Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope ja to miałam taki pasek wsadzony do pochwy na 24h. Taki jakby tampon ale cholerstwo tak mi wszystko podrażniło ze szok
Przy SN po cc nie stosują już tego bo nie mogą niby chociaż widziałam na grupach ze niektóre szpitale tego używają. Nie mój jednak i dobrze. -
Sylwia, Ciebie to znienacka weźmie!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
33Sylwia wrote:Chyba nie urodze do grudnia. Zero skurczy! Brzuch nie opada nic.
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Antek i Stachu są do siebie bardzo podobni,jak bliźniacy
Widzicie? Baloniki,oksy i nic nie idzie,a Wy sie seksu bałyście😍Ja organizm nie jest gotowy to choćby bskały srały nic nie pójdzie.
Mikaja przegapiłam zdjecie 😞
-
nick nieaktualnyMy czekamy na położna,ma byc pierwsza wizyta,troche późno no ale...jakos daliśmy rade bez niej😂Stary Młodego sam kąpie,sam przewija,dwójeczka nie jest mu obca,wozka na spacerze nie da mi poprowadzic a w sklepie jak nam facet tyrpnął wózek z Małym to myślałam ze mój mu łeb urwie. Jakas taka kwoka ze starego.
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:My czekamy na położna,ma byc pierwsza wizyta,troche późno no ale...jakos daliśmy rade bez niej😂Stary Młodego sam kąpie,sam przewija,dwójeczka nie jest mu obca,wozka na spacerze nie da mi poprowadzic a w sklepie jak nam facet tyrpnął wózek z Małym to myślałam ze mój mu łeb urwie. Jakas taka kwoka ze starego.
Cieszy się i jest dumny z synusia, pewnie będzie Jego oczkiem w głowie 🥰😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Jadę na szkolenie na szczęście klimatyzowany trajtkiem (taki autobus na prad jak by ktoś nie wiedział 😁) i jak mi nie powiedzą czegoś ciekawego na tym szkoleniu to się wkurze bo dopiero wyszłam z pod prysznica a już cała spocona jestem 😐
-
Jaaaa, za 2 tygodnie o tej porze już reż będę mieć przy sobie takiego Szkraba ❤️😍 ciekawe, ile z Was już będzie po wtedy 😋
mikaja lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wròżę Ci ten piątek, że zacznie się u Ciebie coś konkretnego dziać 😎Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Jaaaa, za 2 tygodnie o tej porze już reż będę mieć przy sobie takiego Szkraba ❤️😍 ciekawe, ile z Was już będzie po wtedy 😋
Możliwe że ja 🤭Aska1994, mikaja lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Dzisiaj spałam 4h w sumie, bo na górę poszłam kolo 23, a ok północy z powrotem byłam na dole bo mąż tak chrapał, że nie słyszałam, co mam w słuchawkach
Na dole do 1:30 i wróciłam, jak mu się uspokoiło ;p i zasnęłam i pospałam do 5. Rewelka... obudziłam się i już nie mogłam zasnąć i rozmyślałam o tym, jakie to jeszcze nieszczęścia mogą się stać i komplikacje
Młody o 6:30 do nas zawitał i tak oto nie śpię. Leje jak z cebra dziś, ale ciepło i parówka okropna - nic ten deszcz nie chłodzi, bo też taki mega ciepły, że aż jestem w szoku - własnie wróciłam z mama z zakupów.
Stała za nami z Lidlu kobita z 2 rzeczami, ja pełny wózek, ale pierdziele - nie puściłam ;p mnie nikt z brzuchem nie puszcza w tej ciąży -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Też to samo pomyslałam, myslalam ze to zdjecie mojego Stacha😂
Widzicie? Baloniki,oksy i nic nie idzie,a Wy sie seksu bałyście😍Ja organizm nie jest gotowy to choćby bskały srały nic nie pójdzie.
Mikaja przegapiłam zdjecie 😞
No i otóż to. Jak nie ma impulsu hormonalnego od dziecka do przysadki matki, to dupa zbita i tyle. Tak uważam i zdania nie zmienię.
Wszelkie - "ja zrobiłam to i zadziałało" uważam za zbiegi okoliczności z naturą
Podrzucę fotkę jeszcze raz do wieczora, o
https://zapodaj.net/images/0da29d17309d3.jpgAska1994 lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Okazuje sie ze Mały nie przybrał i ma tyle co w dniu wypisu, trza do lekarza 🙄
-
Karola, a może kwestia wagi samej w sobie? Wystarczy, że są inaczej wytarowane i o, mamy sporą różnicę.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥