Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monjaktalala wrote:Zamówiłam lusterko do podglądania bobo w samochodzie, ciekawa jestem czy się sprawdzi. Wiem, że nasi rodzice radzili sobie bez takich bajerów, ale mam dość przyciszania radia na czerwonym swietle i nasluchiwania czy mały oddycha :p
Mój od razu płacze jak się zatrzymamy więc chyba wolałabym twój problem 😅Monjaktalala lubi tę wiadomość
-
U mnie łukasz spi srednia dostaje pierdolca bo starsza u kolezanki siedzi .a ta wkurwiona w foteliku łukasza sie buja i wpierdala jego chrupki 🙈🙈🙈🙈
Uff...poszla sie w koncu bawicmikka86 lubi tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:Czasami się zastanawiam jak to robicie, że macie tyle czasu na pisanie 😆 poszłam spać o 21 starałam się Was nadrobić, ale się poddaję
Ja tak mam odkąd się mała urodziłaStąd mam 'małe' zaległości
Naprawdę podziwiam - zwłaszcza matki 2, 3 dzieciJa przy dwójce mam mało czasu na forum
-
mikaja wrote:Ja tak mam odkąd się mała urodziła
Stąd mam 'małe' zaległości
Naprawdę podziwiam - zwłaszcza matki 2, 3 dzieciJa przy dwójce mam mało czasu na forum
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ja już po usg cyców 😄 nic nie mam, żadnego guzka
rzeczywiście tak jak wczoraj tu z Monjaktalala pisałyśmy, to jest tylko powiększony gruczoł mlecznymikka86, Lady_Dior, Niebieska Gwiazda, anngelikamartaa, KasiaLukasia, Sylka135, kinga27.30, Monjaktalala, Czarna_kawa, Aska1994 lubią tę wiadomość
-
a jak go urodziłam to jak go wzięłam w ręce mówiłam taki malutki a lekarz mówił ze nie taki mały warzył 3720 i 58 cm miał . bo moja córeczka to maleństwo było 3020 i wczesniej urodzona na przełomie 36/37 tydzien. Bardzo mnie głowa boli ale to juz przemeczenie
-
Kamsza dzięki nie będę Ci zabierać 😘
Claudissa matko moja tylko 47cm i 2918gr.🙈 a rozerwało mnie do odbytu😬
Kamsza jak co to mogę wpaść jakoś sroda/czwartek 😁Kamsza lubi tę wiadomość