Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rodziłam w CZKiD tu w Zabrzu i jestem bardzo zadowolona
Opieka super, szpital odnowiony, porodowka bajka i jedzenie jak na szpital też 😁
Siedzę na zajęciach, zrobiłam sobie przerwę od pisania bo mam już 6 stron a4 😒
Po zajęciach polecę jeszcze do rossmanna po tą pomadke bo do tej pory jej nie kupilam
W sensie kupiłam, ale inny nr i dopiero niedawno się kaplam😒a mówię coś mi kurde nie pasuje 🤦♀️ -
Hello z rana!
Wczoraj mój mąż wpadł na wspaniały pomysł gdy wrócił z pracy po 23 chciał być idealnym tata i spiacemu Leonowi przebrać pampka skończyło się zabawa do 1.12 i wstawanie co 1,5h-myslalam że go rozstrzelam 🙉 ale teraz stoję już na zakupach, kolejki mega duże więc szybko nie wrócę 😁 no i mimo zapałek w oczach dziwnie się cieszę na ta imprezę u szwagra 😁 chyba zwariowałam!mikka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola😂😂tyś jest dobra 😆
To ja z zakupami zawsze robię tak że mam torbę taką szmaciana większą i ją zakładam na ramię jak normalna torebke i tam ładuje, wtedy nie zapominam o niczym 😁 -
nick nieaktualny
-
Karola spotkań typu klasowych nie lubię i nie chodzę. Jestem z tych trochę dziwnych 😂😂😲
A co do zakupów to masakra z tymi wózkami 😁
Dobry patent ma Angelikamarta!
Angelikamarta Ty studiujesz dobrze zrozumiałam? Co takiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 11:15
-
33Sylwia wrote:Karola spotkań typu klasowych nie lubię i nie chodzę. Jestem z tych trochę dziwnych 😂😂😲
A co do zakupów to masakra z tymi wózkami 😁
Dobry patent ma Angelikamarta!
Angelikamarta Ty studiujesz dobrze zrozumiałam? Co takiego?KasiaLukasia, LidziA89, 33Sylwia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Ja jako dziecko wszystko kradlam że sklepów. Mama mówiła mi , że kiedyś wzięła mnie do takiego sklepu metalowego , miałam chyba z półtora roku w wózku spacerowym i pod tyłek nakradlam sobie z garść gwoździ dopiero mama zorientowała się w drodze do domu jak strasznie się wiercilam bo wpinaly mi się w dupę , innym razem zawinelam pastę do butów z bazaru 😂😂
-
anngelikamartaa wrote:
To ja z zakupami zawsze robię tak że mam torbę taką szmaciana większą i ją zakładam na ramię jak normalna torebke i tam ładuje, wtedy nie zapominam o niczym 😁
Ja robię tak samo a mina innych ludzi bezcenna - Ona chyba kradnie 😜😜😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 17:37
-
Mikka86 to prawda-mój ma ze mną przechlapane ale uwierz ja z córką mamy gorzej😜 Jego oddech słychać w innym pomieszczeniu🙄 Prosiłam go tyle razy,żeby coś z tym zrobił i tylko obiecuje😡
Emma mój partner (były piłkarz) miał z 2x nos złamany i to pewnie dlatego tak sapie,ciężko oddycha i chrapie 🙄 ale żeby coś tym zrobić to nie 😡
Moja mała cały czas zachwycona karezuląJa ściągam mleko A ta się uśmiecha do syrenki,borsuka i szopa😜 no i standardowo musiała zrobić 2jkę gdy ja ściągam 🤪
LidziA89 super córa bawi się stópką 😁 Jak czytam co potrafią Wasze dzieci,to mam wrażenie,że Zośka jest zacofana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 12:10
-
Mój ogarnął ostatnio, że Tom to już kumate fziecko i nie wystarczy go posadzić w bujaku i oglądać sobie youtube. Zaczął mu czytać i się z nim bawić.
A co do mojego kochanego dziecka to poszedł spać o 19.30, ale o północy stwierdził, że właściwie on już się wyspał i przez 1.5h mnie zagadywał. A później kiędzy 2 a 8 obudził się trzy razy - gor@ej niż noworodek. -
Hahahah mikka 😂😂🤦♀️
33Sylwia niee niestety nie, kończę liceum zaocznie 😅
Karola nie ma sztynksa na szczęście ostatnio też go nie było więc może już se odpuścił 🙏🏻
Alisia ja na początku chodziłam do takich sklepów gdzie są też takie koszyczki jak np w aucham że do ręki można wziąć bo nie wiedziałam jak sobie poradzić z dwoma wózkami ale raz było tak że nie było tych koszyczkow i wzięłam sobie siatki do owoców i tam ladowalam a potem wpadłam na pomysł z tą torba 😂zresztą z tego co widzę dużo babek tak robi nawe jak są bez wózka
Odezwał się do mnie kochany braciszek z którym nie utrzymuje kontaktu, nie poklocilismy się ani nic ale on jest taki że nie zadzwoni, ma mnie gdzieś, obrobil mi kiedyś dupe jak pisał z matką a pisał takie bzdury że aż łeb bolał, generalnie tata mu wchodzi w dupe za przeproszeniem jak i cała ta rodzinka więc jest z niego taka klucha niedojrzala, dużo by tu pisać
Antek ma 5 miesięcy a on go nawet nie widział wujaszek
Najchętniej bym z nim nie szła ale to mój jedyny brat i choć nie mogę przy nim swobodnie rozmawiać bo wiem że zaraz to napisze tej do Niemiec to wyjdę z nim, zibwczymy jak będzie
Będziemy dzisiaj szli na kawę gdzieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 12:22