X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2020, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ,jestem.
    Bylismy na pogrzebie i stypie,później zakupy a za chwile do znajonych na kawe.

Adria przylro mi to mówic, ale ten A.S Bytom nie istnieje. To tylko strona na fb.

Ja soe nie boje koronawirusa,bardziej sie boje tego zapalenia oskrzeli i chorób ze smogu. To teraz najwieksze zagrożenie ,szpitale pediatryczne pekaja w szwach przez ten pieprzony rsv.
    Koronawirus to tam mały pikuś,on nie spowoduje u nas raka.

Co do zaleceń,to nie wiem czy sie orientujecie,ale ci,ktory maja podejrzenie korono ,maja siedziec w domu i zglaszać podejrzenie do sanepidu,to oni sie zajmuja procedurą nie szpital . Tak więc osoby z objawami maja czekac az przyjedzie do nich zespoł ratownictwa a nie łazić po sorach i poz. To tak na przyszlość.

KasiaLukasia, Lady_Dior, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

• Claudissa Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2020, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Kamsza dzięki nie będę Ci zabierać 😘

Claudissa matko moja tylko 47cm i 2918gr.🙈 a rozerwało mnie do odbytu😬

Kamsza jak co to mogę wpaść jakoś sroda/czwartek 😁
    Ło jaa 😲 no ale tak jest przeważnie, że dziewczynki rodzą się drobne :)

24b253df30.png
  • Alisia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła paczka z Polski 😃😃😃 a w niej silikonowe klocki , aligator - krokodyl , książeczki polecane przez Emme, kulki do suchego basenu , basen dmuchany , chomik gaduła cieszę się bardziej od Leny 🤣🤣🤣

Kamsza, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

a31il5w.png

• oliwka33 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam te klocki kupilam te https://allegro.pl/oferta/clemmy-klocki-miekkie-24-szt-clementoni-14889-7791103942?snapshot=MjAyMC0wMi0wMVQxODo1ODowOS4wMTVaO2J1eWVyOzIxYTIwZGNjOTJhZTc1YWFkN2MyYTBhZDlmYTg4MjI2MTRjODgzNGRhNDI5OGJjYTgwYjNjODBmNTZlMjE4Zjc%3D ale adaś ma na nie wyj

• 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ileż tego!!!

relgupjy0emg7fv2.png
  • oliwka33 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zrobiłam chciałam iść na łatwiznę i do Oliwki do kąpieli dałam Adasia a ten się rozbeczał myślałam ze będzie lepiej i szybciej a tu nie, Ryk. Pierwszy raz tak zrobiłam . W wannie raz się z nim kąpałam jak bolał mnie brzuch ale był mały chyba z 3miesiace miał.A tej pięknej muszę głowe wymyć. dzis to juz mam zupełnie porąbany dzień dobrze ze stary ma jutro wolne niecierpie jak ma drugie zmiany .

• KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nius. Chłop wrócił z pracy i oznajmił, że przez cały marzec będą z dużym prawdobieństwem (trwają ostatnie rozmowy na wysokim szczeblu) pracować wyłącznie zdalnie z domu, bo szefostwo się boi koronawirusa. ;)

Drobinka91, kinga27.30, Casjopea, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • mikaja Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33Sylwia Hanka się obudziła zaraz jak się rozeszlysmy bo weszłam jeszcze do Lewiatana :D

Claudissa super! Obym i ja usłyszała podobne wieści za 3 tygodnie.

Mikka Sylwia miała mi dziś streścić te 1000 stron kiedy mnie mie było, ale jakoś tak się nie zeszło :D

• 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha to przez ten śnieg 😁 następny spacer w słonku to nadrobimy.

relgupjy0emg7fv2.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia wrote:
    A u mnie nius. Chłop wrócił z pracy i oznajmił, że przez cały marzec będą z dużym prawdobieństwem (trwają ostatnie rozmowy na wysokim szczeblu) pracować wyłącznie zdalnie z domu, bo szefostwo się boi koronawirusa. ;)
    To możecie razem na Śląsk przyjechać 😁

relgupjy0emg7fv2.png
  • Lullaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna kawa jak Ty się trzymasz? Martwię się trochę co u was słychać.

KasiaLukasia ale czy chłop wytrzyma zamknięty w chałupie z tobą, Ala i kotami. A do tego jeszcze praca.

Nie odwołali mi eventu😁😁😁 będę pocić dupe w niedzielę ❤️😁😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 18:34

KasiaLukasia, Lady_Dior, kinga27.30, Casjopea, Aska1994 lubią tę wiadomość

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lullaby no i widzisz martwiłaś się na zapas. Ekstra! 💪💪💪

relgupjy0emg7fv2.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lullaby fakt. Biedny chłop! :D :D :D Powariowali już całkiem.

A tu statystyki. W mojej grupie wiekowej na całym świecie zmarło na koronawirusa całe 0,2%, dzieci do lat 9 - 0%

80a9854733e6.jpg

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to wogole za event?

relgupjy0emg7fv2.png
  • Lullaby Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na poprawę humoru 😅a27de159fd08.jpg

KasiaLukasia, Alisia, Claudissa, kinga27.30, Niebieska Gwiazda, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwka33 wrote:
    u mnie kiepsko, młody nie ma na nic apetytu dalej jedynie cycek lub bułka pomeczona. i tylko przy piersi chce byc nie wiem co mu odbija

Oliwka a próbowałaś mu dawać owocowe tubki? Np te z Bobovita czy z Rossmana? Dzieci je lubią.

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • oliwka33 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbowałam nie potrafi sam zaciągnąć ale parę dni temu jadł ładnie z łyżeczki. A teraz chyba od 3 dni jakis bunt ma ze nie chce jesc. i policzki ma czerwone tak popludniu zaczyna musie robic nie wiem co to.

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia wrote:
    Oliwka a próbowałaś mu dawać owocowe tubki? Np te z Bobovita czy z Rossmana? Dzieci je lubią.
    Noooo, aż za bardzo mój przez te tubki nie chce teraz mięsnych i warzywnych obiadków jest,a jak widzi tubkę to aż się trzęsie,a zanim mu ich nie dawałam jadł noemalnie

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • oliwka33 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwke wykorzystałam i poprosiłam zeby z nim posiedziała hehe co srednio zadowolona jest teraz :) ale ja miałam gorzej brata 11 lat młodszego

• Claudissa Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2020, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikaja wrote:
    33Sylwia Hanka się obudziła zaraz jak się rozeszlysmy bo weszłam jeszcze do Lewiatana :D

Claudissa super! Obym i ja usłyszała podobne wieści za 3 tygodnie.

Mikka Sylwia miała mi dziś streścić te 1000 stron kiedy mnie mie było, ale jakoś tak się nie zeszło :D
    Tego Ci życzę 😊

24b253df30.png
‹‹ 3068 3069 3070 3071 3072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ