Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady niedenerwuj się. Lepiej pojechać kilka razy i być zbadana. To jest ich obowiązek żeby sprawdzić czy to już czy nie. Także nieprzejmuj się nimi. To Ty musisz czuć się komfortowo i odczuwać że jesteś pod dobra opieka. Twój stan psychiczny też jest ważny. Pamiętaj o tym 😘
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Kamsza :* Spytałam go,czy mi daje gwarancję,że nic mojemu dziecku nie grozi,to twierdzi,ze dziecko jest bezpieczne no więc nie mam wyjścia i muszę ufać im.Te skurcze są bolesne ale krótkie-no nic spróbuję zasnąć...Jeszcze raz dziękuję Kamsza :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady mam nadzieję że dajesz rady! Kurde porażka z tym szpitalem, ja bym chyba koczowala pod do następnej akcji. W Pl już by Cię nie wypuścili do porodu, albo przyspieszaliby akcje tak źle tak nie dobrze. Trzymaj sie 😘
Karola no nie tego Ci mimo wszystko chyba nie zazdroszczę tzn cięcia. Kurde mam nadzieję że te zwrotu głowy mina. I jeszcze troszeczkę i wrócisz ze Stasiem do swoich obrotow.JaSzczurek, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Lady masakra!!! Ten stres to jest Ci potrzebny teraz jak dziura w moście... W pl byłabyś w szpitalu na obserwacji tu jakaś porażka jest. 🤔
Okazało się że wózek idzie poczta przesyłka kurierska biedny nasz listonosz... (jest młody przystojny i bardzo go lubię 👍) mój mąż się pyta czy zmieści się to do skrzynki na listy... 😂 😂 Pół samochodu mu to zajmieKamsza, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie moge miec rezonansu bo mam rozrusznik. Za to tk wyszlo ok. Mam.nadzieje ze wina np odcinka szyjnego .
Nie chcialam dziecka na noworodki oddawac i co? Lezy tam caly czas bo mi nikt dziecka nie zostawi z takimi zbaurzniami równowagi. Sopiero jak stary jest to mi go daja. -
nick nieaktualny
-
Karola dasz radę wiem że w biwrwszym tyg. Łatwo nie jest ale dasz radę. Co do zwrotów głowy to mogą one być b ok utrata krwi itp. Ja po urodzeniu Kubusia styki w mózgu mi się przegrzaly do tej pory nie wiem co to było bo nikomu o tym nie powiedziałam i na 2 dzień wyszłam do domu
-
Lady mocne kciuki żeby się zaczęło raz A porządnie. Ile można w kółko jeździć 🙄
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adria wrote:Witam z rana
Lady masakra!!! Ten stres to jest Ci potrzebny teraz jak dziura w moście... W pl byłabyś w szpitalu na obserwacji tu jakaś porażka jest. 🤔
Okazało się że wózek idzie poczta przesyłka kurierska biedny nasz listonosz... (jest młody przystojny i bardzo go lubię 👍) mój mąż się pyta czy zmieści się to do skrzynki na listy... 😂 😂 Pół samochodu mu to zajmie
Karola żal mi Was okropnie... Trzymaj się bo trzeba to przeżyć ale to chyba gorsze od SN. Byle trwało nie długo już! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna_kawa wrote:Karola, a to krocze nie może być nadal wolne, żeby się tam czyscilo i wietrzylo dalej wszystko? Jak te Twoje zawroty głowy?
Lady, kurde co za szpital... Współczuję stresu ☹️ -
Lady masakra. Najgorzej ze masz taki kawał do tego szpitala bo co innego jeszcze jakby był pod domem...
Eh moje dziecko znów leniwe ruchowo i mnie to denerwuje. W ogóle przez tryb życia z młodym nie jestem wstanie tak serio określić kiedy ona ma te swoje pory aktywności. Kojarzę tylko okolice 12:30 i wieczorem o 21-21:30 a tak to nie wiem bo człowiek lata za dzieckiem i nawet nie myśle o tym czy się rusza mimo ze czuje te ruchy w każdej pozycji.
Wczoraj wieczorem miałam taki dość ostry bol z lewej strony brzucha ale mijał jak się kładłam...
Eh niech wyjdzie żywa i zdrowa i serio, nigdy więcej.
Wczoraj wieczorem oglądałam swoje fotki kilka tygodni po ślubie i taka laska byłam.. teraz aktualnie mam +30kg od tamtego czasu. Ciąża zejdzie ale +20 zostanie i chciałabym to ogarnąć raz a porządnie. Tez liczę na pl bo tam ładne laski na ulicy i brak fajnych ciuchów w większych rozmiarach motywujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 07:14