Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem ,jestem.
Bylismy na pogrzebie i stypie,później zakupy a za chwile do znajonych na kawe.
Adria przylro mi to mówic, ale ten A.S Bytom nie istnieje. To tylko strona na fb.
Ja soe nie boje koronawirusa,bardziej sie boje tego zapalenia oskrzeli i chorób ze smogu. To teraz najwieksze zagrożenie ,szpitale pediatryczne pekaja w szwach przez ten pieprzony rsv.
Koronawirus to tam mały pikuś,on nie spowoduje u nas raka.
Co do zaleceń,to nie wiem czy sie orientujecie,ale ci,ktory maja podejrzenie korono ,maja siedziec w domu i zglaszać podejrzenie do sanepidu,to oni sie zajmuja procedurą nie szpital . Tak więc osoby z objawami maja czekac az przyjedzie do nich zespoł ratownictwa a nie łazić po sorach i poz. To tak na przyszlość.
KasiaLukasia, Lady_Dior, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Przyszła paczka z Polski 😃😃😃 a w niej silikonowe klocki , aligator - krokodyl , książeczki polecane przez Emme, kulki do suchego basenu , basen dmuchany , chomik gaduła cieszę się bardziej od Leny 🤣🤣🤣
Kamsza, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
mam te klocki kupilam te https://allegro.pl/oferta/clemmy-klocki-miekkie-24-szt-clementoni-14889-7791103942?snapshot=MjAyMC0wMi0wMVQxODo1ODowOS4wMTVaO2J1eWVyOzIxYTIwZGNjOTJhZTc1YWFkN2MyYTBhZDlmYTg4MjI2MTRjODgzNGRhNDI5OGJjYTgwYjNjODBmNTZlMjE4Zjc%3D ale adaś ma na nie wyj
-
ale zrobiłam chciałam iść na łatwiznę i do Oliwki do kąpieli dałam Adasia a ten się rozbeczał myślałam ze będzie lepiej i szybciej a tu nie, Ryk. Pierwszy raz tak zrobiłam . W wannie raz się z nim kąpałam jak bolał mnie brzuch ale był mały chyba z 3miesiace miał.A tej pięknej muszę głowe wymyć. dzis to juz mam zupełnie porąbany dzień dobrze ze stary ma jutro wolne niecierpie jak ma drugie zmiany .
-
A u mnie nius. Chłop wrócił z pracy i oznajmił, że przez cały marzec będą z dużym prawdobieństwem (trwają ostatnie rozmowy na wysokim szczeblu) pracować wyłącznie zdalnie z domu, bo szefostwo się boi koronawirusa.
Drobinka91, kinga27.30, Casjopea, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
33Sylwia Hanka się obudziła zaraz jak się rozeszlysmy bo weszłam jeszcze do Lewiatana
Claudissa super! Obym i ja usłyszała podobne wieści za 3 tygodnie.
Mikka Sylwia miała mi dziś streścić te 1000 stron kiedy mnie mie było, ale jakoś tak się nie zeszło -
KasiaLukasia wrote:A u mnie nius. Chłop wrócił z pracy i oznajmił, że przez cały marzec będą z dużym prawdobieństwem (trwają ostatnie rozmowy na wysokim szczeblu) pracować wyłącznie zdalnie z domu, bo szefostwo się boi koronawirusa.
-
Czarna kawa jak Ty się trzymasz? Martwię się trochę co u was słychać.
KasiaLukasia ale czy chłop wytrzyma zamknięty w chałupie z tobą, Ala i kotami. A do tego jeszcze praca.
Nie odwołali mi eventu😁😁😁 będę pocić dupe w niedzielę ❤️😁😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 18:34
KasiaLukasia, Lady_Dior, kinga27.30, Casjopea, Aska1994 lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Oliwka a próbowałaś mu dawać owocowe tubki? Np te z Bobovita czy z Rossmana? Dzieci je lubią.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
mikaja wrote:33Sylwia Hanka się obudziła zaraz jak się rozeszlysmy bo weszłam jeszcze do Lewiatana
Claudissa super! Obym i ja usłyszała podobne wieści za 3 tygodnie.
Mikka Sylwia miała mi dziś streścić te 1000 stron kiedy mnie mie było, ale jakoś tak się nie zeszło