Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No baaa kocham to 😂😂😂😂 Teraz mogę pomarzyć..Moja siostra dla odmiany nawet tuszu nie posiada 😂😂😂
-
nick nieaktualny
-
Makijaż to moja pasja,więc robiłam to powolutku 😄 Do pracy chodziłam na 2gie zmiany to miałam szmat czasu 😉 Zajmowalam się moja buźką około godziny 😂
-
nick nieaktualny
-
LadyDior ladnemu tak i tak ładnie 😁
U mnie malowanie się to od zawsze podkład, czasami korektor, pomada do brwi, tusz i pomadka obowiązkowo bo sie gola czuję 😆czasami cienie ale to jak mam humor 😁
Mialysciw coś takiego jak takie jakby mrowienie tam na dole? 🤔Mam to od rana i mrowi co 5-10sekund jakbym siedziała na telefonie strasznie mnie to irytuje, nie wiem co to 😒Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:
Mialysciw coś takiego jak takie jakby mrowienie tam na dole? 🤔Mam to od rana i mrowi co 5-10sekund jakbym siedziała na telefonie strasznie mnie to irytuje, nie wiem co to 😒 -
anngelikamartaa wrote:Normalnie jak wibracje z telefonu, zaraz oszaleje😠
-
nick nieaktualny
-
Ja też uwielbiam się malować i teraz od kiedy Ksawery jest grzeczniejszy i dłużej śpi robię to znów prawie codziennie ( no chyba że wiem,że napewno nigdzie nie wyjdę)oczywiście mój makijaż nie wygląda tak profesjonalnie jak Lady ( piękny make up)
Lady_Dior lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jeju, ja taki makijaż to mam tylko na wesela jak ktoś mnie umaluje 😁 bardzo ładny 🙂
Na codzień maluję się tylko pudrem brązującym (ziemia egiptu- polecam!), tuszem, czasem róż na policzki, podkreślę brwi i to tyle. Kiedyś nakładałam dużo fluidu, kreski na oczach, dużo tuszu itp, cera mi się psuła to nakładałam jeszcze więcej i tak koło się zamykało, potem dałam cerze odpocząć i teraz dzięki temu nie muszę się w sumie malować, ale gdybym tego nie zrobiła słońce by się ode mnie odbijało i ogólnie nie wyglądałabym zdrowo. 😛 Chyba czas na solarium tak sobie myślę 🤔Lady_Dior lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
To ja na drugi dzień po porodzie byłam pomalowana i później codziennie, ale lekko - tusz, korektor, podkład, puder transparentny. Teraz od tygodnia nic nie nakładam, bo mam mega przesuszoną skórę na twarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 19:17
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Ja się zmagam z przebarwieniami niestety. Bez podkładu wyglądam jak salamandra (no i żul, ale o tym już pisałam rano...). Na codzień się nie maluję i straszę, ale jak już wychodzę do ludzi to bez podkładu niestety nie da rady. A szkoda wielka, bo gdyby nie plamy to cerę mam całkiem ładną (takie pocieszanie się w stylu "gdybym nie była gruba to całkiem szczupła jestem")
mikka86, Drobinka91, Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek ja bym z nia i jutro poszla ale ona sama glowy jescze nie utrzyma i jest taka troche jak worek ziemniakow. Wole poczekac az sie tu troche poprawi😆
To jest jakis fenomen z tymi grami. Chyba kazda kolezanka ma z tym problem bo maz by tylko gral i gral🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Lady ladny makijaz❤️ Ja sobie robie kreski pol h a i tak wychodza krzywe😂 Poza korektorem pod oczami czy gdzies tam na brodzie nic nie robie, w dupie mam, jestem cudna bez makijazu❤️😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 20:06
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:JaSzczurek ja bym z nia i jutro poszla ale ona sama glowy jescze nie utrzyma i jest taka troche jak worek ziemniakow. Wole poczekac az sie tu troche poprawi😆
To jest jakis fenomen z tymi grami. Chyba kazda kolezanka ma z tym problem bo maz by tylko gral i gral🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Lady ladny makijaz❤️ Ja sobie robie kreski pol h a i tak wychodza krzywe😂 Poza korektorem pod oczami czy gdzies tam na brodzie nic nie robie, w dupie mam, jestem cudna bez makijazu❤️😂