Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia no tak to już jest z tymi maluchami, że kradna nasze serca na cale życie i mimo gorszych chwil spojrzrzysz na ta mała istotę i czujesz przypływ miłości i cierpliwości 😉 mnie moja właśnie obudziła ale i tak ja kocham 😋
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aska1994 wrote:Wciągasz gluty dziecka buzią do takiej rurki
KasiaLukasia, 33Sylwia, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaly w nocy chciał cycka co 30 min z zegarkiem w ręku. Mędził i zrzedził a jak dostał cycka to szedł w kime .I tak od 23 do teraz. Ja mu dam...
Ma.taki album na wszystkie wydarzenia łącznie z pierwsza kupką na nocnik. Przysięgam ze na ostatniej strone spisze wszystkie daty takich dzikich nocy i np w 15 rocznicę bede go budzić trąbką co 30 min ,cała.kurwa noc
A.ze to wakacje będą....juz nie moge się doczekaćLidziA89, Kamsza lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Przysięgam ze na ostatniej strone spisze wszystkie daty takich dzikich nocy i np w 15 rocznicę bede go budzić trąbką co 30 min ,cała.kurwa noc
Sorry wiem, ze Tobie nie jest do smiechu.
A co Ci corka i kot zawinili? -
nick nieaktualnyCórka krązy na trasie nora-lodówka i ciągle gada ze nie ma co jeść a kot jak tylko dziecko kwiczy to lata pod nogami.To jest asystentka we wszystkim co sie robi przy dziecku. I teraz tak,niewyspanie+ głeboka noc+ryczace niemowle+kot pod nogami=gleba
-
nick nieaktualny
-
My bylismy wczoraj popoludniu ze znajomymi w restauracji. Suuuper bylo, znowu moge sie smiac, rana juz tak nie dokucza. Po jakichs 3h zaczelismy sie zbierac. Maz zabral Mala do domu a ja poszlam z kolezanka na spacer i na zajebisty serniczek, ktorego nie jadlam od pazdziernika❤️ Gadalysmy o seksach, sraniu i takich tam😂😂 W ogole zapomnialam, ze matka jestem, super sie rozerwalam
Sylka135, Eluska, KasiaLukasia, kinga27.30, mikka86, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTyle dobrze z zdążyłam sie ogranac z paznokciami itp. Wole sie czuc jak zadbane gówno 😂
Aska czekamy na dziecko!
KasoaLukasia Twoje teksty to mnie tak śmieszą ,ze pojecia nie masz. Zawsze sie opluje ze śmiechu😁
Casjo super ze przestłaś gnić. Gnicie za życia nie jest fajneKasiaLukasia, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Oddam dwójke dzieci i kota😑
-
nick nieaktualnySylka135 wrote:KarolaJJJ a jak teściowa? Stasiu skradl serce babci?
Teściowa go non stop nosiła jak sie darł wiec mialam jak sie wykąpac i zrobić obiad. Za ponad tydzien znowu wpada ale juz nie na jeden dzien a na 3.