Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem! 😊
Ciężkie dni za mną, ale mamy winowajce, a nawet dwóch! 🦷🦷 dwie dolne jedynki.
Idziemy na spacer, potem się odezwę. 🙂mikka86, KasiaLukasia, Aska1994, kinga27.30, LidziA89, Czarna_kawa, Sylka135, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
My już byłyśmy
teraz obiad i czekamy na dziadków. Julka dzisiaj obchodzi dzień babci i dziadka 🧡
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
A w ogóle, me dziecię dzisiaj kończy 7 miesięcy 🥰🧡
Emma_, mikka86, LidziA89, Drobinka91, Aska1994, JaSzczurek, Casjopea, KasiaLukasia, Lullaby, Alisia, Czarna_kawa, Lady_Dior, Sylka135 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Czyli juz mamy wszystkie zębate dzieci?
Jeszcze nie u Ani zębów nie widać.
My krążymy pół godziny po mieście samochodem Ania śpi a pod domem nie ma gdzie zaparkować bo wszyscy raptem do kościoła przyjechali. Byliśmy na cmentarzu u męża dziadków a później u mojego dziadka na kawie. -
Jacek bezzębny dalejZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
33Sylwia wrote:Emma Leon też ma takie dni że chodzę z
pełnymi cyckami, też się martwiłam aż sobie przetłumaczyłam że jeśli nie spada z wagi to jest ok, a ząbki swoje robią.
Wogole jak chciałam roszerzac mu dietę tak perfektyjnie to nie chciał jeść nawet się wkurzał i jak zaczęłam olewać, dawać mu to co my jemy, bardziej spróbować niż jeść to jest dużo lepiej i nawet kupa raz na 3 dni jest 😁 wydaje mi się że czasami za bardzo coś chce i zapominam słuchać potrzeb tego małego człowieczka. Chyba najwyższa pora nauczyć się, że on też ma swoje "ja" 😁
Boże dzieci nam dorastają 😁😁😁!
Tom! Witamy w polroczniakach 🎈🎈🎈🍱🍬🥕🍓🍉🍭Bardzo dobrze zrobiłaś.
Dziękujemy za powitanieKiedy to pół roku zleciało 🤣
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
I chyba jeszcze Miłosz nie ma zęba?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Asiu, mi się wydaje, że możesz mu dać wszystko co dałabyś dziecku z zębami. Człowiek miażdży jedzenie tylnimi zębami, których takie maluchy nigdy nie mają, więc bez różnicy. Byle było wystarczająco miękkie. Może jedynie różnica w jakich kawałkach dajesz, bo np. Tom dostał kurczaka w większym kawałku i sobie odgryzał po kawałeczku, Jacek mógłby dostać w cienkich paseczkach, które mógłby rozgnieść już w buzi.
-
My już w domu. Olek spał grubo ponad półtorej godziny, dla nas to sukces.🤩
Wstał w wyśmienitym humorze. 🥰
Karola, niestety nasza gmina nie robi z tym porządku, u nas śmieci są na porządku dziennym. To jest droga do lasu i tam ludzie też potrafią wywozić worki śmieci, więc droga do niego zawsze jest zawalona. Dla mnie jest to niepojęte, bo to super okolica, a te smieci są po prostu wszędzie 🤦♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖