Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Jaszczurek ale mówisz o takich normalnych jogurtach naturalnych typu Danone czy Bakoma ?
http://szpinakrobibleee.pl/wp-content/uploads/2018/10/1.pngmikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Zobaczcie co wyświetliło mi się na instagramie ❤ dla mnie piękne, ale dla kogoś może być obrzydliwe, więc otwieracie na własną odpowiedzialność 😁
Aż mi się łezka w oku pokazała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 19:36
Emma_, LidziA89, Alisia, Casjopea lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja całą ciążę przesiedziałam na tyłku🤣 Czytałam forum,oglądałam tenis 😜 Było superrr
-
Ja też przesiedziałam, aż się boję pomyśleć co będzie jak przyjdzie mi pójść do roboty 😅
Narazie chorobowe, ale jak długo...🤷♀️ nie wiem jak to będzie, nie wiem w które stronę uderzać, czy iść do roboty, porobić jakieś kursy i otworzyć coś swojego czy robić 2 dziecko 😅🤷♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Antek też już śpi 😴
Ja też strasznie tęsknię za byciem w ciąży, za tym pierwszym i kolejnym usg, za serduszkiem❤️ za tymi emocjami przed każdą wizytą, za tymi kiedy poznałam płeć dziecka, za ruchami i za wyczekiwaniem porodu aż wkoncu zobaczę te szczęście po raz pierwszy ❤️zawsze chciałam żeby moje dzieci miały małą różnice wieku ale w aktualnej sytuacji nie ma szans nawet myśleć o ciąży
Ale.. Jestem jeszcze młoda na wszystko mam czas póki co muszę się skupić na tym, żeby uzbierać na mieszkanie i iść na swoje
Dziewczyny jak chcecie podobny śliniak to w pepco dostaniecie taki zestaw za 10,- tylko uwaga - rozmiar czapeczki uniwersalny ale na Antka jest za mała więc lepiej przymierzyć czy coś 😅nam zostaje tylko śliniak, czapeczke zamówię z jakiejś strony
Drobinka piękne zdjęcie ❤️
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Super! 🙊 Kiedy będziesz testować? Będę przeżywać to razem z Tobą 🙈😬
Ja pracowałam jakoś do 31 tc.
Tom tez już śpi. Faktycznie po tym skoku zrobił się bardziej znośny, chociaż nadal wymaga zabawiania cały dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 04:09
mikka86, Drobinka91, Sylka135, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikka u mnie też tragedia 😆marzę o tym żeby przestały lecieć
Mama mojego kupiła mi u swojej fryzjerki jakieś ampułki do wcierania, ponoć dobre i szybko się jej sprzedają, zobaczymy 😏ja to tam nie wierzę w żadne olejki itd -
mikka86 wrote:Tom ma więcej włosów ode mnie 😂😂 właśnie zamówiłam już sobie wcierki ,bo to co się teraz dzieje to jest jakaś porażka,jak mi nie przejdzie to idę do lekarza.
Kup sobie tabletki biotebal ja nie mogę brać bo karmie ale tobie pomogą. Ja używam wcierki z bursztynu i mam szampon i odrzywke z biotebal przeciw wypadaniu włosów ale i tak lecą jak szalone. -
Ania ma nową zabawkę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 09:02
anngelikamartaa, JaSzczurek, Aska1994, Alisia, Lady_Dior, mikka86, Casjopea, Lullaby, Sylka135, Drobinka91, KasiaLukasia lubią tę wiadomość