Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj na obiad pieczona cukinia, pieczone pałki z kurczaka na ostro, żółta fasolka szparagowa i ryż. Plus krem z warzyw. Mała zjadła taką ilość tego wszystkiego plus rano owsianka z karobem i bananem oraz w ciągu dnia całe wielkie jabłko, że pomijając gigantyczną kupę to tylko cały dzień biega i pierdzi 😂
KasiaLukasia, Adria lubią tę wiadomość
-
Adria wrote:A ja wam powiem ze w tej holandi to jest hujnia w huj .moja sis miała CESARKE okazało się ze straciła dużo krwi bo 1,5 litra .Ale to jeszcze nic podobno łożysko było umiejscowione gdzie indziej .Kurwa chodzisz na prenatalne ...W pl masz na każdym papierze łożysko gdzie ja mam tylną ścianą a tu takie kurwa coś...najlepsze jest to ze ostatnio nawet dziecka zmierzyć i zwą
Żyć nie mogli podczas usg .Dramat
Coś wiem o prowadzeniu ciąży w Nl 🙄 Ja przez pół ciąży się bałam o szyjkę,bo nigdy nie sprawdzali.Jest dużo plusów ale i minusów prowadzenia ciąży w tym kraju...Zdrowia dla siostry Adria.
Drobinka91 kciuki mocne-może to jeszcze dziś
Eluśka piękna córeczka
Xgirl no nie sądziłam,że się do tego przyznam ale prawda jest taka,że na pewno będę tęsknić za starym życiem...Jednak świadomie zdecydowałam się na dziecko i się z tym liczyłamMam nadzieję jednak,że macierzyństwo mnie na Maxa uszczęśliwi
Eluska lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 hihi skurcz za skurczem widzę
Powodzenia
-
LADY_DIOR do tego nawet glukozy robionej nie miała a na ostatnim usg nawet nie zmierzyli dzieciaka powiedzieli ze się nie da miał ważyć ok 3000 a warzyl 3600 porażka
-
Lady_Dior wrote:Drobinka91 hihi skurcz za skurczem widzę
Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 18:09
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Noo coś tu się ewidentnie dzieje 😁 Mój zapis był prosty jak strzał z bata nie licząc częstych ruchów dziecka
-
Messy92 wrote:Drobinka szykuj sie
moje ktg tak wyglądało jak rodziłam. Ja sobie odpuściłam nie liczę już na poród, przyjdzie to będzie i tyle. Pogoda do dupy , cały tydzień ma taki u nas być potem upały.
Poza tym to idealny czas na poród i połóg. -
Hej!
Ja dzis po ktg, zapis idealny, wszystko okej. Skurczy zerodzis 37+4. Lekarka do ktorej chodze na usg kazala sie zglosic w 38 tc na oddzial, lekarz z IP (buc niesamowity) kazal przyjsc za 7 dni na ktg. Juz cholera wie co robic. Zapytam o zdanie prowadzącego, zobaczymy co powie. Generalnie czuje sie spoko, staram sie duzo łazic, moze dziecię zechce wyjsc jednak szybciej samo ;/ Mam wrazenie, ze gdyby nie cukrzyca i cisnienie to bym przenosila te ciaze, chociaz straszyli porodem przedwczesnym.
Drobinka powodzenia! -
Casjopea wrote:No co Ty mówisz, pogoda jest zajebista! Koło 20 st, nie za dużo słońca i nie za dużo wiatru, a wieczorem deszcz. Pomidory mi rosną jak szalone, a może i łąka w końcu odbije.
Poza tym to idealny czas na poród i połóg.
Jaki deszcz? Gdzie? Ja deszczu już z miesiąc nie widziałam, ni kropelki 😔 i musimy już wodę oszczędzać, bo w studni mało, a my tylko ze studni mamy...
ALE! Podobno w środę ma padać i być burza. Jak tak będzie, to na pewno wyjdę wtedy do domu, bo z Cypkiem wyszliśmy właśnie w taką pogodę. Mieszkaliśmy w bloku jeszcze, brama garażowa nie działała, winda nie działała, wychodź na 3 piętro 2 dni po cesarce, a w mieszkaniu sobie nawet herbaty nie zrobisz 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wyślij trochę...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥