Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajtolo wrote:I warto słuchać położnej, mówiła mi kiedy mam nabrać powietrza i kiedy wydłużać parcie i od razu były efekty. Przy 9 cm mówiła mi żebym się położyła na prawy bok żeby kość ogonowa nie przeszkadzała w parciu i też dużo lepiej się tak parło niż leżąc na plecach.
Kajtolo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Casjo a da sobie jeszcze ściągnąć?
xgirl, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie męża na śniadanie wysłałam. Jestem tak głodna, że wolę na to nie patrzeć 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
W nocy gadały, a teraz będą spać 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wciągasz gluty dziecka buzią do takiej rurki.
Ja, nie chwaląc się, mam zamiar dzisiaj wylegiwać się na stole operacyjnym i poznać kolejnego mężczyznę mojego życia 😁33Sylwia, Kamsza, Sylka135, xgirl, Eluska, KasiaLukasia, Casjopea, mikka86, LidziA89 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
tka_aa wrote:Adria, rozumiem Twój złowieszczy plan związany z imprezową oszczędnością, ale z grzeczności nie wpieprzaj sie w kolejkę = Kasia, ja i dopiero Ty na porodówkę ;p
Zresztą mały też się wkurwia że miejsca nie ma tam
A po 3 nie chce być ostatnia
Po 4 zostało mi 19 dni do porodu to mało 🤔
Po 5 żniwa za pasem i zaraz starego będę odciągnąć od pracy a tu wychodzi ze znowu może być lapanka co zabierzesz pomiędzy deszczem to twoje...
Właśnie stary ładuje świnie na sprzedaż... Nic się nie dzieje pozatym że łeb mnie boli jakby kto mi pierdolnol w tył bejzbolem -
Dziewczyny przepraszam Was! Ale Leon skradł moje serce na dobre, jest absorbujacym maluszkiem od pierwszej chwili. Jesteśmy w domu, teraz właśnie odpadł nam pępek 😁
Wszystkim już po gratuluję z całego serca 😘 a tym przed życzę spokojnego i bezpiecznego porodu 😘 i dużych radości! ♥️
Nie mogę się nadziwić jak taki Mały ktoś potrafi zmienić wszystko ♥️♥️♥️Kamsza, Sylka135, xgirl, Eluska, Casjopea, mikka86 lubią tę wiadomość
-
Możecie obstawiać; znowu trafię na jeden wielki boom czy do trzech razy sztuka i tym razem będzie spokojnie?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Możecie obstawiać; znowu trafię na jeden wielki boom czy do trzech razy sztuka i tym razem będzie spokojnie?
-
Czekam na izbie. Ale miejsce na porodówce już mam na pewno, także dzisiaj powitam syna 😃
Sylka135, Eluska, KasiaLukasia, 33Sylwia, Casjopea, JaSzczurek, tka_aa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualny