Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna odpoczywaj poki mozesz, bo przydadza sie sily
x biedaku :* Ty tez moze idz spac i odpocznij
Ja sobie telefon naszykuję porodowo - mam w planach jakas muzyke relaksacyjna, jutro dopkauje sluchawki do walizki
We wtorek mam polozna to dopytam, czy jest opcja porodu w wodzie, ale watpie, bo pewnie ze wzgledu na cc na koncie beda chcieli mnie monitorowac. Aczkolwiek ja chcialabym byc mobilna jak cos. Moze bym ten plan porodu rozpisala hmm -
nick nieaktualny
-
U mnie też się uspokoiło po gorącym prysznicu i nospie, ale powiem wam, że wszystko mnie boli, mała nadal spokojna w brzuchu, przespalam się trochę, ale generalnie to były regularne dłuższe skurcze przez parę h więc mega jestem zdziwiona🙊
-
nick nieaktualnyCzarna kawa ,całe szczescie,ze nie przespałam Twojego porodu. Ufff
Piszecie o wodach,zalecenia sa takie zeby w przypadku odejścia wod zglosic sie do szpitala a w przypadku chluśniecia zapierdalac tam.
Opieka w szpialu...ja mialam cudowna,jedna czarownica sie trafiła no ale cala reszta ludzi bajka.
Czarna_kawa, Messy92, mikaja lubią tę wiadomość
-
Karola, to się uśmiałam z tego zapierdalania🤣 i zamiast spać to ja oczy jak 5 zł🙊🤯Mira śpi obok jak susel, mąż ledwo przytomny pojechał do pracy, a ja jak powinnam odsypiac bóle i wyspać się na zapas, bo różnie może być to leżę 🙄
A jak Ty się czujesz? Jak ten błędnik? Jak Stachu? Może jakaś fota na osłodę mojego skurczowego fałszywego alarmu😬 -
Witamy się z rana w nowym tygodniu
Śpię chyba za Was. Idę zaraz robić kawkę, potem zakupy, mąż jedzie na basen z siostrzencem i a potem robimy kącik dla Małego w naszej maleńkiej sypialni 😁 może jak już poczuje że ma swój kąt wyjdzie 😂
Czarna no to już mogą być ostatnie godziny. Byle długo nie trwało bo idzie dostać do głowy. Silna babka z Ciebie też tak bym chciała nie panikować 😘 odpoczywaj ile wlezie i ile Mira da!
XGRIL 😋😋😋😋 dziś wstałam w dobrym humorze 😁 a Ty jak tam 😁 w sumie jeszcze 4!mam nadzieję że nic nie zmieni, za dużo nas na te wydobyciny czeka 😂
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 06:27
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana mi zaczyna szaleć cukier na czczo mimo insuliny głupieje już... Nie wiem czy to znak że coś się będzie dziać. Dobrze ze w czwartek jadę do diabetologa
-
33Sylwia,zebys wiedziała, że idzie dostać do głowy, szczególnie po takiej akcji jak wczoraj serio, naprawdę byłam przekonana, że się wszystko rozkręcić, bo ja z tych niepanikujących i czekam zawsze,ale wczoraj to dosłownie siedzieliśmy w salonie z torbami. Wzięłam ten prysznic, potem nospe i dalej czekaliśmy, dopiero za jakiś czas te skurcze zrobiły się o połowę krótsze i w sumie sama zdecydowałam, że kładziemy się spać, a w razie czego będę budzić męża i teściową.
Sylka, gratuluję i ja się witam w 38tc więc wio akcjo😬👌Sylka135 lubi tę wiadomość