Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia, Kamsza, mikka86, Lullaby, kinga27.30, Lady_Dior, Monjaktalala, Czarna_kawa, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie usypiam mojego bąka. Ala jest ostatnio w wyborowym nastroju. Nie mogę narzekać. Zaczęła namiętnie pełzać i teraz bawią ją niezmiernie wszystkie "zakazane" rzeczy typu zrywanie firan czy otwieranie szafek. Tylko ją przenoszę z kąta w kąt. I koszmarnie gryzie. Nic nie działa. Zawsze jak mnie użre to wybucha głośnym śmiechem. No przemiły bobas.

-
Claudissa wrote:Ło jaa 😲 no ale tak jest przeważnie, że dziewczynki rodzą się drobne

Noo ja się urodziłam 4100g i 56cm 😁🙂do drobnych nie należałam 😁😁
Claudissa lubi tę wiadomość
-
Tez usypiam swojegoKasiaLukasia wrote:A ja właśnie usypiam mojego bąka. Ala jest ostatnio w wyborowym nastroju. Nie mogę narzekać. Zaczęła namiętnie pełzać i teraz bawią ją niezmiernie wszystkie "zakazane" rzeczy typu zrywanie firan czy otwieranie szafek. Tylko ją przenoszę z kąta w kąt. I koszmarnie gryzie. Nic nie działa. Zawsze jak mnie użre to wybucha głośnym śmiechem. No przemiły bobas.
-
Mikka przez twoja ostatnia kaszankę na obiad dzusiaj pojechałam do polskiego sklepu i oto mam na kolacje kaszankę z cebulką i ogórkiem kiszonym 🤩🤩
mikka86, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Kamsza dzięki nie będę Ci zabierać 😘
Claudissa matko moja tylko 47cm i 2918gr.🙈 a rozerwało mnie do odbytu😬
Kamsza jak co to mogę wpaść jakoś sroda/czwartek 😁
O super to zapraszam 😁😁Jak dasz radę w czwartek będzie super bo w środę Larisska ma fizjoterapię a później jest marudna cały dzien😔🙄 -
KasiaLukasia wrote:Baby czy wszystkie macie prawo jazdy? Ja dopiero będę robić... Zamierzam się zapisać w marcu na kurs.
Ja mam prawko z jakieś 8-9lat. I niewyobrazam sobie nie mieć 😁🙂 Takze jak masz możliwość to rób 👍👍 -
Ja już kiedyś zrobiłam kurs i 29 godzin jazdy. Została mi jedną do końca i przerwałam. Lubiłam nawet jeździć. Nie jakoś przesadnie ale było ok. Nienawidziłam za to jazd bo miałam przechujowych instruktorów. Dwa zboki. Poprawiali mi pas na cyckach co pięć minut, rzucali takie komentarze, że żygac się chciało. Żałuję bardzo, że to opalam. Powinnam była to zgłosić.Claudissa wrote:Ja nie mam prawka, no i w sumie nie wiem czy bym dała radę jeździć. Jakoś tak się boję, a z drugiej strony bym chciała

-
KasiaLukasia wrote:Baby czy wszystkie macie prawo jazdy? Ja dopiero będę robić... Zamierzam się zapisać w marcu na kurs.
Mam 23 lata 🤪🤪🤪🤪 ale nie jeżdżę po tym jak jakiś baran jechał na czołówkę a ja uciekłam do rowu 😤😤😤 i teraz mam uraz 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Prawo jazdy zdawałam uwaga na maluchu - Fiat 126 w BYTOMIU - to były czasy 🤣🤣🤣🤣
KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Początek brzmi jakbyś Ty miała 23 lata i tego się trzymajmy 😘Alisia wrote:Mam 23 lata 🤪🤪🤪🤪 ale nie jeżdżę po tym jak jakiś baran jechał na czołówkę a ja uciekłam do rowu 😤😤😤 i teraz mam uraz 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Prawo jazdy zdawałam uwaga na maluchu - Fiat 126 w BYTOMIU - to były czasy 🤣🤣🤣🤣
KasiaLukasia lubi tę wiadomość

[/url]