Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Przerabane maja te nasze dzieci z tym zabkowaniem a my z nimi 😂nam już górne idą 2 tydzień i wylez nie mogą. Lekarka dziś mi powiedziała że górne często bardziej dokuczaja - nie pocieszyła mnie.
Leon właśnie zjadł suszona sliwke ze sloiczka ale swoimi paluszkami sobie pomagał, nie chcialybyscie tego sprzątać 😂 -
Co do ubranek to kupuje małemu nowe ,ale tylko sklepy typu Pepco, smyk jeśli promocja, 5 -10-15 jeśli obniżka ,albo jak jestem po towar to kupuje mu coś w hurcie,tylko tam często muszę wziąć kilka sztuk jednego rodzaju a np różne kolory( często w paczce jest różowy 🤣🤣. Śpiochy czy bodziaki to ok, ale jakieś komplety czy bluzy to już nie bardzo . Raczej nie byłam w stanie dać 80 zl za jedne body ze spodenkami z haemu , tym bardziej jeszcze teraz jak tak szybko wyrasta z ubrańurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Kamsza i jak banan smakował Małej?
Sylwia, dlatego dobrze mieć psa 😂 moje są jak 🐖 - wszystko zjedzą 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Alisia wrote:Jak Wam się udaje zaglądać do buźki u mnie nie ma szans , wywala język i nie da nic zobaczyć . Macie jakieś sposoby ?
Ja zaglądam jak śpi 😈
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja też
Dziś doszła mata - jego prezent świąteczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 00:48
mikka86, kinga27.30, Sylka135, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:JaSzczurek ale super mata! Gdzie kupiliście? 🙂
https://allegro.pl/oferta/skip-hop-dwustronny-dywan-piankowy-wesole-podworko-8332141639 -
Aska1994 wrote:Kamsza i jak banan smakował Małej?
Sylwia, dlatego dobrze mieć psa 😂 moje są jak 🐖 - wszystko zjedzą 😂
Mina po posmakowaniu banana wykrzywiona ale jadła i nie plula. Później to już niebylo entuzjazmu jak jadla także może inny owoc może zasmakuje jej bardziej 😁🙂JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Faktycznie droga, w sumie to taki duży dywan piankowy 🙂 ale odpuszczę 🙈 i tak kupujemy drogie już nosidełko. Kupię jakieś zwykłe puzzle piankowe, właśnie jestem w trakcie wybierania.
Przyznam się, że ja też wczoraj dałam kawałeczek banana w tym gryzaku z siateczką i.. wsunął wszystko aż cały chodził i chciał jeszcze. Wydaje mi się, że nie będę miała problemu z rozszerzeniem
diety z tym łakomczuchem 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mi dzisiaj Jacek wyrwał z ręki łyżeczkę jak go karmiłam, i sam sobie do buzi wpakował 😂
A co do niebezpiecznych sytuacji - zostawiłam Jacka u dzieci w pokoju, lubi patrzeć jak brat z siostrą się bawią. Siedział w foteliku. My wnosiliśmy płytki. I zastaliśmy Jacka na łóżku Moniki 😂 ponoć Monika go przeniosła, ale podejrzewam, że jednak Cypis. 😂 W każdym razie, chcieli go przewinąć, jo zrobił kupę 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 19:11
Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 wrote:Faktycznie droga, w sumie to taki duży dywan piankowy 🙂 ale odpuszczę 🙈 i tak kupujemy drogie już nosidełko. Kupię jakieś zwykłe puzzle piankowe, właśnie jestem w trakcie wybierania.
Przyznam się, że ja też wczoraj dałam kawałeczek banana w tym gryzaku z siateczką i.. wsunął wszystko aż cały chodził i chciał jeszcze. Wydaje mi się, że nie będę miała problemu z rozszerzeniem
diety z tym łakomczuchem 😁 -
Aska1994 wrote:Mi dzisiaj Jacek wyrwał z ręki łyżeczkę jak go karmiłam, i sam sobie do buzi wpakował 😂
A co do niebezpiecznych sytuacji - zostawiłam Jacka u dzieci w pokoju, lubi patrzeć jak brat z siostrą się bawią. Siedział w foteliku. My wnosiliśmy płytki. I zastaliśmy Jacka na łóżku Moniki 😂 ponoć Monika go przeniosła, ale podejrzewam, że jednak Cypis. 😂 W każdym razie, chcieli go przewinąć, jo zrobił kupę 😎 -
JaSzczurek wrote:Myślę, że puzzle sprawdzą się tak samo dobrze, ale fajnie jakby były duże albo dwie paczki, bo np. Tom przeturliwał się poza puzzle. No i patrz żeby były z materiału EVA, bo inne są toksyczne niby.
Znalazłam coś takiego, ale nie wiem czy ten materiał jest ok, niby jest napisane że spełnia normy 🤔
https://allegro.pl/oferta/duza-mata-piankowa-premium-alfabet-180x150x1-2cm-7215091340?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Jak tam w ogóle, nie kusi Cię teścik? 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Znalazłam coś takiego, ale nie wiem czy ten materiał jest ok, niby jest napisane że spełnia normy 🤔
https://allegro.pl/oferta/duza-mata-piankowa-premium-alfabet-180x150x1-2cm-7215091340?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Jak tam w ogóle, nie kusi Cię teścik? 😁Tak samo owulaki białe, więc to chyba jeszcze nie mój czas.
A któraś z Was co karmi piersią ma już okres?
A mata wydaje się być okej -
JaSzczurek, muszę krzesło do karmienia znieść ze strychu i przetrzeć 😂 ma razie go trzymam na kolanach, ewentualnie w foteliku 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Siema
Zaraz zaczynam was nadrabiac
Zajeta bylam kupowalam ostatnie prezenty do tego moj maz ma urodziny w sylwestra wiwc jeszcze dodatkowy prezent musialam kupic🤪
Łukasz dostanie skoczka
Zuzia wille play mobil
Amelza lalke winter krystal lol omg
Maz koszulke wlangler i klaser na 5 zl
Na urodziny koszule wkrate wrangler
Tesciowa radio
Ja bielizne estique
To tyle ..w tym roku na bogato
No ale to dlatego bo rozdzielilam se na dwa miechy 🤪KasiaLukasia, mikka86 lubią tę wiadomość