Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaEvans wrote:Teoretycznie olewam. Ale szkoda jak nastawia cały wątek przeciwko mnie. Bo sie dobrze dogadywałam z laskami, sa w moim wieku wiec mamy inny rodzaj kontaktu niz tutaj.
Serio skoro czasem napisze gowniak lub kaszojad, albo ze jestem za usuwaniem niechcianych ciąż to juz ma znaczyć ze sama nie moge byc? Na mojego chrześniaka tez tak mowię, nie znaczy ze go nie kocham.
no ja może nie rozumiem czym się przejmujesz własnie przez różnicę wieku. jednak dzieli nas 11 lat a to sporo jeśli chodzi o podejście do wielu spraw, naprawdę jest wiele innych rzeczy do zajmowania się, niż opinie ludzi o nas, czy w necie, czy w życiu. głowa do góry!Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:no ja może nie rozumiem czym się przejmujesz własnie przez różnicę wieku. jednak dzieli nas 11 lat a to sporo jeśli chodzi o podejście do wielu spraw, naprawdę jest wiele innych rzeczy do zajmowania się, niż opinie ludzi o nas, czy w necie, czy w życiu. głowa do góry!
Ogólnie to mam ważniejsze sprawy. Ale lubie jak na forach jest miło i się dogadujemy (tak jak tutaj).
No i nie rozumiem w sumie co jej to da i w jakim celu to pisze. W ogóle śmieszne jest poddawanie w wątpliwość cudzej ciąży.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Wszędzie znajdą się trolle i hejterzy. Olej ją, to będzie dla niej jasny sygnał, że nie tolerujesz takich lasek.
A tak z innej beczki, to to właśnie może jesteś bardziej dojrzała niż dziewczyny w Twoim wieku, dlatego lepiej Ci tutaj, z geriatrią💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Wszędzie znajdą się trolle i hejterzy. Olej ją, to będzie dla niej jasny sygnał, że nie tolerujesz takich lasek.
A tak z innej beczki, to to właśnie może jesteś bardziej dojrzała niż dziewczyny w Twoim wieku, dlatego lepiej Ci tutaj, z geriatrią
Dzięki Magda. Całe życie się zadawałam ze starszymi bo moje rodzeństwo jest odemnie 14 i 15 lat starsze.najmldosza kuzynka jest 10 lat starsza. Chodziłam z nimi na imprezy, jeździłam do nich na studia, wychodziłam z nimi i ich znajomymi.
A nigdy nie potrafiłam dogadać się z rówieśnikami i byłam strasznym outsiderem.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Ja się powtórzę - olać i tyle.
Mnie zdarzało się mieć 'gównoburze' na forach, ale teraz mam mówiąc brzydko wywalone. Nauczyłam się nie reagować na wiele rzeczy, z którymi się nie zgadzam - nawet jak wiem, że mam rację, bo w danym temacie teoretycznie jestem ogarnięta. Wolę odpuścić. Każdy za siebie odpowiada i niech sobie zyje po swojemu. Zdarzy mi się skomentować, ale też wiem, kiedy 'ze sceny zejśc' i zakonczyć dyskusję.
Mdli mnie, jak dłużej nie jem.ines. lubi tę wiadomość
-
Aaaa nareszcie za zalogowałam! Jaki problem był,przez nicka w ogóle nie mogę tylko przez maila
PannaEvans,ignoruj głupie komentarze,czasem nie warto wchodzić w dyskusje jeśli się nie ma dobrego partnera do rozmowy
Do nas przyjechała tesciowa powiedziałam jej wczoraj,a raczej sama się domyśliła jak mnie zemdliło :p po pierwszym szoku jest miła reakcja,uścisnęła mnie i powiedziała,ze damy radę mała różnica wieku,ale odchowamy kochana jest!
Kto dzisiaj wizytuje?ines. lubi tę wiadomość
-
Serio? Dla mnie to jest smutne, że są tacy ludzie co nie mają co w swoim życiu robić i wywołują gównoburze w necie dotyczące postępowania kogoś innego, czesto absolutnie obcego....
Mikaja, też tak mam, choć chwilowo ustało :p dobrze, że byłam na wizycie bo bym się zaczęła zastanawiać lol -
Nie wiem czy podawanie w wątpliwość czyjejś ciazy jest śmieszne czy nie. Wiem że były tu takie przypadki że laski kradly cudze zdjęcia usg, żyły w wątku wiele miesięcy, nic co pisały nie było prawda. Ludzie są bardzo różni.
-
_Hope_ wrote:Nie wiem czy podawanie w wątpliwość czyjejś ciazy jest śmieszne czy nie. Wiem że były tu takie przypadki że laski kradly cudze zdjęcia usg, żyły w wątku wiele miesięcy, nic co pisały nie było prawda. Ludzie są bardzo różni.
Pamiętam raz taką akcję chyba 2-3 lata temu o dziewczynie, która wykradała zdjęcie z instagrama jakiejs kobiety z Australii hcyba czy cos. Blizniaki to były. Potem chyba się tłumaczyła jakąś chorobą psychiczną Prawda taka, że zawsze trzeba zachować dystans w takich miejscach i tyle. -
mikaja wrote:Pamiętam raz taką akcję chyba 2-3 lata temu o dziewczynie, która wykradała zdjęcie z instagrama jakiejs kobiety z Australii hcyba czy cos. Blizniaki to były. Potem chyba się tłumaczyła jakąś chorobą psychiczną Prawda taka, że zawsze trzeba zachować dystans w takich miejscach i tyle.
-
Jestem po pierwszym Usg Maluszek ma 1,5 cm i serduszko "wali jak dzwon" . Poryczałam się
Dwa tygodnie temu lała się ze mnie krew , poszły w ruch największe podpaski jakie maiałam .
Zachowałam spokój - tylko on mnie uratował Krawienie trwało jeden dzień potem nawet nie było plamień . Obawa była duża przed tym USG ale wszystko jest dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 12:13
Kamsza, ines., Ewe90, Sylka135, Alrauna1987, Sung, Czarna_kawa, LidziA89, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Alisia wrote:Jestem po pierwszym Usg Maluszek ma 1,5 cm i serduszko "wali jak dzwon" . Poryczałam się
Dwa tygodnie temu lała się ze mnie krew , poszły w ruch największe podpaski jakie maiałam .
Zachowałam spokój - tylko on mnie uratował Krawienie trwało jeden dzień potem nawet nie było plamień . Obawa była duża przed tym USG ale wszystko jest dobrze
Super wieści
Szanuje za zachowanie spokoju, ja bym nie umiała chyba.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
PannaEvans wrote:Teoretycznie olewam. Ale szkoda jak nastawia cały wątek przeciwko mnie. Bo sie dobrze dogadywałam z laskami, sa w moim wieku wiec mamy inny rodzaj kontaktu niz tutaj.
Serio skoro czasem napisze gowniak lub kaszojad, albo ze jestem za usuwaniem niechcianych ciąż to juz ma znaczyć ze sama nie moge byc? Na mojego chrześniaka tez tak mowię, nie znaczy ze go nie kocham.PannaEvans lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
_Hope_ wrote:Nie wiem czy podawanie w wątpliwość czyjejś ciazy jest śmieszne czy nie. Wiem że były tu takie przypadki że laski kradly cudze zdjęcia usg, żyły w wątku wiele miesięcy, nic co pisały nie było prawda. Ludzie są bardzo różni.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Alisia wspaniałe wiadomości!
Mikaja Ty kiedy masz prenatalne? tp mam dzień po tobieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 12:41
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Nie nie mialam prawnika bo kase chca jak za mercedesa, odwoływać się moge ma na to 30dni ale nie wiem czy chce fasolke narażać na te stresy. Zobaczymy co będzie po wizycie obawiam sie zeby nie bylo puste jajeczko... Czy sens jest robic kolejny test? Mam duzo sluzu na bieliznie to normalne?