapsułkach od 2 tygodni to chociaż tyle
Macie jakiś fajny pomysł (i szybki) na daktyle??
Ja tam zamierzam wszystko naraz stosować. Masaż już wczoraj zrobiłam. Niby powinnam do pieczenia. Mnie piekło przy pierwszym dotyku więc choooyowo z moja picza 🤣 A te wiesiolki i daktyle za 6 dni zaczynam. -
Do płatków z mlekiem/ jogurtem dosypać 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ciekawe jak to by się przełożyło na moją skracającą szyjkę. 🤔 Żeby się nie okazało , że przez tą luteinę i tryb życia będzie jak kamień i nie będzie chciała współpracować. 😅 chyba też zacznę stosować jakieś wspomagacze po ostatnim usg, będę już wtedy bezpieczna 🙂
Tak w ogóle to cześć Wam ❣
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja masaż zaczynam równo za tydzień
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Witam wczoraj mnie nie było bo byłam u diabetologia w Bydgoszczy. I później już nie miałam epy na nic.
Wszystko ok 9j narazie na noc skutkuje .Mam zwiększyć ostatnie dwa posiłki ketonów brak. -
I dziś moj pierwszy dzień bez mety. Ciekawe jakie będą cukry.
-
Casjopea wrote:Czarna_kawa przybijam piątkę 😁 16 miesięcy to dosyć.. interesujący wiek 😆
-
Ha! Wiem co zrobię! Zmiksuje truskawki z daktylami i śmietanką i zrobię lody na patyku 😁 będę wywoływać szyjke do tablicy z lubieznym uśmiechem na paszczy 😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 08:56
kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ale dzis cudowny dzien. W nocy burza wiec dzis fajnie jest, cieplo ale nie goraco. Ja juz bylam na ciastku i latte, teraz laze po parku i sie gimnastykuje, potem ide do psychologa troche Mu dupe potruc, Po tym spotkanie z kolezanka a wieczorem zarelko z mezem. Szalenstwo 😍😍😍
kinga27.30, 33Sylwia lubią tę wiadomość