Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Monjaktalala wrote:Kinga, super macie czapę
A co do okien...przemilcze swoje 🤦♀️
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Myślę nie nie widzi za mocno, w końcu odbijają się tylko oczy nasze... generalnie na Julce nie robi to dużego wrażenia.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Niebieska Gwiazda wrote:Nie wchodziłam nanowe forum dziś.A nawet gdyby wszystkie `stare`wyniosły się na nowe forum,to nowych ostatnio pojawiło się tyle,że są w stanie same pociągnąć to forum.
Ale co to za 'ciągnięcie', jakbym chciała stalkowac byle kogo, to bym czytała jakieś grudiówki, styczniówki etc., a ja chciałam tutaj! 😥
😂😂😂Niebieska Gwiazda, Claudissa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Moje podejście do koronawirusa jest takie samo jak KasiLukasia i mikka86. Do tego stopnia, że jestem gotowa spotkać się jutro z KarolaJJJ, która jest z Katowic. I to bez maseczki!! 😂
-
Ej, o co chodzi z tym Bytomiem? Wiecznie są jakieś podśmiechujki wszędzie z tego zakładu pogrzebowego, ale nie wiem czemu 🤔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Monjaktalala wrote:Zamówiłam lusterko do podglądania bobo w samochodzie, ciekawa jestem czy się sprawdzi. Wiem, że nasi rodzice radzili sobie bez takich bajerów, ale mam dość przyciszania radia na czerwonym swietle i nasluchiwania czy mały oddycha :p
Fajne jest, ale ja nieraz przez to wypadek prawie mialam, bo sie zagadywalam i zagapialam na mlodegoDla Hanki jeszcze nie mam.
-
Co do wirusa do mnie nadciągają paczki z Chin z AliExpress 🙂😁😁mój ostatnio stwierdził że zamknie te wszystkie paczki w szopce żeby kwarantanne przeszły 🤣🤣😂😂a ja dzisiaj do niego dzwonie6ze kolejna paczka przyszła i czeka u sąsiada 😁😁także jak mam być zarazna sama to zabieram do szpitala też sąsiadów 🤣😂😁😁
-
Wirus żeby przeżyć potrzebuje żywego organizmu gwarantuje że wasze paczki z Chin są bezpieczne 😁
Drobinka91, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Camelia wrote:Lipcowe mamusie, jestem z sierpniówek i na początek przepraszam że się wcinam znienacka w wątek, ale dziś ostatni dzień na złożenie zamówienia, a że mam pewne obawy, to potrzebuję wysłuchać opinie wywodzące się z doświadczenia na temat spacerówki X-lander X-go. Oczywiście googlowalam, a jednak nie znalazłam konkretnej informacji, czy ta spacerówka zdaje egzamin jazdy po lesie lub przynajmniej wyboistych ścieżkach parku? Może ktoś ma X-GO i wypowie się szczerze ☺️
-
KasiaLukasia wrote:Smartwatcha z Ali też mamy
Dzięki niemu chlop informuje mnie co rano, jak mało godzin w nocy bidulka przespal i że jakość jego snu była niewystarczająca.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość