Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
X się posikała ze stresu na rozmowie i narobiła paniki, że jej wody odeszly 🤣 (wybacz, X, bez obrazy 😁😁)Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
To moim zdaniem nie ma się czym przejmować, bo ważniejsze jest, żeby ważyć w ten sam sposób. Więc jeśli 2 razy chociaż ważyliście się z Młodym i była różnica na +, to bym sobie uwagi położnej do serca nie wzięła 😉 a jak jeszcze mówisz, że na krzywych panelach postawiła, to już w ogóle... A jak żółtaczka u Stacha?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyZnowu nam wychodzi 3100🙄
Aska mial.na bank bo byl zolty jak chinczyk,teraz mu schodzi,wiec go karmilam non stop,w nocy co godzine zeby mo z wagi nie zjechal. Jeszcze uslyszalam zw moze mam malo wartosciowy pokarm,jak go butelka chcieliśmy dokarmic to wypił 10 ml i rzygał z przejedzenia.I tak ze trzy razy.
Mikaja mam zglosic sie do 24 h do lekarza. Zapisalismy go na jutro. Wkurza mnie to bo tylko syfu sie nałyka w przychodni. Tak sa niby zdrowe dzieci no ale miejce jest mało przyjazne organizmowi noworodka,jeszcze w upał -
Karola ale w szpitalu maja inna wagę i położna przynosi inna wagę i może wyjść niby tak samo
Moja mi powiedziała żebym nie zwracała zbytnio uwagi na ten pierwszy pomiar bo wiadomo że to nie jest ta sama waga
-
nick nieaktualnyPrzesadzaja z tym przybieraniem na wadze. Powinni dac dziecku trochę więcej czasu żeby laktacja zdazyla się rozkrecic a nie wmawiaja słabo jakość mleka i każą dokarmiac mm i psuja tym cale karmienie... Wkurza mnie to. I potem dziwic się ze mlode matki odpuszczaja
-
Hej dziewczyny przewoza nas do innego szpitala. Dopóki mała nienauczy się jeść samodzielnie będziemy musieli zostać. Ale ważne że jest zdrowa 😘😍
Eluska, Casjopea lubią tę wiadomość
-
I ja po wizycie mój jest malutki bo ma coś 2kg podobno wody ok itp wszystko ok ale będzie drobniutki głowę też ma mniejsza podobno ale u mnie wszystkie miały małe łby pamiętam jak matka moja szukała mikro czapek na początek i ciuchy miałam na wczesniaka od koleżanki. 🤔 Choć zawałem bym skończyła bo pierw się jebla i powiedziała że 1500😱😱 ale wszystko ok. Może to być też wina insuliny bo na insulinie mniejsze dzieci się rodzą albo bolsze albo w tą albo w tą stronę to idzie. Luteine. Mam tylko do końca tego tyg i odstawiamy w poniedziałek. zialej. Jutro ktg
-
Kamsza wrote:Hej dziewczyny przewoza nas do innego szpitala. Dopóki mała nienauczy się jeść samodzielnie będziemy musieli zostać. Ale ważne że jest zdrowa 😘😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 12:17
-
Adria wrote:I ja po wizycie mój jest malutki bo ma coś 2kg podobno wody ok itp wszystko ok ale będzie drobniutki głowę też ma mniejsza podobno ale u mnie wszystkie miały małe łby pamiętam jak matka moja szukała mikro czapek na początek i ciuchy miałam na wczesniaka od koleżanki. 🤔 Choć zawałem bym skończyła bo pierw się jebla i powiedziała że 1500😱😱 ale wszystko ok. Może to być też wina insuliny bo na insulinie mniejsze dzieci się rodzą albo bolsze albo w tą albo w tą stronę to idzie. Luteine. Mam tylko do końca tego tyg i odstawiamy w poniedziałek. zialej. Jutro ktgurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
No no wszystko ok tylko sie troche przeciagnelo bo ja oczywiscie zaczelam ryczec i panikowac. Boooze jaka sierota ze mnie. Musielismy wszystko omawiac, co beda robic w razie wu jak zaczne sie telepac podczas cc bo powinnam byc spokojna a nie zeby mi cisnienie skakalo. AAa nooo i wezma mnie z samego rana jako pierwsza zebym nie siedziala nie wiadomo ile i panikowala i wkurzala wszystkich
Termin mam na czwartek czyli pojutrze, jestem juz obsrana na maksa. Mala dalej z glowa do gory, wazy 2977g. Ehh.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:No no wszystko ok tylko sie troche przeciagnelo bo ja oczywiscie zaczelam ryczec i panikowac. Boooze jaka sierota ze mnie. Musielismy wszystko omawiac, co beda robic w razie wu jak zaczne sie telepac podczas cc bo powinnam byc spokojna a nie zeby mi cisnienie skakalo. AAa nooo i wezma mnie z samego rana jako pierwsza zebym nie siedziala nie wiadomo ile i panikowala i wkurzala wszystkich
Termin mam na czwartek czyli pojutrze, jestem juz obsrana na maksa. Mala dalej z glowa do gory, wazy 2977g. Ehh.
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:No no wszystko ok tylko sie troche przeciagnelo bo ja oczywiscie zaczelam ryczec i panikowac. Boooze jaka sierota ze mnie. Musielismy wszystko omawiac, co beda robic w razie wu jak zaczne sie telepac podczas cc bo powinnam byc spokojna a nie zeby mi cisnienie skakalo. AAa nooo i wezma mnie z samego rana jako pierwsza zebym nie siedziala nie wiadomo ile i panikowala i wkurzala wszystkich
X to na ile przed tp będziesz mieć cc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 12:46
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]