Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
JaSzczurek wrote:Dzisiaj 39+2 i wciąż żadnych oznak zbliżającego się porodu.
JaSzczurek jestem z Tobą! Nie lenimy się, nosimy brzuchy! Wszak to "dopiero" 39 tydzień... Oznak brak. Wczoraj chłop mój zabrał mnie na wycieczkę na zamek w Czersku. Wlazłam dziarsko po schodach na wieżę, zlazłam i co? I gónwo.JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Oooo, też nienawidzę imienia Magda! Okropne imię, mega źle mi się kojarzy. Zaraz na drugim miejscu jest Iza.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Cześć Dziewczyny melduję że żyje i psychicznie zdecydowanie lepiej sie czuje. Przespałam kilka godzin oczywiście z pobudka i co 3 godziny na sprawdzanie tętna dziecka. O 22 dostałam na salę lokatorke więc jest do kogo gębę otworzyć. Na obchodzie się nic nie dowiedziałam bo lekarka ma tylko dyżur nic nie wie jutro sie okaże co dalej.
Poszlam do automatu po kawę wrzuciłam 10 zł dostałam kawę i 20 zł reszty 🤣 o siedzę sobie przed budynkiem w cieniu i jest bosko 😁
Idę zaraz znaleźć jakieś schody i będziemy się ruszać może coś to da 😁JaSzczurek, AgaSY, Aska1994, KasiaLukasia, Drobinka91, tka_aa, anngelikamarta, Eluska, mikka86, Czarna_kawa, Sylka135, mikaja lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie wstawialam zdjęcie w gaciach, więc macie z dziś. Ciężko mi stwierdzić czy opadł, bo jest taki dziwny kwadratowy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3bf4f18e582.jpg
Nie cytujcie ze zdjęciem proszę, potem wywalęKasiaLukasia, xgirl, Eluska, Czarna_kawa, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Wg mnie masz dość wysoko brzuch, ale faktycznie taki hmmm kanciasty 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Bo mu spieszno do babci było... klozetowej 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Dzień doberek 😊
Lidzia, super, że już jest lepiej 🙂
Co do pogody, całe szczęście, że to tylko dziś ma być taki hardcore i znowu ochłodzenie..
W ogóle chyba coś powolutku zaczyna się dziać u mnie, pomijam wyjątkowo kiepską noc (siku co chwila, bóle brzucha i też kolan i ud (🤷♀️), zgaga ale taka, że za przeproszeniem miałam wszystko w buzi i musiałam myć zęby w nocy,pociłam się jak świnka, to teraz jeszcze zauważyłam, że chyba zaczął odchodzic mi czop? Nie wiem jak powinien wyglądać i wiem, że to może trwać długo , ale no jest coś inaczej.anngelikamarta, Emma_, Aska1994, Eluska, Czarna_kawa, Sylka135 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LidziA89 wrote:Cześć Dziewczyny melduję że żyje i psychicznie zdecydowanie lepiej sie czuje. Przespałam kilka godzin oczywiście z pobudka i co 3 godziny na sprawdzanie tętna dziecka. O 22 dostałam na salę lokatorke więc jest do kogo gębę otworzyć. Na obchodzie się nic nie dowiedziałam bo lekarka ma tylko dyżur nic nie wie jutro sie okaże co dalej.
Poszlam do automatu po kawę wrzuciłam 10 zł dostałam kawę i 20 zł reszty 🤣 o siedzę sobie przed budynkiem w cieniu i jest bosko 😁
Idę zaraz znaleźć jakieś schody i będziemy się ruszać może coś to da 😁LidziA89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od rana odchodzi mi czop może coś się ruszy 😁
Czarna_kawa, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Lidzia, Hope, trzymamy kciuki za Wasze akcje 🙂
Drobinka, możesz już przestać zaciskać nogi, Olek teraz możesz wyjść 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
A ja mam taki niedorozwój umysłowy teraz, że aż masakra. Na ostatniej wizycie nawet nie zapytałam, czy mam się zgłosić na porodówkę czy na patologię czy gdzie 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
No nie wiem o co chodzi z tymi kolananmi. 🤷♀️😅
Wiem wiem, nie zaciskam już nóg, niech się dzieje co ma się dziać. 🙂 tylko to takie "straszne", że to może być już, a jednocześnie w końcu na to cały czas czekałam 🤷♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
U mnie trochę inna sytuacja, ale Ci3 rozumiem. Niby wiem kiedy, ale jak sobie pomyślę, że za 8 dni będą mnie ciąć, to się stresuję. Cieszę się, że będę już po i nie mogę się doczekać, ale stres narasta 😔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:A ja mam taki niedorozwój umysłowy teraz, że aż masakra. Na ostatniej wizycie nawet nie zapytałam, czy mam się zgłosić na porodówkę czy na patologię czy gdzie 🙄
Aska1994 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
LidziA89 wrote:Od rana odchodzi mi czop może coś się ruszy 😁
-
W poprzednim szpitalu osobno są przyjęcia na patologię, a osobno na porodówkę 😂 a w tym nie mam bladego pojęcia 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:U mnie trochę inna sytuacja, ale Ci3 rozumiem. Niby wiem kiedy, ale jak sobie pomyślę, że za 8 dni będą mnie ciąć, to się stresuję. Cieszę się, że będę już po i nie mogę się doczekać, ale stres narasta 😔
Szczerze mówiąc, chyba wolę tą niewiedzę, niż znać termin tak jak Ty i myśleć o tym i się stresować, więc nie zazdroszczę. 🙈 A tak to jak coś ruszy to ruszy i tyle. Choć ma to też swoje plusy, przynajmniej możesz się w miarę psychicznie na to nastawić 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️