Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia (chyba?) pytałaś gdzie kupić Oball, Antek ją dostał od chrzestnej więc nie wiem gdzie kupiła ale może zobacz w smyku? Tam są z tego co wiem i ten sklep jest raczej pewny
-
A jeszcze wracając do edukacji, to przez prawie pięć lat wykładałam na polonistyce w ... Mongolii i Chinach. Po studiach zrobiłam podyplomowe z glottodydaktyki, zaczęłam doktorat i wysłali mnie na placówkę dyplomatyczną do Ułan Bator. To były czasy
A teraz gnije w korporacji. I zygam na samą myśl o powrocie do pracy i tych układów.
mikka86, Casjopea, Lullaby, Emma_ lubią tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:
Wygląda kozacko. Dodam do listy
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:A jeszcze wracając do edukacji, to przez prawie pięć lat wykładałam na polonistyce w ... Mongolii i Chinach. Po studiach zrobiłam podyplomowe z glottodydaktyki, zaczęłam doktorat i wysłali mnie na placówkę dyplomatyczną do Ułan Bator. To były czasy
A teraz gnije w korporacji. I zygam na samą myśl o powrocie do pracy i tych układów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ładna nazwa na nauczanie języka polskiego jako obcego
Skończyłam antropologię kultury i chciałam jechać na wyprawę. Ale okazało się, że jest "mało" ofert pracy dla nowych Malinowskich a kasy było brak. Wymyśliłam więc, że będę nauczać
)) I pyklo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny