Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmmmm to ja chyba jakaś dziwna jestem jeżeli chodzi o CC
Bólu brak , od drugiego dnia funkcjonuję normalnie , krwawienie bardzo małe - większe mam przy zwykłej miesiączce - nie wiem czy oni mnie tam w środku tak bardzo wyczyścili ........ 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
xgirl lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Casjo ja myslalam ze Ty juz masz 40 tc a tu dopiero 38?
No 38 dopiero.. Dopiero albo i jużNie byłam nastawiona na tak długo trwającą ciążę, córka na tym etapie była już na świecie 😜 Wszyscy wokół mi mówili, że wysoce prawdopodobne, iż urodze podobnie
-
Btw przypomniała mi się taka laska, która uczyła mnie motac chuste.. Ma piątkę dzieci, każde było wczesniakiem (tak średnio z 32tc), z każdym w ciąży leżała na patologii przynajmniej kilka tygodni, a potem na noworodkach i jeszcze każde jest alergikiem. Poza pierwszym każde karmila cycem po 2 lata (2 lata i następna ciąża). Żadne też nie jest z przypadku. Laska ładna, szczupła, zadbana, bawi się w te chusty itd. Cycuszki małe, eleganckie. Jak na nią patrzyłam i słuchałam o czym ona do mnie rozmawia to uznałam, że jest przybyszem z innej planety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 08:55
-
Casjopea wrote:Btw przypomniała mi się taka laska, która uczyła mnie motac chuste.. Ma piątkę dzieci, każde było wczesniakiem (tak średnio z 32tc), z każdym w ciąży leżała na patologii przynajmniej kilka tygodni, a potem na noworodkach i jeszcze każde jest alergikiem. Poza pierwszym każde karmila cycem po 2 lata (2 lata i następna ciąża). Żadne też nie jest z przypadku. Laska ładna, szczupła, zadbana, bawi się w te chusty itd. Cycuszki małe, eleganckie. Jak na nią patrzyłam i słuchałam o czym ona do mnie rozmawia to uznałam, że jest przybyszem z innej planety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 08:58
-
nick nieaktualnyXgirl moglo Cie zabolec bo jezeli oszczedzałas ta partie miesni to jest nierozruszana. Musisz uzywac delikatnie brzucha ale sie nie szarpać. Ogólnie nie powinnaś sie ruchowo juz oszczedzac bo porobią sie zrosyy w nieuzywanych partiach,co juz odczuwasz. Ale oczywiście nie podnosiś ciezko i nie trenuj na siłowni😂 to nie ten czas.
Casjo a ja po kp bede miala suty wieksze niz cycki. Ewentualnie cos w stylu dlugich sutów wystajacych z pustych,wiszących worków(byłe piersi) -
nick nieaktualnyX ludzie czesto maja duzo dzieci i zyja skromnie(nie biednie) ale szczęśliwie. Da się tak życ. Jak jest duza rodzina to te wszystkie przedmioty czesto sa zbędne. Za to ludzie z jednym dzieckiem.czesto zasypyja dzieciaka przedmiotami a nie maja dla niego czasu. A w duzej rodzinie zawsze ktos ma dla kogos czas i to jest cudowne
Eluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha, JaSzczurek ma zdecydowanie fanklub! 😁 ja tez z niego... także tak.
Nierozpakowanym życzę szybkich i jak najmniej bolesnych rozwiązań a tym, które już maja maleństwa przy sobie dużo sił, cierpliwości i zdrówka 😊
Nie chciałam Wam się tu wtrącać. Arashe a później Angelika mnie zmusiły, rozbawiło mnie to z fanklubem 🤷🏻♀️xgirl, JaSzczurek, Angelika1313 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyJa mam trójkę rodzeństwa. Moja mama zawsze pracowala. Zylismy skromnie, ale nie czuję żeby czegoś mi brakowało 😉 dzieki temu relacje z ludźmi sa dla mnie ważniejsze niż przedmioty. Uwielbiam moje rodzeństwo i czas w którym się wszyscy razem spotykamy. Dlatego bardzo zależało mi żeby moja córka miała rodzeństwo😉
Casjopea lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Moze za dwa dni skapnie się ze tak nie wolno matce robic🙄
Noo mam taką nadzieję. Bo w nocy to chodzę już na autopilocie 😁😁. Mój mąż już nawet nie słyszy że mała płacze. Wcziraj np usłyszałam,, mała chyba była spokojna w nocy co? " a ja ledwo na oczy już widziałam 🙄🙄JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Mikaja, Aśka (któraś jeszcze miała już kolejna cc?) czy cieli Was w tym samym miejscu?
P. S. Ja bym chciała mieć 3, ale to zależy jak będzie po tym cc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 09:37
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyKamsza wrote:Noo mam taką nadzieję. Bo w nocy to chodzę już na autopilocie 😁😁. Mój mąż już nawet nie słyszy że mała płacze. Wcziraj np usłyszałam,, mała chyba była spokojna w nocy co? " a ja ledwo na oczy już widziałam 🙄🙄
Mikaja zniknęła,normlanie pomyslałabym,ze poszła rodzić no ale to mało prawdopodobne🤷♀️ -
Karola ja sie nie oszczedzam, normalnie juz smigam😁 Powinnam wstawac ,,normalnie"? Bo ciagle robie to bokiem Bo w sumie nie wiem czy to nie za duze obciazenie dla brzucha by bylo.
Dziewczyny jasne, kasa nie jest najwazniejszaJednak piatka dzieci.. Kurcze jednak ja bym podziekowala. Ale to tylko moje zdanie
-
nick nieaktualnyNo musisz rozruszać ten brzuch.Wstawaj tak zeby go nie szarpac ale zeby go używać.Mozesz z pozycji lezacej podnosic sie pomagajac sobie chwytem za noge/kolano. W brzuchu kazdy etap gojenia jest inny. Inaczej boli skóra inaczej mięśnie wiec jak poruszyłas tkanke to ją czujesz ale nic Ci sie nie rozerwie nagle