Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie od 8 do 13 trzymali na oksytocynie i dupa, po końskich dawkach ani jednego skurcza. Już odłączyli.Jedynie głowa mnie rozbolała,jest mi słabo i w oczach mi się mieni. Żadne baloniki i oxy na mnie nie działają. Jutro powtórka,jak będzie to co dzisiaj to CC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 14:26
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a wiecie może co się dzieje, jeśli główka nie chce wejść do kanału? Jest w ogóle szansa na poród w najbliższych dniach, jeśli ten łepek nie chce utknąć w kanale? Jest cały czas nisko w macicy, nad samą kością łonową, ale nie schodzi. Już 40+7 (41+2 w Norwegii) mamy na liczniku. Czym w takim wypadku wywołują poród? Czytałam, że to główka naciskając na szyjkę wywołuje rozwarcie itp.
Messy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLidzia super ze wracacie do domku. Ja jestem na mega wkurwie. Tyle czasu spedzilam w tej glupiej poradni. Oczywiście musiałam się zadeklarować ze bede rodziła u nich w szpitalu. Rozwarcie na 1 cm, skurczy i innych oznak zbliżającego się porodu brak a ona zamiast wypisać mi skierowanie na cc jak mowila mi moja gin to powiedziała, że mam przy do sz4w dniu terminu i dalej będą ustalać jakie będą kolejne kroki. Nosz kur.. a tak mi mowili ze tej ciąży nie moge przenosic.l ze to takie niebezpieczne. A Maly ma już 3900 dobrze ze przez ten czas tylko 200 g przytyl
-
JaSzczurek wrote:Dziewczyny, a wiecie może co się dzieje, jeśli główka nie chce wejść do kanału? Jest w ogóle szansa na poród w najbliższych dniach, jeśli ten łepek nie chce utknąć w kanale? Jest cały czas nisko w macicy, nad samą kością łonową, ale nie schodzi. Już 40+7 (41+2 w Norwegii) mamy na liczniku. Czym w takim wypadku wywołują poród? Czytałam, że to główka naciskając na szyjkę wywołuje rozwarcie itp.
U mojej bratowej 41+5 zrobili cc bo główka nie zamierzała wejść w kanał rodny 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Dalej mnie rozśmieszają z tymi zaleceniami odnośnie diety matki karmiącej. Tu też mówią, żeby nie jeść wzdymających rzeczy ani uczulających. Czyli, wnioskując po ich posiłkach, kalafior nie wzdyma, a pomidor nie uczula?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wracamy do domu na oddziale brak miejsc masakra kurwa... A i mam hipotrofika nie wiadomo dlaczego mały jest taki mały mam jutro dzwonić rano na oddział umawiać się kiedy mnie przyjmą. Masakra to mało jestem załamana no chyba że poród się zacznie...
-
nick nieaktualny
-
Chyba mój gin sie wkurzył ma mnie. Zadzwonilam do niego co robix itp czy zgadzac sie na imdukcje czy jak. To odnioslam wrazenie ze uwaza ze przesadzam. Tekst powiedzial ze dla mnie pani przerazenie wagą nie jest żadnym wyznacznikiem. Proszę mi o takich rzeczach nawet nie mówić....
Wkurwiona jestem. -
mikka86 wrote:Mnie od 8 do 13 trzymali na oksytocynie i dupa, po końskich dawkach ani jednego skurcza. Już odłączyli.Jedynie głowa mnie rozbolała,jest mi słabo i w oczach mi się mieni. Żadne baloniki i oxy na mnie nie działają. Jutro powtórka,jak będzie to co dzisiaj to CC
Powodzenia jutro -
nick nieaktualny