Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia, Kamsza, mikka86, Lullaby, kinga27.30, Lady_Dior, Monjaktalala, Czarna_kawa, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie usypiam mojego bąka. Ala jest ostatnio w wyborowym nastroju. Nie mogę narzekać. Zaczęła namiętnie pełzać i teraz bawią ją niezmiernie wszystkie "zakazane" rzeczy typu zrywanie firan czy otwieranie szafek. Tylko ją przenoszę z kąta w kąt. I koszmarnie gryzie. Nic nie działa. Zawsze jak mnie użre to wybucha głośnym śmiechem. No przemiły bobas.
-
Claudissa wrote:Ło jaa 😲 no ale tak jest przeważnie, że dziewczynki rodzą się drobne
Noo ja się urodziłam 4100g i 56cm 😁🙂do drobnych nie należałam 😁😁Claudissa lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:A ja właśnie usypiam mojego bąka. Ala jest ostatnio w wyborowym nastroju. Nie mogę narzekać. Zaczęła namiętnie pełzać i teraz bawią ją niezmiernie wszystkie "zakazane" rzeczy typu zrywanie firan czy otwieranie szafek. Tylko ją przenoszę z kąta w kąt. I koszmarnie gryzie. Nic nie działa. Zawsze jak mnie użre to wybucha głośnym śmiechem. No przemiły bobas.
-
Mikka przez twoja ostatnia kaszankę na obiad dzusiaj pojechałam do polskiego sklepu i oto mam na kolacje kaszankę z cebulką i ogórkiem kiszonym 🤩🤩
mikka86, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Kamsza dzięki nie będę Ci zabierać 😘
Claudissa matko moja tylko 47cm i 2918gr.🙈 a rozerwało mnie do odbytu😬
Kamsza jak co to mogę wpaść jakoś sroda/czwartek 😁
O super to zapraszam 😁😁Jak dasz radę w czwartek będzie super bo w środę Larisska ma fizjoterapię a później jest marudna cały dzien😔🙄 -
KasiaLukasia wrote:Baby czy wszystkie macie prawo jazdy? Ja dopiero będę robić... Zamierzam się zapisać w marcu na kurs.
Ja mam prawko z jakieś 8-9lat. I niewyobrazam sobie nie mieć 😁🙂 Takze jak masz możliwość to rób 👍👍 -
Claudissa wrote:Ja nie mam prawka, no i w sumie nie wiem czy bym dała radę jeździć. Jakoś tak się boję, a z drugiej strony bym chciała
-
KasiaLukasia wrote:Baby czy wszystkie macie prawo jazdy? Ja dopiero będę robić... Zamierzam się zapisać w marcu na kurs.
Mam 23 lata 🤪🤪🤪🤪 ale nie jeżdżę po tym jak jakiś baran jechał na czołówkę a ja uciekłam do rowu 😤😤😤 i teraz mam uraz 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Prawo jazdy zdawałam uwaga na maluchu - Fiat 126 w BYTOMIU - to były czasy 🤣🤣🤣🤣
KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Alisia wrote:Mam 23 lata 🤪🤪🤪🤪 ale nie jeżdżę po tym jak jakiś baran jechał na czołówkę a ja uciekłam do rowu 😤😤😤 i teraz mam uraz 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Prawo jazdy zdawałam uwaga na maluchu - Fiat 126 w BYTOMIU - to były czasy 🤣🤣🤣🤣KasiaLukasia lubi tę wiadomość