Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
LidziA89 wrote:Kup sobie tabletki biotebal ja nie mogę brać bo karmie ale tobie pomogą. Ja używam wcierki z bursztynu i mam szampon i odrzywke z biotebal przeciw wypadaniu włosów ale i tak lecą jak szalone.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
W ogóle muszę Wam powiedzieć, że Tom już dawno mnie nie ugryzł
Więc na szczęście gryzienie jest przejściowe.
LidziA89 wrote:
Ania ma nową zabawkę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 21:04
-
Lidzia, śmieszny widok, nie? Jacka mi się jeszcze nie udało ofocić ze stopą w buzi, bo co podejdę to się ekscytuje i zaczyna machać nogami 😂
Swoją drogą, jakie te niemowlaki są "giętkie" 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Śliczna Ania i też ile ma włosków 🙂 Mój też urodził się strasznie owłosiony ale bardzo dużo wyszło z ciemieniucha , chociaż teraz znowu ma coraz więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 21:09
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Usmialismy się z niej dziś strasznie 😁 widok cudowny ❤️
Ania ma dużo włosów na górze głowy z tyłu się jej wyrarły. Muszę jej je trochę podciąć bo ma pekasy długie strasznie 😁 -
mikka86 wrote:Lidzia zajarasz se od czasu do czasu ,czy wtedy na wyjściu tylko jeden raz i koniec?
Mój kochany mąż kupił mi paczkę fajek i wydziela po jednej wieczorem 😁KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Jak tu na forum jest fajnie.
1. Nie tylko ja nie chudne pomimo kp.
2. Nie tylko mi wypadają włosy (tak, zaczęły).
3. Nie tylko ja bywam chora.
4. Nie tylko ja myślę sobie jak super było w ciąży, chociaż jak byłam w ciąży to stekalam.
Dzięki dziewczyny 😁❤️
5. Nie tylko ja myślę o paleniu.Lullaby lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:😂😂😂👍👍 Już Cię widzę ,jak się nią delektujesz ,bo wiesz , że następna będzie dopiero jutro 😂😂
Dokladnie 😁 to takie moje 5 minut chwilą relaksu tylko dla mnie 😁 tylko co będzie jak się skończą 😭 chyba będzie trzeba negocjować następna paczkę 😁
Apropo włosów to mi po tych wszystkich zabiegach wypadają dalej ale też widać już nowe włosy więc może nie będę do końca Łysa. -
Oj Casjo... będzie tak prozaicznie. Wszystko zaczęło się od tego, że Mikołaj postanowił, że nie pójdzie dzisiaj spać na dzienną drzemkę. Przyczyniła się do tej decyzji wizyta u jego rok starszego kuzynka. W aucie pospał 15 minut ale niestety nie jest to spokojna zwyczajowa godzina lub półtora. A jak wiadomo dziecko niewyspane to dziecko złe. Ze Starym usypialiśmy ich oboje z 2 godziny na zmianę. Stanęło na tym, że ja już w pewnym momencie wyszłam na chwilę do łazienki, bo myślałam, że kogoś ubiję (dzieci?, starego? a na końcu chyba siebie). Ostatecznie Mikołajek poszedł z płaczem spać (płakał chwilkę i padł u siebie w łóżeczku). Za to Tymeczek mały oszust tak bardzo chciał spać, że oczy tarł i zawodził a jak przyszło co do czego to powisiał na cycu i teraz zadowolony guga do mnie
zaraz pójdę jego też uspać.
Na pocieszenie jutro idę z siostrą i mamą oglądać suknie ślubnebiorę tylko Tymka, Miki zostaje z mężem.
-
Sylka, Lullaby, a co w tym złego? Facetowi chyba łatwiej zająć się kumatym 2-3 latkiem niż niemowlakiem 😁. Mój mąż też spędza więcej czasu z Leonem, ale jak ma być inaczej skoro on wisi na nim jak tylko wejdzie przez drzwi 😉. A Miłosz wisi na mnie, więc to chyba naturalny podział 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 22:37
33Sylwia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Kurde Mi też lecą tylko że ja już chyba wybiorę się do lekarza, bo dość że wypadają i mam ich już połowę mniej to jeszcze robią mi się czerwone placki...
Moj Leon dzis był wyjątkowo w złym humorze, marudny i wszędzie było mu źle, nawet na cyca się obraził.
Dzień skończył mega duża kupa po pachy dosłownie po pachy! A mądra matka by mu włosów nie zbrudzic przy ściąganie bodow rozciela je nozyczkami 😂😂😂
Jutro mamy tą imprezę u szwagra, ma być sporo ludzi aż mnie ciekawi jaki będzie Leon wśród "nie swoich" 😂 a w niedziele moja family przyjeżdża do nas taki mini zjazd z Tarnowa 😁 i najlepsze ze zaprosiłam ich na obiad 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 22:40
-
nick nieaktualnyLullaby rozmawiałam z nim na ten temat i twierdzi, że łatwiej mu się dogadać z Alicja bo jest większa i czeka aż Wiktor podrośnie... cokolwiek to znaczy.. wkurza mnie tym strasznie. Bo on myśli,że go położy i będzie grzecznie leżał żeby wielmożny pan mógł oglądać bzdury na telefonie. Dzisiaj podniósł mi ciśnienie -kroił sobie ciasto i zostawił ostry nóż na stole 😱 gdzie on ma mózg?!
-
nick nieaktualny