Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrycja, fajnie!
My na wesele wybieramy się 5tego stycznia już przeglądam garderobę, bo moje sukienki zawsze dopasowane... teraz w żadną już nie zamieszczę brzuszka! Zastanawiam sie, czy uda mi sie szybko coś nabyć...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Noo właśnie. Z chęcią bym gi zagoniła, ale pilnie wezwali go do pracy. I tyle mam z chłopa w domu przed świętami. Zjedzie mi pewnie w porze poobiedniej...
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
kinga27.30 wrote:Patrycja, fajnie!
My na wesele wybieramy się 5tego stycznia już przeglądam garderobę, bo moje sukienki zawsze dopasowane... teraz w żadną już nie zamieszczę brzuszka! Zastanawiam sie, czy uda mi sie szybko coś nabyć...
Ogólnie to ja też już powoli zmieniam garderobę. Wczoraj kupiłam sukienkę na wigilię, przymierzam a tam taaki brzuchol, no ale trzeba się przyzwyczaić -
My też szaleć nie bedziemy, ale chociaż trochę się potupta w miejscu, spotka z rodziną, zje coś dobrego
WŁAŚNIE! Dobrze, że napomknęłaś! Ja kupiłam sobie 4 miesiące temu śliczną sukienkę z myślą o Wigilii. Była w promce, r. 34. Cholera, jak się ogarne, to pójdę zmierzyć, czy się wcisnę. Z tego co pamiętam, była rozciagliwa, bo zazwyczaj noszę 36.
Trzeba się przyzwyczaić, fajnie będzie ja się już nie mogę doczekać 5-6 mca. wtedy już pod sweterkiem bedzie ślicny brzusio, teraz jeszcze tak skromnie.
No ale Dziewczyny, jeszcze trochę i wchodzimy w 4ty miesiac
2014.06. - start
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny :*
Widzę że prawie wszystkie w świątecznym ferworze. Ja wczoraj ogarnęłam włosy i paznokcie więc przynajmniej o to się martwić nie muszę. Wlasnie stoję przy grach a mój mąż sprząta niesłychanie porostu
My w wigilię jedziemy na 13 do dziadków na szybki wigilijny obiad tam będzie cała moja najbliższa rodzina. Później na 18 przychodzą do nas mojego męża rodzice z babcią i brat. W pierwszy dzień świat jedziemy do moich drugich dziadków więc w drugi dzień świąt będę już tylko odpoczywać. Maraton niezły ale damy radę
Najbardziej się cieszę że wszystkim wkoncu powiemy tzn mamy dla rodziców i dziadków prezenty z informacją o maluch więc będzie miło
Dobrą jak to się mówi niechce ale musze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 11:48
-
Aaa no i zapomniałam napisać że też się nie mam w co ubrać wszystko się opinia na brzuchu chyba pójdę w koszuli w tym roku ale jeszcze zobaczę.
No i dla wszystkich którym będzie brakowało lampki czerwonego wina no kolacji w święta polecam wina bezalkoholoweWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 11:50
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie czasem pozwolę na piwko bezalkoholowe (Warka Radler)Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
kinga27.30 wrote:My też szaleć nie bedziemy, ale chociaż trochę się potupta w miejscu, spotka z rodziną, zje coś dobrego
WŁAŚNIE! Dobrze, że napomknęłaś! Ja kupiłam sobie 4 miesiące temu śliczną sukienkę z myślą o Wigilii. Była w promce, r. 34. Cholera, jak się ogarne, to pójdę zmierzyć, czy się wcisnę. Z tego co pamiętam, była rozciagliwa, bo zazwyczaj noszę 36.
Trzeba się przyzwyczaić, fajnie będzie ja się już nie mogę doczekać 5-6 mca. wtedy już pod sweterkiem bedzie ślicny brzusio, teraz jeszcze tak skromnie.
No ale Dziewczyny, jeszcze trochę i wchodzimy w 4ty miesiac
No dokładnie, trochę się poje, trochę pogada z rodzinką i czas fajnie zleci
No ja juz się nie mogę doczekać aż ten brzusio będzie taki fajny i mocniej widoczny, teraz już jest lekko ale już chce większy -
KarolaJJ wrote:Jakies polecasz to wino? Za mna chodzi grzane i zwariuje jak sie nie napije
Ja uwielbiam wina wytrawne tzn mam nadzieję że będą mi w ciąży smakować i takie też zakupiłam na święta. Czy będzie dobre dam znać pk świętach bo to kupiłam pierwszy raz ale w szoku jestem bo w Auchan był naprawdę fajny wybór. -
Powiem Wam, ja piłam bezalkoholowe wino czerwone i smakowało mi jak kompot wiśniowy
Jest! Moja wigilijna czerwona sukienka jedno szczęście o kroju w literę A, pasuje rewelacyjnie
Lecę kończyć piernik z masą śliwkowo-marcepanową mój uwielbia marcepan, niech poczuje moją dobroć
A jutro coś dla mnie, sałatka śledziowa z buraczkami już mi ślinianki pracują jak sobie o niej pomyślęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:24
2014.06. - start
nick nieaktualny
-
No właśnie ostatnio widziałam w rossmanie wina hmmm takie polslodkie też bym chyba na raz wypila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 14:08
-
Dziewczynki,dostałam wyniki testu...dziecię zdrowe i chyba się wyłamiemy z synkowych fluidów,bo szykuje się druga dziewuszka na pokładzie! Mój już zaopatruje się w drugi kij na adoratorów i smaki totalnie były przeciwne niż na dziewczynkę wiec stwierdzam,ze o dupę potłuc gadanie o słodkim/kwaśnym :p
xgirl, Alrauna1987, ines., kinga27.30, Magda - mbc, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny