Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma Leon też ma takie dni że chodzę z
pełnymi cyckami, też się martwiłam aż sobie przetłumaczyłam że jeśli nie spada z wagi to jest ok, a ząbki swoje robią.
Wogole jak chciałam roszerzac mu dietę tak perfektyjnie to nie chciał jeść nawet się wkurzał i jak zaczęłam olewać, dawać mu to co my jemy, bardziej spróbować niż jeść to jest dużo lepiej i nawet kupa raz na 3 dni jest 😁 wydaje mi się że czasami za bardzo coś chce i zapominam słuchać potrzeb tego małego człowieczka. Chyba najwyższa pora nauczyć się, że on też ma swoje "ja" 😁
Boże dzieci nam dorastają 😁😁😁!
Tom! Witamy w polroczniakach 🎈🎈🎈🍱🍬🥕🍓🍉🍭 -
Tak teraz przypada ten najdluzszy skok i dzieci sie robia nieznośne EMMA
Ja czekam na gosci zaraz beda korzystam i siedze na dupie 🤪🤪🤪 -
Orientujecie się może,czy są bujaki hybrydowe powyżej 7 kg ?? Troche szukałam ale nic nie znalazłam,ten nasz już nie daje rady,a mały bardzo go lubi i dłuższy czas potrafił się w nim zająć. Teraz ciężko bez niego 😖😖url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
mikka86 wrote:Orientujecie się może,czy są bujaki hybrydowe powyżej 7 kg ?? Troche szukałam ale nic nie znalazłam,ten nasz już nie daje rady,a mały bardzo go lubi i dłuższy czas potrafił się w nim zająć. Teraz ciężko bez niego 😖😖
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Orientujecie się może,czy są bujaki hybrydowe powyżej 7 kg ?? Troche szukałam ale nic nie znalazłam,ten nasz już nie daje rady,a mały bardzo go lubi i dłuższy czas potrafił się w nim zająć. Teraz ciężko bez niego 😖😖
https://www.empik.com/caretero-loop-hustawka-elektryczna-bujaczek-z-karuzela-mint-caretero,p1201408956,dziecko-p?gclid=Cj0KCQiAmZDxBRDIARIsABnkbYTCd2ofkpB818e2CtZqOVADzFiBdAyYykoRg3PXWV5d3LOimhzpmvwaAvR9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 13:12
mikka86, 33Sylwia, Lullaby, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 13:24
33Sylwia, mikka86, kinga27.30, Czarna_kawa, Sylka135 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥