Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam że grupa zamknięta na fb jest czymś fajnym.pisalysmy tak z dziewczynami jak byłam w ciąży z córką. Tematy się niepowtarzaly tylko jak padł jeden temat to każda pisała w komentarzach pod spodem dlatego też niebylo bałaganu I tak jak mikaja zaproponowała najlepiej po 1 trymestrze wtedy każda będzie miała ten zły etap za sobą
-
Aa i pamiętam że żeby dostać się na wątek było pytanie o nick z forum wtedy było napisane nick i imię kto to jest bo też ciężko będzie ogarnąć kto jest kto
-
xgirl wrote:Ja zostane tu. Nie chce na FB nalezec do zadnej grupy ciazowej.
Dzieki za gratulaje
nie mow hop bo kiedy też tak mówiłam a pod koniec się jednak zdecydowałam na dołączenienie do czerwcówek 2017 na fb i to była super decyzja mamy tam grupę jak dobre psiapsi a grupa tajna i spoza uczesników nikt nie widzi kto i co tam jest.Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ja też lubie takie zamknięte grupy na fb Do dziś mam kontakt z dziewczynami, z ktorymi poznalam sie na innym forum w tematach slubnych I tak juz 6 lat mamy tę grupę, śluby dawno za nami, a teraz tematy nam się naturalnie zmienily na dzieci. Nawet jak jeszcze mieszkalam w polsce to się spotykalysmy
-
xgirl wrote:Ja zostane tu. Nie chce na FB nalezec do zadnej grupy ciazowej.
Dzieki za gratulajeurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
no ja np mam problem, żeby wrzucać zdjęcie dziecka do interntu i tego nie robie, nie mam nawet na fb czy instagramie zablokowanym tylko dla znajomych. mojego dziecka po prostu nie ma w internetach foty brzucha bez twarzy tu spoko ale na pewno nic więcej
mikaja, Ewe90 lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ja tam przyznam szczerze, ze nie mam potrzeby sie tez upubliczniac
Moj starszy w internecie istnieje tylko na moim prywatnym ig. Na fb chyba jest 1 czy 2 fotki i to u męża, ale zgodzilam sie Ja jestem cięta mocn ona wizerunek dzieci w internecie. Kuzynka mojego meza wrzuca czesto fotki swoich dzieci z przedszkola - przy okazji jest tam 10 innych dzieci. Szlag by mnie trafil, jakbym byla rodzicem tamtych dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 14:54
ines., Ewe90 lubią tę wiadomość
-
Jesli jest sie w jakiejs grupie na FB to moi znajomi widza, ze jestem w tej grupie?
Co do zdjec dzieci- tutaj moge wrzucac fotki z usg czy brzucha ale na FB nie bedzie na bank zadnego zdjecia ani teraz ani nigdy. Nie wiem jakos mi sie to nie podoba.. Jeszcze ujda jakies dwa, trzy ladne zdjecia ale mam znajome, ktore wrzucaja non stop jakies fotki swoich dzieci. -
Grupe mozna ustawic jako tajną i wtedy nie jest widoczna dla nikogo poza członkami. Nie da się jej wyszukac ani nic.
Zona kuzyna mojego meza - inna niz ta, co pisalam wyzej - ma dzieci i ostatnim razem, jak sie nudzilam i podliczylam ile ma zdjec na fb to doszlam do 1400 i przestalam liczyc 90% dzieci
Brzydkie slowo mi sie tu cisnie -
Dla mnie to jest jedna wielka porazka.. i zeby choc te fotki jakies ladne byly.. a tu takie beznadziejne brzydkie fotki z zaskoczenia, z wykrzywionymi twarzami, brudnymi ciuchami, syfem w tle. No na litosc boska..
-
A najgorsze jak jakas mamuska wrzuca fotki swojego dziecka gdzies ze zlobka i przedszkola, na ktorym sa inne dzieci! No masakra bezczelnosc… bo watpie zeby taka pytala sie kazdego rodzica czy moze foto na fb wrzucic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 15:13
-
xgirl o tym wlasnie pisalam wyzej - moj mlody ma w zlobku taki specjalny dzienniczek online i tam wrzucaja zdjecia, ale opiekunki tak robia te zdjecia, zeby tylko moj na nich byl, ta galeria jest na moim koncie do ktorego mam dostep tylko ja i zlobek. a takie wrzucanie publicznie cudzych dzieci uwazam za naruszenie i tyle.
U nas jedno zdjecie, na ktorym jest mlody wrzucil kuzyn - bo i kilka osob na tym zdjeciu jest, to sie zgodzilam, ale tak to nie ma mowy.