Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli mamy chyba Piątkę Wspaniałych Bezzębowców: Ania, Ala, Jacek, Tymek i Miłosz.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 w ogóle to dzięki za podpowiedź z rozszerzaniem. Dzisiaj mu dałam dynie z batatem z słoika i maczalam mu łyżeczkę i dawałam do ręki. Próbował, trochę się krzywil ale już tak nie pluł 😁 tak jak Sylwia wrzuciłam trochę na luz i oby było lepiej😊
Aska1994, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mojej wyskoczyła dziś wysypka na buzi. Policzki i broda w krosteczkach. Nie wiem na co to reakcja, bo wczoraj wyjątkowo nie dostała nic do jedzenia oprócz cycuszka. Hmm, czyżby to jeszcze echo nietolerancji bmk i/albo miodu? Matka zeżarła wczoraj kostkę białego sera z miodem...
-
KarolaJJ wrote:Teraz cudujemy a jak beda mieli po 3 lata to będą sie żywić płatkami z mlekiem ,suchym.makaronem, suchymi bułkami ,chlebem z z żółtym serem i ketchupem i frytkamk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 16:09
-
mikka86 wrote:Co złego jest w płatkach na mleku albo kanapce z żółtym serem? 🤔
-
O to Cudowna Szóstka Bezzębnych! 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:Drobinka a w domu w dzień też zdarza mu się tyle spać,czy tylko na dworze?
Czasem mu się zdarzy tyle pospać, ale jest wtedy bujany na rękach. Generalnie śpi po około 30 minut w domu, na spacerach też tyle spał, może ciut dłużej. Więc dziś był wyjątek od reguły 😉
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaSzczurek wrote:Dlaczego? Przecież mając trzy lata to wciąż my decydujemy jakie posiłki im dajemy. Nawyki żywieniowe kształtują się właśnie w pierwszych trzech latach życia. To raczej w latach nastoletnich kiedy już nie będziemy mieć nad tym kontroli może tak być 🤔
AgaSY, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JaSzczurek, mam prośbę.😊 Mogłabyś jeszcze raz wrzucić link o paście do zębów dla takich maluchów? Chciałabym jutro zakupić szczoteczkę i pastę myć mu te ząbki. Zapisałam sobie to co tu pisałaś, bo pamiętam, a nie mogę teraz tego nigdzie znaleźć. 🤷♀️
Karola, a Ty mogłabyś wkleić jeszcze raz link do tych puzzli piankowych co masz? 🙏😊
Jak tam w ogóle weekend Wam mija ? Coś ciekawego się działo? 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyhttps://allegro.pl/oferta/duza-mata-piankowa-puzzle-piankowe-60x60-cm-4-szt-8591458610
Kupowałam od tego sprzedajacego ale inny kolor
Zaluje ze nie wzielam tej
https://allegro.pl/oferta/duza-mata-piankowa-puzzle-piankowe-240x120cm-8szt-8787112643Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 17:48